- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
up!
-
zsamiatt
őstag
a gyári driverrel is ezt produkálja amivel eddig ment.de kiprobálom.
amugy van még infom:
eszköz kezelöböl probáltam eltávolitani
nem segitett
és csökkentett modban is csak másodszora engedi eltávlolitani
elsöre csökkentet mod eltávolitás, nem lehet mert kel a számitogép inditásához, de azért kiveszi a listábol.
reboot lefagy a szokásos hejen
ujrainditás csökkentet mod most mindenféle hibaüzi nélkül eltudom távolitani mert ujrafelismerte.
reboot
és utána elindul a gép normálissan de megint felismeri a kártyát de most legalább müködik a következö ujrainditásig. -
zsamiatt
őstag
Segitségre lenne szükségem.
LEtöltöttem awindows updateról alegfrisebb hálókártya drivert. LEgalább is én ezt gyanitom ez a probléma.
Ujrainditom a gépet elkezdi betölteni bejelentkezés után a dolgokat. de mikkor a hálózatot kezdené tölteni megfagy.Mivel alaplapi lan igy nem jó hogy átdugom máshova. Via rhine 2 es. Visszont abbol gondolom hogy nem a hálókártya rossz mert ha eltávolitom az eszközkezelöböl csökkentet modban akor nagy nehezen beindul a gép és ujra felismeri és létre is jön rajta kapcsolat. Probáltam régebbi drivereket felteni de nem segitett semmit. Van valakinek hasolo problémája vagy tudna rá valami megoldást esetleg? ELöre is köszi. Ja events logba semmi hiba bejedzés nem kerül.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest