- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #65589 üzenetére
Sztem ez a téma nagyon túl van izgulva. X9d nem az vt, xlite most az. Semmi difit nem érzek és sztem userek 90% a is pont így lenne, de hype, na.
Ok, lehet ha valaki annyit repül egy héten mint én egész életemben nem fogok, akkor hallosnak nagyobb az élettartama, de ez megint nem olyan sok embernek izgalmas szvsz. -
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #65589 üzenetére
Nem az, de lesz belőle olyan is.
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #65007 üzenetére
Repülőre.Nem akarok a balansz miatt két akksival is szórakozni.
Lett aztán HK-től 4k-s,csak jó lett volna hamarabb,hazai forrásból. -
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #64397 üzenetére
Ezeket megléptem én is,új antennák,Flex fw.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Már berendelve az újabb darab a következő projekthez,nem is gondolkodtam másban. -
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #62487 üzenetére
Jaj ne is említsd azt a vázat, kíváncsiságból vettem meg mert olcsósítva volt.
Az valami katasztrófa váz a 2 csavaros vékonyka kar felfogatással, meg hogy aksilefogatót 1-t nem tudsz rakni csak 2-őt mert olyan az alsó platni kialakítás.
Láttam én a képen hogy milyen a felső platni is, de hogy ennyire gyökér kis valami legyen az már fantasztikus.
Kamera is csak valami pöts mehet rá, meg ESC is csak speciális, alacsony a standoff is, áhh.... -
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #61133 üzenetére
Áhh.. úgy is a múltkor 2db kamera lencsém bánta (meg pár apróság) hogy próbálgattam(jó pár ezresembe került).
Ha javítanának kicsit a Horizon mód részén, egész tűrhetően lehetne használni.
Hiszen azért van az elektronika hogy segítsen a repülésben, nem a 20. század elején vagyunk hogy "bovdenekkel irányítsunk" egy gépet.
Aki ügyesebb annak megy, aki meg nem az lezuhan.Van róla vidim, majd ha lesz kedvem meg időm összeillesztek egy rövid részt a balf@szkodásomról.
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #61111 üzenetére
new version of V-tail?
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #60793 üzenetére
Dánke uraim.
Bár több idő lenne gyakorolgatni...Rendeltem a szemüvegre a gyáriak helyett Aomway Leaf Clover-t és egy Realacc Triple Feed Patch-et.Még nem jöttek meg,de az az érzésem hogy ezesetben már a Flit10 lesz a szűk keresztmetszet,annyira jók a stock cuccok is.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
varadigabor #60755 üzenetére
Soha nem esett szét, ugyanúgy tart, mintha csak az eredeti lenne. Különben le sem mertem volna írni ilyet (pedig én megtépem rendesen).
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #60585 üzenetére
Kb mint amit a h67-hez csomagolnak.
Annyira idióták amúgy, mert tudnának jó távot készíteni. De nem, mindig 1-et előre 1-et hátra. Valamit kijavít, valamit elszúr, ami addig jó volt... Érthetetlen...
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #60340 üzenetére
Nem feltétlenül.Ha szerencsétlenül kapod el,persze,de ez szerintem mindre igaz.
Az oldalsó elemek azért nyújtanak némi védelmet.
Egy Diatone-nál mindenképpen többet 😀 -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #60340 üzenetére
Este megmondom.
-
Geller72
veterán
válasz
varadigabor #59865 üzenetére
4 euró a 2 pár.
(BG)
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #59863 üzenetére
A 6038-ra gondolsz? Az a tippem, h mindenki le se tojta a 6 colos gépeket, pedig ott még durvábban bele szól a propi formája a tulajdonságokba.
BTW 7 dolcsi a GB appon a 10-es pakk 5 colos Emax Avan piros és zöld propi.
Holnap átépítem a KGB projectet és az S800-at. Majd dobok fel képeket a FB falamra. Lehet BF-et kap majd a KGB project, nemtom. Lényegében csak az RTH-t használom az okos funkciók közül, a 3.4 meg már elvileg stable. Még alszom rá egyet.
@molnigee - a Hulkie, az a durva. Meg az is, amit kibír.
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #58495 üzenetére
Tudod ez az iNAV elég furcsa egy szerzet, mert sokszor nem azt csinálja mint amit elvárnál tőle.
Gázt nem hinném hogy adna magának, nem gondolnám hogy úgy elcseszték volna.
De hogy miért nem pottyant le a táv lekapcsolásakor, azt nem tudom megmondani.
Esetleg hogy Horizon modban volt ott meg van Airmod és azért nem pottyant azonnal, vagy nem tudom.
Amúgy mindig mindegyik gépen RTH van csak beállítva, azt meg prop nélkül lent a földön szerintem kicsit nehézkes lenne tesztelni, a többivel nem is foglalkoztam eddig. -
david335
tag
válasz
varadigabor #58222 üzenetére
szép
de nyakba akasztót lehet rá rakni? az se baj ha van
-
wazo
aktív tag
válasz
Honnan vetted, mennyi volt?
Köszi -
ezoltan
tag
válasz
Ez baromi jól néz ki.
-
vandor01
senior tag
válasz
x_lite.... teszt, velemény jöhet! szemezek vele én is!
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #57877 üzenetére
Legalább egy 330uF-os kondit rátehetnél a gépre
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #57877 üzenetére
Jópofa.
Látom biztos kézzel veszed be a padokat. 😁 -
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #57846 üzenetére
Így van, múltkor engem is lökdösött a szél(vihar), de azért megküzdöttünk vele. Hátszélben azért van tempó
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #57778 üzenetére
Persze hogy azzal elküldheted a gépet, de bizony ez még időjárásfüggő is ahogy észrevettem.
Én viszont azt már nem is tartom képnek, amikor eltünedezik, meg teljesen szemcsés lesz, hol van rendes kép, hol meg alig lehet kivenni valamit.
Persze nagyon függ attól is még, hogy a szemüvegben milyen vevő van, az enyémben nem túl combos az biztos, meg válogatós is antenna ügyileg.(#57780) AMDaZERG_1:
Szerintem az olyan adó és antenna párost érdemes továbbmenteni más sokszor használt gépre, mert elég nehéz jó összepárosítást találni
Már ha végig jó a kép, mert amit írtam feljebb az olyan képet én vacaknak tartom, az már bizonytalan. -
Markizmark
addikt
válasz
varadigabor #57778 üzenetére
Milyen szemcsivel?
-
Baku
aktív tag
válasz
varadigabor #57431 üzenetére
Varadigabor és Sacco köszönöm, reméljük, hogy csak ennyi, nem több ....
Nekem furcsa, ilyennel még nem találkoztam, kicsit besz@rtam .... -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #57365 üzenetére
Az overkill lenne kertbe szánt 2.5 colos gépre tán
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #57257 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #57257 üzenetére
nemjók a képek, 308g os 2x van és nincs ott a 28xg os
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #57196 üzenetére
Igen, épp ezt akartam írni, hogy kisebb KV ra lehet jobb. Vagy vmi ordenáré nagy motorra ha sok kv és akkor repidő nem nagyon lesz
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #56932 üzenetére
Kipróbálom damped light nélkül. Ha xar lesz, mennek vissza a régi mocik, és rendelek egy 130-as Babyhawk R-t.
Mert ugyebár mostmár csak ESC hiányzik. De a VTX is cserélve lesz. Meg akkor már a kamera is. Meg akkor a váz se legyen ilyen remegős. Meg akkor már egy low ESR kondi is jól jönne. És ekkor megint a Babyhawk R-nél vagyunk.Komolyan mondom, ennyit géppel még nem szívtam, pedig ehhez képest minden egyes masinám egy űrhajó.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #56713 üzenetére
Én tavaly repültem ilyen motorral, 350g is géppel. Akkor elég volt 4s el, de mára már sztem kinőttem. 750g ot húz ha minden igaz.
Ha minden jó holnap végre az én 2204 em is repül... Így kézben így fest végre van kedve dolgozni
205g most, de majd jön másik standoff amiben van még menet és akkor mehetnek bele nem 16mm es csavarok xD
-
fape
senior tag
válasz
varadigabor #56684 üzenetére
Köszi
, közben olvasgatok én is. Fixed wingnek nem kell az iránytű. De hátha majd drónra is rá akarom rakni. Szal jó lesz a Beitian BN-880.
-
popi1987
csendes tag
válasz
varadigabor #56674 üzenetére
Ebben egyet értek veled, de az acro-nál egyel jobb, ha LOS-ban trükközgetni akarsz, mert visszaáll ugye vízszintesbe, ha elengeded a karokat. ez megmenthet, amikor túlvállalod magad vagy rontasz egy trükköt
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #56636 üzenetére
Súlyához képest előre nagyon megy, felfelé megérezni. Aksit leszivja 2 perc alatt.
Hang time mintha nagyobb lenne, nagyobb a váz felülete ezért zuhanásnál a nagyobb légellenállás miatt lassabban esik?
Meglepően jól kanyarodik, ez lehet a butterflight és a jó pidek miatt?
De lehet az egész csak placebo
Ami biztos, hogy átépítés után nagyon nem éreztem, leszallni alig tudtam, kellett pár aksi mire megszoktam. -
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #56634 üzenetére
igen, mivel megtört a kar, és valahogy kimaradt a pótkar rendelés annó. Mivel nem bírnám ki 3 hétig repülés nélkül, maradt a visszaépítés
Ha megjön a kar, épül vissza természetesen. Kiváncsi vagyok ott mit hoz majd a Butter, mert itt a wizin egyenlőre meggyőzött.
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #56625 üzenetére
jo latom a nyugger tempoban araszalot jol fejbenyomtak....
tisztara olyan mint pentek este a fulgosfutam Osztyapenko-Zamardi viszonylataban
a gyengebbnek a fergesenek hullania kell
a kigyurt tetkos a dronpalyan is megmutatta ki az ur.. ki a gyorsabb!
azert dronnal utkozni? ahhoz mar tudni kell jol vezetni... -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #56522 üzenetére
No nézzük:
Cseréled a gyárilag motor-softmountolt vázat egy nem softmountoltra. Cseréled a CCD kamerát egy CMOS-ra, csak mert kisebb.
FC-nek vizibusz, mert szeretsz kísérleti nyúl lenni. Habár V5-re már talán megtanultak FC-t gyártani, a vásárlók pedig állták az eddigi 4 alverzió betatesztelésének költségeit.
Ok, 8k/8k menni fog, de! Nem kaphatod le a filtereket, mert sem a mocik, sem az FC nem softmountolt, így sokkal nagyobb lesz a késleltetése a PID loopnak, mintha simán 8k/2k-n futna F3-on kikapcsolt filterekkel. A propwash az agyonfilterezés miatt megmarad, így míg az ellen küzdesz egy visszafordítónál, ez a nehéz dög már le is előzött.Nekem a 200N-nél az cseszi a csőröm, hogy semmi nem védi a kamerát, ami elég nagy fail, de agyilag fel nem tudom fogni, mi ez a nagy grammnáculás. Mintha egy hülye RPG-t játszanánk, hogy ki milyen számokkal indul a másik számai ellen.
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #56522 üzenetére
Én egy hónapja cseréltem le az f3-at, de csak azért mert sikerült leszednem a buzzer forrpadot. Most F4-em van, semmi különbséget nem érzek a kettő között repülés szempontjából. (mert nem vagyok pro)
Én pl 50$ nem adnék egy vázért. Kamera legtöbb arf gépen csere azért, esc kb tökmindegy csak menjen, vtxem most is nyomkodós, évente kétszer kell állítani kb, váz meg ahogy írtam freestylra nem feltétel kell grammokat számolni.
A Diatone 48K, amit írsz meg 68K.De persze igazad is van, én se fogok most Diatonet venni, de aki nem pro, annak megérheti talán.
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #56512 üzenetére
Angle igen. Az acro a távon az egyik kapcsolón van.
Abban még nagyon béna vagyok.(#56513) SpydeR3412:
A whoop-ot jobban terelgetem. Könnyebb, mert lassabb nem is ugrik ekkorát.
Az a beta is szépen ugrik. Jók ezek a törpe masinák. -
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #56458 üzenetére
Innye te ilyen f.staliga képpel repülsz?
Igaz ez teljesen lényegtelen, az a fő hogy könnyű legyen a masina.Én meg lassan befejezem (nincs időm rá) az utolsó építés alatt álló gépemet(könnyebb fajta 210-es), és azzal be is fejezem ezt az építgetést.
Meg lehet ezt az egész drága szórakozást, mert nem igen látom értelmét így, hogy nem is tudom használni amit csinálok.
Ilyen kicsi gépek engem meg nem érdekelnek, a nagyobbak meg ahogy látom ki is mentek a divatból, meg amúgy sem lenne mit megvalósítanom már. -
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #56465 üzenetére
Nem kell ez... eddig is eltűrtünk benneteket...
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #56465 üzenetére
Pont azt akartam írni, hogy át kéne neveztetni topicot xD
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #56345 üzenetére
Ezaz, burstbe bírja. De amikor ollyan szípen szól olyan gázálláson, ahol pont nem esik lejjebb a fesz 3,4V alá, és hopp, két perc után már ki is fogyott, meg forró volt az akku.
Ilyen gázon krúzolva meglehet 100km/h, nyélgázon tán a 130. Gyorsabb masina nem kell egyelőre, csak bírná 2X ennyi ideig. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #56340 üzenetére
Meglepetésemre 4 megmosott motorból három teljesen jól működik. Most, h nézegettem a csapágyas negyedik mocit, élek a gyanúperrel, hogy szállítás közben csapták oda. Kb. ez miatt a moci miatt remegett a gép mindjárt az elején. BB logokat még meg kell néznem. Még lehet visszateszem a KK propikat, és ha azokkal nem remeg, akkor megvan a ludas.
Szerk.: a gépben maradt a BB logos SD kártya, csak 7 végén tudom meglesni.
-
Tibusz00
tag
válasz
varadigabor #56340 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Megrendeltem az Emaxot. -
Tibusz00
tag
válasz
varadigabor #56336 üzenetére
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #56336 üzenetére
Emax RS2205 2300kV + Gemfan Windancer 5042 tri-blade. A KK 5040-hez képest ég és föld. Nem lapul ki magas fordulaton és jól bírja a bokormetszést.
-
Tibusz00
tag
válasz
varadigabor #56332 üzenetére
Hmmm....ez a Hyperlite 2204 3000 kv szép motor! De tényleg nem olcsó.
Valami strapabíró mocira gondoltam, ami bírja az eséseket.Peaceliker:
Köszi a tanácsot.Akkor a nagyobb kv értékű motorok között keresgélek.
-
Tibusz00
tag
válasz
varadigabor #56329 üzenetére
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #56301 üzenetére
van itt egy garnitura alu csavar.... de még nem ez volt a legfontosabb feladatom
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #56295 üzenetére
a legoccobb... azt irjak 21gramm... de plus csavarok a vegen 25,5g!
2204-2300KV azt mérik hogy emel kb 457g (5coll/3 4S) [link]
bohockodni jo lesz remélem nem esik senki fejere!osszedugok itt sorba egy 4S+3S-t azt onnantol a 7S lesz a meno mig el nem fustol
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #56295 üzenetére
Igen tudom... Mire kész, dobhatom ki... Meg 3000kv...milyen tavalyi dolog már xD
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #56221 üzenetére
Olvasd el még egyszer, értelmezd át és figyeld a smiley-kat is.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #56218 üzenetére
Persze hogy jó, csak kell a változatosság.
Pl nem tudom megmondani miért építek még 1 szinte koppra ugyanolyan 5 colos gépet. Egyedül a váz más, ugyanazok a motorok, esc stb mégis megépítem. Azt hiszem még te linkelted az akciót a Zmr Exlipse vázra, ma jött meg. Durván masszív jó konstrukció, finomra csiszolt élek. Egyedül a kamera tartónak a helye volt túl kicsi kivágva a felső lemeznél, azzal rengeteget szívtam...
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #56218 üzenetére
Nekem 10...
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #56213 üzenetére
5 colos racer már lejárt lemez
Nem rég még én is 5 colos racert gyártottam, még van is 1 összeszereletlen, de most ez a kis dög megfogott
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #56213 üzenetére
Sok whoop fájvcolt győz.
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #56045 üzenetére
No,az van,hogy az FC-t kiiktatva összekötöttem közvetlenül a kamerát a vtx-szel.
Ugyanez,nincsen kép.Egy jó kamerával kipróbálva sincsen,vagyis akkor elméletileg nem kamera-gond,illetve szintén elméletileg a rep.-vezérlő is kilőve.Jól gondolom?
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #56045 üzenetére
Érdekes amúgy...Nagyjából öt perc erejéig átengedi,aztán már nem....?
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #56039 üzenetére
Jaaaa persze így nincsen osd....
Akkor csak a remény marad hogy vtx a ludas,mert az osd-ről nem szívesen mondanék le.... -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #56039 üzenetére
Én is először idén repültem osd vel. Egyelőre nem is jöttem rá mire jó, mert nincs időm nézni xD max látom ha villog hogy alacsony a fesz de olyankor csipog is szal mindegy
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #56025 üzenetére
Úgy 5 percig működött amúgy.
Ezt így lehet,teljesen kiiktatva az FC-t és direktbe kötni a kamerát a VTX-szel..?Akkor próbaképpen megcsinálom.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #56028 üzenetére
Gyáááá, indítva a gépet nem forog az egyik motor
Kíváncsi leszek, hogy ESC vagy mi baja, legutóbb jó volt, most csak rákötöttem az akkut és semmi, nem forog az egyik motor.
Blheli suite-ban nem látszik az egyik esc. Megnézem azért hátha csak vezeték.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #56025 üzenetére
Néha még mindig parázok tőle, mert annyira olcsó volt, de megy végülis
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #56018 üzenetére
Kipróbáltam a Wizi régi kamerájával de nincsen kép azzal sem...
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #56018 üzenetére
de másik kammal is ez volt...össze kamera elmelegszik?
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55979 üzenetére
Nekem alatta lesz, ha minden igaz 20g al és nem is ropi váz
325g nak kell lennie fejben 1000mah 4s el -
válasz
varadigabor #55903 üzenetére
Nem versenyzem, tavaly június óta gépet nem reptettem, csak szimulátorban
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #55900 üzenetére
milyen 8-9? ---> 7.52!
hááát igen már akkor megforditja gépet mielott átmenne a kapun es a kapu utan már "célratartva" huzhat tovabb!szerintem az 5méteres saturrud tokeletes kapunak csak huzni kell ra vmi szines puhat hogy latszodjon es ne zuzza a gépet annyira!?
-
válasz
varadigabor #55900 üzenetére
Az mekkora kapu
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #55880 üzenetére
Banyek, áttúrtam mindent, és véletlenül, mint a viccben, pont találtam olyan hablapot. Hármat.
No, remélem hnap hamar tudok szabadulni, és uzgyi kifele!- Rabbi, véletlenül nem tudja hol van a zsinagóga?
- Véletlenül?!? -
válasz
varadigabor #55870 üzenetére
Huuu de jo video! Milyen cuccai repültél?
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #55870 üzenetére
Jól néz ki!
Remek kis helyed van a repkedéshez. -
válasz
varadigabor #55716 üzenetére
Mondjuk most lesz nemsokára verseny a 18 ker-ben(ápr. 29., 10:00).
-
válasz
varadigabor #55704 üzenetére
hűha. hát hallod az utcánkban nincs ennyi pénz
Akkor lehet egyelőre egy Sáomi Mi 4K lesz...aztán apránként szerelgetek valamit majd
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #55689 üzenetére
De nem értem ezt, miért mindegyik 180-as? Hiszen 150 mm kell a 4 colhoz. Lehet 40-50 gramm a váz, erre bazz mind 80-100 meg hasonlók és rohadt nagy.
A Rhino tökre tetszik, de az is csk 3 col, pedig 150-es, és még sorolhatnám.
Mellékeen a Stormnál vannak jó vázak, ez pl. bejön: Storm Loki
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #55689 üzenetére
Értem,köszönöm (neked is Peace)!
Igazából van még tartalék motorom,azokkal kihúzom még egy jó darabig.
Főleg elméleti síkon érdekelt a dolog mert ez (is) eléggé szürke folt hogy mit mivel lehet összepárosítani.Mindenesetre ha eljön az ideje,már nem az eredetieket szeretném feltenni ha a komponensek elviselnének egy komolyabb motort is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #55628 üzenetére
Az egyetlen hely, ahol az emlős nem széttép hanem megmérgez...aztán széttép, a pokoli hőségben, ahol egyébként is kiszáradsz és kősivatagban nincs víz. Szóval ja, az FPV nagyon veszélyes, a mérgeskígyó/pók/béka/krokodil/medúza/cápa/kacsacsőrű emlős az nem
Mellékesen FinalGlideAUS nem ausztrál?
-
Geller72
veterán
válasz
varadigabor #55628 üzenetére
Szerintem, ha ott beülsz a kocsidba a ház előtt, majd jobbra fordulva mész két napig, aztán elfordulsz balra és arra is mész két napig, így egy olyan helyre érsz, ahol éppen van egy kis placc, ami mondjuk 46x72 km-es, akkor nem hiszem, hogy tolongani fognak a szervek, hogy mi a retket akarsz csinálni te 4800km-re lakott területtől a semmi közepén egy 30 tonnás Mig 31-es drónnal a pickup platóján.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55574 üzenetére
Lehet persze. Bmi koax antenna jó. De egy sima drót /vezeték darab is jó amúgy.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55509 üzenetére
Csabi szerint jóféle
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #55471 üzenetére
Én is egy ideig így oldottam meg a dolgot, de már elszoktam tőle. Macerás
Már felszállást is többnyire acroban csinálom.
*Molnigee* uszított, hogy csakis az acro! Úgy éreztem kénytelen vagyok abban repülni, ha nem akarok bölcsis maradniÉs nem bánom, hogy rákényszerített
A leszállás szokott inkább zűrösebb lenni, mivel fogalmam sincs milyen szögben van a gép, így van, hogy 1-2 méter magasságban disarm, de akad olyan is, hogy még lendületben van a gép, és nyomom a disarmot
Na, olyankor elég kellemetlen hang szokta kísérni a földetérést -
Peaceliker
addikt
válasz
jah ilyet én is próbáltam, de jobban leterhelte az agyam mint a repülés xD
-
ezoltan
tag
válasz
Egyelőre én nem is erőltetem mert nálam még mindig legalább másfél-két méter mély hó mindenütt.
Majd annak is eljön az ideje,mindenképpen begyakorlom majd,de véleményem szerint a legkíméletesebb a gépnek ha finoman LOS-ban puhán leteszem.
Főleg a másik gépen,ahol az akksi alul van. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #55465 üzenetére
Aznap olyan hangulatban voltam, hogyha a kezem ügyébe kerül egy kalapács, félő nem a csapágyra csapok.
-
twine
veterán
válasz
varadigabor #55371 üzenetére
Igen- igen, úgy van ahogy mondod, de én eben már nem igazán bízom,,,
Már mind a 3 kondit cseréltem benne, (persze azonos értékűre), és zöldül is az RC verdához kapott aksival, de az 2S, és 3S-en még nem is próbáltam ezt a töltőt....
Gondoltam inkább megkérdem a számokat tőletek, és méregetem a feszt, mint hogy hazavágjam idő -és repülés- előtt az amúgy zsír új aksikat! -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55333 üzenetére
most csak szobában lebegtettem meg, olyan akkuval, amivel 4p et kirepültem tempósan a 1104es géppel, de így nem volt vmi virgonc...na majd kertben. De aztán lehet a kajásabb propokat kell majd felrakni. Csak papíron ezzel 10% al kevesebbet húz csak, de 9a helyett 5öt kér...nem lett vna mindegy
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #55297 üzenetére
kosz.... elobbre jutottam
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #55292 üzenetére
mit lehet tudni errol a hungaroringi dron valamirol?
infot nem talalok a neten! esetleg vmi linket tudsz adni? -
Allien
veterán
válasz
varadigabor #55292 üzenetére
Küldjetek képet egymásról.
Pl most csináltam egy szelfit, belinkelem:
Ha ez alapján felismsz, akkor jó a szemed. -
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #55286 üzenetére
Én megyek nézőnek barátnőmmel. De ahogy nézem, eső lesz...De ezért két nap nem?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #55286 üzenetére
Esernyőt nem látok a képen... Meg valami szárítót!
Megint itt a 4 nap, és végig esős lesz. Direkt összeraktam én is a gépeket, hogy lemegyek reptetni, de felesleges volt a sietség. -
válasz
varadigabor #55260 üzenetére
Az nagyon ki van könnyítve, vérbeli verseny váz(titán csavarok stb), de ezeknél a nagy dögöknél 10-20gramm nem oszt nem szoroz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55255 üzenetére
Nekem 205g a kb 57g os vázzal
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #55251 üzenetére
Ezek 6 colosok, ugye? Látom a bal 2205-ös mocival van. A tömegük mennyi? Én 6 colra olyan 350-et tippelnék.
És mennyi A-t esznek krúzolásnál és mennyit nyélgázon? -
david335
tag
válasz
varadigabor #55219 üzenetére
Én is Vtx03-at vettem
kezdek félni
tudsz pm-ben képet küldeni, hogy hogyan oldottad meg?
köszi.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Azért itt is vannak még megoldandó feladatok
-
molnigee
aktív tag
válasz
Beletaláltál propokba, pont most nézem mit vegyek gyakorláshoz olcsón, mert fogy a DAL és az nem túl occo. Ma csak kettő tört amúgy, múltkor egy sem, hajtogatom vígan amíg bírja.
DAL 5040 van rajta most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged