- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Воланд
titán
Ha drivert kerestek akkor először próbáljátok az operációs rendszeretek topikjában:
Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos!, vagy Windows Vista (kérdés előtt olvasd el az #1. hozzászólást!), vagy Windows XP kérdések és válaszok (kiemelt téma). Vagy az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma)-ban, de még ott van a Hangkártya probléma (kiemelt téma) topik is, ha hangkártyához kerestek drivert. -
attis71
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #30 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
attis71
tag
Sziasztok!
HP DC7600 asztali PC-hez keresek LAN ethernet-drivert, tud valaki ebben segíteni?
-
Lali85
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #27 üzenetére
Köszi szépen!
-
Lali85
csendes tag
Sziasztok.
Egy " Compaq Mini 110c-1010SH PC" mini notiról lenne szó, amelyikre sehogysem tudok hangot varázsolni.
Tegnap telepítettem rá egy Xp professional oprendszert ( ez is szörnyű volt, mivel se cd se dvd nem megy bele, maradt a pendriveos megoldás).Erről az oldalról sikeresen feltelepítettem rá mindent ami a működéséhez kell, azonban a hangkártya nem akar működésbe lépni :
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=hu&cc=hu&lang=hu&product=3982059#
Tegnap óta ezzel kapcsolatban kutakodok a Googelbe is, találtam is ezt azt de azok a driverek se voltak jók, nemtudom mi a baj...
Az előbb említett oldalról mikor telepíteném a szoftvert azt a hibát irja ki hogy a szoftver nem támogatja ezt a típusú hardvert....pedig ezek elvileg ehhez a notebookhoz valók..
Valaki plz segítsen már ... köszi
-
pigatt
őstag
Hi!
Win 7alá, hogy lehet monitor drivert buherálni? Mit kell átírni az inf-be, hogy menjen 7 alatt?
-
Gyick
őstag
Sziasztok!
IBM Thinkcentre S51-es géphez keresek hang ill integrált videókártyának a driverét.Az IBM hivatalos honlapját végigturtam de egyszerűen nem találok.Ha vki tud plz help. -
HodyDEATH
tag
SZiasztok! olyan problémám lenne, hogy nem akar a gépen elindulni a cod4
erre a hibára hivatkozik:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.mi lehet a baja? a videokari egy fx5500as geforce... estleg tudna valaki hozzá egy jól működő drivert? csak mert multkor akartam frissiteni és hát olyan volt mint az 1000éves gépeken 4bitesre visszaált a képernyő és 640*480ra. hiába állitottam be visszaugrott :S
legutóbb ezzel csinálta: 175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql
kellene egy jó driver.. előre is köszönöm
-
Mrk007
csendes tag
Megoldva...
-
Mrk007
csendes tag
Hello!
Vettem egy Asus X50Z laptopot, szeretnék rá XP drivereket leszedni, de az Asus honlapja most sz*rozik. Valami ötlet? -
Hali!
Egyet találtam hirtelen, amit talán érdemes megnézned: [Refresh Rate Patcher]
Csak NVidia kártyákkal megy, de az adatlapodon úgy látom GF kártyád van..Fire.
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #16 üzenetére
Köszi a segítséget az első fizetős a másodikat majd kipróbálom!
Eseteleg nem tudsz egy DX10 alatt is működő refresh lock-olót?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Van egy HP P1130-as 21"-os CRT-m és van hozzá egy 32 bites driverem, ami 64 bit alatt nem működik és így nem tudom kihasználni a monitorom tudását. Valaki esetleg áttudná írni úgy az ini-t, hogy 64 biten működjön? Én már próbáltam, de nem sok sikerrel.
-
harley
őstag
üdv
driver kérdésem lenne.
a vista szerint minden driverem oké és nem talál jobb drivert a neten, még egy 2006 verziónál sem.
viszont a driver genius prof. szerint 29db driver nem jó..
kipróbáltam a driver detectivet is, az szerint 13db nem jó, és ez a 13db a driver geniusban is megvan.
most kinek van igaza??
-
CTM
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sürgős segítség kellene.
Adott egy win2000pro SP4-es oprendszer, egy alaplapra integrált USB és egy USB-s egér.
- típust hirtelen nem tudok mondani - Az összes drivert Driver Genius Pro-val töltöttem le. Mivel ősrégi egy cucc, nehéz lenne böngészőből jó drivert találni.
Szóval a probléma: betöltéskor nincs egér. Áramot kap, mert a lézer az világít, de azon kívül a gép nem érzékeli. Minden bekapcsnál újra kell telepítenem a driverét, ami sztem poén, mert magától talál jónak valót , nekem csak okéznom kell az eszközkezelőben és már készen is van. De ezt minden indításnál eljátszani nevetséges.Van vmi ötlet? Nagyon sürgős lenne ( 1-2 nap múlva vinnem kell ismerősömnek, ha lehet még kedden üzembe szeretném állítani ).
-
fap333
aktív tag
ez a topik se pörög valami nagyon... még jó, hogy nem sürgős a dolog...
de az ötleteket még mindig váromönök most egy UP-ot láthattak
-
fap333
aktív tag
Jónapot a kedves fórumozóknak!
Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell feltelepített drivert leszedni?
Üdv:
Peti -
szimcsi
senior tag
Haverom IBM Thinkpad laptopjához kellenének a driverek. Nem tudom pontosan a típusát sajnos. Amit tudok róla:
Intel Odem I855 Pm alaplap, hangkártya Intel 82801 DB(M)ICH4-Ac'97 audio controller, videokártya Ati Mobility Radeon 7500, Intel Pentium M processzor 1400mhz, 256mb memória.
Honnan lehetne letölteni az összes drivert hozzá? Én az ibm oldalán már nézelődtem, de konkrétan nem találtam, meg mintha inkább csak újabb típusú laptopkhoz lennének az ottani driverek. kösz -
2 dolog lehetséges:
1. a játék dobozára rá van írva, hogy kell neki, de valójában úgy van megírva, hogy a nélkül is tud futni, tehát mégis elindul.
2. a játék dobozára rá van írva, hogy kell neki, és úgy van megírva, hogy mindenképpen használja a PS-t, ezért nem fog működni bármit is csinálsz. Tehát ha megkerülnéd az ellenőrzést, rögtön le is fagyna játék közben, mert a kártya nem képes végrehajtani/értelmezni az utasítást.
Az egyetlen lehetséges megoldásként egy módosított driver használatát tartom, de ahhoz nagyon jól kéne tudni videokártyákat programozni, hardver szinten. És csodálkoznék, ha bárki foglalkozna ilyen driverek módosításával, mert egy használt DX8-as kártya is fillérekbe kerül manapság.
[Szerkesztve] -
blackluck
csendes tag
Bár nem tökéletesen ide tartozik, de azért remélem vki tud majd válaszolni.
A gondom az lenne, h van 3-3,5 éves asus geforce2 v7700tivx -es videókarim ami még anno nem támogatta a pixel shadert vagy mit (persze azóta se), ami régen nem is volt gond meg még most is sok játék elfut rajta, de mostmár van ami nem igazán hajlandó nélküle, pl.: Prince of Persia újak reklamáltak h nincs de a 2., 3. ettől függetlenül elindult, most épp a Crashday ami szintén kitalálta ezt.
A kérdésem az lenne nem-e lehetne ezt vmi módon megkerülni, vagy megoldani h mégis elinduljon. Új karit nem veszek csak majd új gépbe az meg még legalább fél év, de most még attól szeretnék játszani pár olyan játékkal ami csak ez miatt nem indul el.
És léci ne gyertek azzal, h kizárt h annélkül elinduljon, mert a pop warrior withint ill. a two thronse-t is végigjátszottam vele hiába h kellett volna neki. -
zsamiatt
őstag
up!
-
zsamiatt
őstag
a gyári driverrel is ezt produkálja amivel eddig ment.de kiprobálom.
amugy van még infom:
eszköz kezelöböl probáltam eltávolitani
nem segitett
és csökkentett modban is csak másodszora engedi eltávlolitani
elsöre csökkentet mod eltávolitás, nem lehet mert kel a számitogép inditásához, de azért kiveszi a listábol.
reboot lefagy a szokásos hejen
ujrainditás csökkentet mod most mindenféle hibaüzi nélkül eltudom távolitani mert ujrafelismerte.
reboot
és utána elindul a gép normálissan de megint felismeri a kártyát de most legalább müködik a következö ujrainditásig. -
Pompi
nagyúr
Olyat próbáltál már, hogy a VIA-tól leszedett drivert rakod fel?
Bővebben: link -
zsamiatt
őstag
Segitségre lenne szükségem.
LEtöltöttem awindows updateról alegfrisebb hálókártya drivert. LEgalább is én ezt gyanitom ez a probléma.
Ujrainditom a gépet elkezdi betölteni bejelentkezés után a dolgokat. de mikkor a hálózatot kezdené tölteni megfagy.Mivel alaplapi lan igy nem jó hogy átdugom máshova. Via rhine 2 es. Visszont abbol gondolom hogy nem a hálókártya rossz mert ha eltávolitom az eszközkezelöböl csökkentet modban akor nagy nehezen beindul a gép és ujra felismeri és létre is jön rajta kapcsolat. Probáltam régebbi drivereket felteni de nem segitett semmit. Van valakinek hasolo problémája vagy tudna rá valami megoldást esetleg? ELöre is köszi. Ja events logba semmi hiba bejedzés nem kerül.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest