Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
KING1000
üzenetére
Ezt a játékot már lassan 10 éve vettem meg először PS2-re,és nagyon imádtam,mert PS1-en meg volt az 1. és a 2. része is.
Igaz sokaknak nem tetszik,meg nem is lett nagy siker,de én imádom!!
5-6 éve megvettem PC-re is,mindjárt elő is kerítem,és nosztalgiázok vele kicsit.
Lehet újból végig tolom.
-
S W A T
senior tag
Hali
GF FX5600-on elindul rendesen ?
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
pü ment...
mod:inkább nem részletezném... -
Fittipaldi72
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
Virágbolt?Az mi...?
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
nemrég megrendeltem a virágboltból,de ez itt tiltott
-
Fittipaldi72
tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
honann tudod?Meg van vmelyik? mert én hogyha jól tudom egyik sincs meg...
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
a F.E.A.R. az sokkal jobb
-
Fittipaldi72
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt a játékot vegyem meg vagy a F.E.A.R. Gold Editiont?
Nem tudok dönteni!
légyszi segítsetek!
thx!
-
J3richo
tag
Valaki elmondaná, hogy hogy a francba lehet löni a kocsit vezetve? mert még szívesen elszórakoznék továbbra is a teherautó üldözésével és kocogtatásával hátha sikerült teljesiteni de inkább mégse. Előre is thx
-
Cucuka12
tag
Ekkora egy náb játékot még nem láttam :S:S Irányíthatóság = 0

-
peterszky
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
1 dvd
-
Slayer Valor
őstag
Nemtudom volt e róla szó, de most jön egy n00b kérdés

Hány cd ill dvd a game? -
nemcso
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Csak annyit, hogy szorosan mellette haladj, hogy a társad át tudjon arra ugrani.
-
addikt
-
nemcso
őstag
válasz
üzenetére
Pedíg a sztori van olyan jó, hogy csak emiatt végigvidd.

-
peterszky
őstag
ha esetleg kéne valakinek: [link]
-
peterszky
őstag
huh, most sikerült az első küldetés Nice-ben
elég nehéz volt, vagy 1 órát próbálkoztam mire sikerült nem leroncsolni teljesen Bad Hand kocsiját
a következő már 2. alkalommal sikerült (amikor 3 kocsit kell ellopni és a kamionra felvinni)
sztem elég jó ez a játék -
peterszky
őstag
kéne egy driv3r ha valaki megunta volna
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
Leírsz előre valamit, ami még messze nem a végleges állapotában van?
Szerintem egyáltalán nem csúnya a grafika. A világot ugyan valóban nem váltja meg, de nem csúnya ez. Korrekt, jó iparosmunka (bár én ritkán szoktam elájulni egy játéktól, és nem azért, mert nem tetszik, amit látok, hanem egyszerűen csak nem szeretek túlzásba esve áradozni valamiről). Ilyen grafika mellé, ha kap egy jó sztorit, jó játékmenetet és irányítást, miért lenne csődtömeg? Ez a grafika-fikázás már lejárt lemez! -
rii
nagyúr
Mutatnátok szebbet? Csak hogy legyen viszonyítási alapom!
-
P.Dude
őstag
A driver részei is lassacskán visszafelé fejlődnek ahogy látható a képeken közelről elég homályos de mesziről is.
-
P.Dude
őstag
![[kép] [kép]](http://image.com.com/gamespot/images/2005/249/reviews/928570_20050907_thumb003.jpg)
![[kép] [kép]](http://image.com.com/gamespot/images/2005/249/reviews/928570_20050907_thumb006.jpg)
![[kép] [kép]](http://image.com.com/gamespot/images/2005/249/reviews/928570_20050907_thumb007.jpg)
![[kép] [kép]](http://image.com.com/gamespot/images/2005/249/reviews/928570_20050907_thumb008.jpg)
driv4r izelítő képek.
Pontosan Driver
arallel Lines
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
Ja ez igaz!
-
naraku
aktív tag
Hi!Nekem nem jött be azér még el lehet vele játszogatni de szerintem a grafika nem a legjobb!:

-
rii
nagyúr
Eléggé kiábrándító az a két kamion, ami az Armory meglátogatása után fogad.
-
rii
nagyúr
találtam egy map-ot

google-ba: ''driv3r map'', kép keresés. -
P.Dude
őstag
Egy lada jó lenne bele.Meg egy citroen ax 1.4 gt
-
P.Dude
őstag
UP UP BASE
-
P.Dude
őstag
gyerünk gyerünk!
-
Gabesss
tag
Ez már a legvége lehet az utolsó küldetés szerintem!
De akad a legszarabb grafikán is de most már kiakaromjátszani.......... -
Gabesss
tag
Hali!
Még lenne egy kérdésem!
Annál amikor egy teherautóról dobálnak le robbanó hordókat hogy lehet 2:30 perc alatt megállítani??????????
Hiába lövöm alig roncsolódik........... -
Gabesss
tag
UP!
-
Gabesss
tag
Na köszi sikerültek eddig!
Most a végén vagyok amikor Calitát kell üldöznöm és az üldözés végén calita átugrajt egy emelkedő hídon majd nekimegy a kocsiknak!
Nekem meg egy másik utat kell keresnem azt írja!
De merre kellene menni????????????????????????
Ha a másik híd felé megyek hogy átjussak akkor kírja hogy elbukva........... -
Gabesss
tag
Hali!
Mit kell annál a küldetésnél csinálni amikor Lomazzal ülök egy kocsiba és nem mehetek 80 alá mert akkor felrobban a kocsi!
Segítség volt:
''''''ennél az action gomb szükséges.Menj a teherautó bal oldalához.Aztán amikor lomaz ugrani készül nyomd meg a 0ins gombot.Utánna átugrik.Miután átugrott menj egy kamionhoz a közepénél szálj ki és bumm!!!''''''
MIKOR lOMAZ UGRANI KÉSZÜL MELYIK AZ A GOMB? mi az a 0ins? -
P.Dude
őstag
Letölthető autók kénnének hozzá!
-
Gabesss
tag
Hali!
Mit kell annál a küldetésnél csinálni amikor Lomazzal ülök egy kocsiba és nem mehetek 80 alá mert akkor felrobban a kocsi!
Eljutok a tengerpartig de ott egy kocsi mellett kell menni és mi a frászt kell itt csinálni ezenkívül???????????????????????
Segítsetek please:...... -
rii
nagyúr
Köszönöm!!!
Amúgy szerintem a Driv3r be sem lett hivatalosan befejezve, csak egy adott pontok már kiadták, de nemn foglalkoztak vele úgy, hogy teljesen kész legyen.
Rengeteg apró BUG van benne. Nem tudom, més játékoknál ez hogy megy, mert csak ezzel játszom.
pl. a vízben lelőtt emberek a víz felszínére ''pattannak'' haláluk piilanatában, és ott rogynak össze, rengeteg ''úthiba'' van, vagy a pálya némely pontja ''magasabb'', mint ahogy látszik.
A rendőtrök 10 esetből 6-nál a falon képzelt ajtón akarnak bemenni, továbbá a rendőrautó bármely az éppen ''alattam'' levő járműtől 20% gyorsabb, továbbá nem sodródnak ki, hanem nagyon stabil úttartásuk van. -
P.Dude
őstag
x850xt is szaggat mint disznó!!! fullban.
intel 3,66ghz+2gb ram+x850xt
fullban szaggat mindenhol. -
P.Dude
őstag
Ez Valamit talán segít!!
Leírások!!!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Na, továbbra is naggyon ZSÍÍÍÍR a DRIV3R. ....

tud valaki titkos helyeket, kocsikat MIAMIban.
CHEAT-eket? -
P.Dude
őstag
Nincs nagy külömbség a 2 játék között!
-
kokobe
őstag
mert miért lennék hülye nekem nem jött be a gta sa és kész iszonyat szar a graja és minden nem mintha a driver 3-ba jobb is lenne valami talán az autós küldetések igen azok jobbak!de egy gamet egyikük se fog verni az a mafia max a godfathernek lessz esélye kiütni a nyeregből!
-
Noni1995
csendes tag
sziasztok cseréled a valamire ezt a játékot?

-
nemcso
őstag
Nálam pl. semmilyen lassulás és szaggatás nem volt.
De GTA SA után ismét elővéve borzasztóan kijön, hogy milyen gagyi a grafikai megvalósítása.
Messziről látszik, hogy konzolról jött a kicsike.
Egyedül a története és az animok jók benne.
Az irányításra áttérve, nekem billentyűvel semmiféle problémám nem volt a járművek irányításával, kb kétórányi szenvedés után megszoktam és utána ment rendesen. Kiszállva a kocsiból viszont maga a borzalom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Damage
senior tag
Nálam max grafikai beállítások mellett (anizo+élsimítás is) folyamatos, nem lassú, ezek ellenére is irányíthatatlan (lehet, hogy pár nap alatt meg lehet szokni, ehhez nincs kedvem), és kicsit sem élvezetes. Úgy látszik neked is rossz a géped!
(Szerk: akinek nem tetszik, annak rossz a gépe, ne érts félre. Nekem se ártana egy Driv3r kompatibilisre upgradelni)
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Nemtom minek játszani vele.Minden gépen lassú és szaggat.
-
Damage
senior tag
Természetesen igazad van.....rossz a billentyűzetem. Rossz a Logitech kormányom is....természetesen csak a Driv3r alatt, más játéknál tökéletesen máködik (egyébként visszaolvastam, és más fórumokat is néztem(, másnál is nagy a kormány holtjátéka, amit NEM lehet beállítani a játékban. Más ''buta'' játékok alatt (Toca, Colin, F1, NFS stb-stb lehet). A többi bug is vszínű csak nálam jött elő, és azoknál a tesztereknél, akik 30-60%-ot adtak a játéknak. A víz láthatatlan, ahogy más is írta (bár nekem 16/6-os nVidia-m van, GeF6800). A medencéből se lehet kimászni, a grafika is csúnyácska. Lehet, hogy kevés neki a 3200+ és az 1 Gb RAM?! Hány helyen is olvastam, hgy irányíthatatlan? Öööööö....sok....nagyon sok helyen, de nem ezek a fórumok befolyásoltak. A GTA SA-t is sokan szidták, vhogy az mégis bejött. Nem poénból szereztem meg ezt a játékot sem (továbbajándékozom), de így utólag belátom, egy tévedés történt. A menüben is vszínűleg az egerem miatt tűnik furának az egész. Igaz, más játék alatt nem volt gond vele. Majd lecserélem ezt a gagyi Logitech MX700-ast...
Egy szónak is száz a vége....én voltam legjobban meglepődve, hogy mennyire elszúrták az egészet. Ezután elkezdtem utánaolvasni a fórumokban, nem akartam elhinni, hogy tényleg mindenkinél ilyen. Arra következtetésre jutottam, hogy más is szenved vele. Játék alatt semmi beállítás (irányítás, grafika stb), tipikus konzolbetegség. Analóg játékvezérlőt (kormány), nem lehet beállítani, hatalmas holtjáték a kormánynál. Rengeteg idegesítő bug (nem csak vizuális, de olyan is, ami a játékmenetet befolyásolja), pl a medencéből nem lehet kijönni, de nem is fullad bele. Igyexem majd lecserélni a ''készülékemet'', remélem el tudom cserélni egy Driv3r kompatibilissel, mert az enyém (és az emberek 70%-ának a gépe) nem kompatibilis vele. Akadni nem akadt, folyamatosan ment mindenhol (meg is lepődtem volna, ha beszaggat), az animációk szépek, a többi (maga a játék) számomra felejtős. És azt hiszem ez nem egyedül az én véleményem. További jó játékot, az Atari nevében is köszönöm, hogy valakinek legalább tetszik ez a...ez a ''játék'' vagy mi is akart lenni.....Nem vagyok kényes, de ez nekem is sok(k) volt. Feltettem ma délután a GTA3-at (VC nélkül), 1000szer jobb. Kipörgetem, azután a VC-t, addigra megjelenik a SA magyarosítás, neki esek újból az SA-nak, és máris nyakunkon a Stalker, Fear stb. Ezt a Driv3rnek ''csúfolt'' bugot igyexem minél előbb elfelejteni..... -
Damage
senior tag
-
Damage
senior tag
A PC-s átiratot kipróbálták a fejlesztők, vagy csak piacra dobták? Egyszerűen játszhatatlan, élvezhetetlen. Feltettem a játékot, már a menü rémes lett. Alig nyúlok hozzá az egérhez és máris a monitor másik végén lesz, percek kérdése becélozni 1-1 menüpontot (egér hardveres gyorsítás kikapcsolva). Beállítottam mindent (játékban még az irányítást sem lehet állítgatni, pffuj), elindítottam a gyakorlást (vezetgetni szabadon). Fél perc alatt feltűnt, hogy billentyűzettel irányíthatatlanok az autók (San Andreas 1000szer jobb). Semmi gond, legyen analóg irányítás az autóknál. Kormányt benyomtam (Logitech FFB Wingman), bekonfiguráltam és mehet a cucc. Az első kanyarnál rájöttem, hogy ez így nem lesz jó, hihetetlen nagy holtjátéka van a kormánynak. Semmi gond, minden kormánnyal játszható játéknál be lehet állítani a kormány holtjátékát. Na, ennél nem lehet.....ez okból kormánnyal is élvezhetetlen a játék!
Az emberek kb akkor jelennek meg, amikor 20-30 méterre vannak tőlem. A holttestek pillanatok alatt eltűnnek (Asus GeF 6800 16/6). Egyszer belerrepültem autóval egy medencébe, nem volt lépcső, csak létra a medencében. Nem tudtam sehogy kimászni, ott uszkált, de se a létránál se a medence szélénél nem mászott ki. Nyomtam az ugrás gombtól elkezdve mindent, de csak ott maradt. Nem lehet kimászni a medencéből, csak ha lépcső van?
Elkezdtem a játékot játszani, hátha a játékélmény kárpótol. Első küldetés (rendőrségen lövöldözni) sikerült. Második küldetés (kövesd a rendőrt), kb harmadjára jött össze, mivel irányíthatatlan gombokkal az autó. Harmadik küldetés (lelőni a 4 rosszfiút és követni a bűnözőt): secperc alatt kinyírtam a 4 embert, de az autósüldözést már az elején elbukom mindig. Még a ház udvarából a kiállás se jött eddig nagyon össze. 10 kísérletből a rekordom, hogy 100 méterre voltam a háztól, ahonnan elindultam. Egyszerűen annyira nem lehet gombokkal irányítani ezt a sz*rt. Remélem sűrgősen kiadnak egy patchet, mielőtt összetöröm a Driv3r DVD-m. Szvsz GTA SA 1000szer játszhatóbb és élvezetesebb. Igyekszem megnyugodni és talán adok még 1 esélyt a Driv3r-nek, elindítom megint. Szerintem törni fog a lemez.... -
P.Dude
őstag
figyelj.Nemegyszerű.Neengedd hogy össze vissza dőljön a csomag.Szépen sérülésmentesen szállízsd a kijelölt helyre.Neengedd hogy valami baja essen.Kerülgezsd az ellenségeket és kanyarodj minden utcában ahogy tudsz.Szal idegesízsd őket.Azsem baj ha kicsit sérült a csomag.a lényeg hogy nerobbanj fel!
-
rii
nagyúr
#1428-ra tudja valaki a megoldást?
-
tiger102
csendes tag
Sziasztok! Segítsen valaki! Elakadtam a játékban. Megyek a tengerparton a kocsival, amiben pokolgép van. Nem lehet 80 alatt menni. Oda érek a másik kocsihoz, amire át kéne ugrania aki mellettem ül, de ő nem ugrik. Hiába ugrom ki én a kocsiból. Please!!!!!!!!
-
rii
nagyúr
na
-
rii
nagyúr
amikor egy kis zöld furgonnal kell menekülni NICE-ben, aminek a raklapjáb bomba, vagymi van, azt as pályát hogy lehet megcsinálni?
nekem viszont tetszik, a driv3r ... tök jó hangulata van, és jól kidolgozott város
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
nekem baromira nem jön be a Gta SA szerintem egy rakás fos főleg a Mafiához képest ,2005-ös a játék és a grafjátol hánynom kell a mafia 2002-es grafján még ma is csodálkozom belső tereken!Meg röhelyes hogy milyen hangja van ott a fegyverenek még az akának is ilyen puff...puff.puff szóval szerintem röhely a játék de el el lehet a gta sa val mókázni másra nem jó mert én nem érzem azt az ott vagyok érzést a gta sa-ban a mafiában annál inkább!
-
rii
nagyúr
Secret PLaces, or Secret Cars?
-
Rafi X
csendes tag
Nekem nem tetszik a Driver 3. A GTA San Andreast ajánlom mindenkinek.

-
rii
nagyúr
Secret PLaces, or Secret Cars?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Esetleg tud valaki secret place, illetve secret CAR-okat?
Cseréljünk már infókat ...
-
nemcso
őstag
Ez az a pálya, ahol másodmagaddal egy teherkocsit üldözöl, amiről hordókat dobnak eléd ?
Ha ez, akkor nemcsak vezetned, hanem lőnöd is kell a kocsira, hiszen a feladat, hogy elpusztísd azt.
Próbálj közel kerülni hozzá, akkor átrepülnek feletted a hordók és nyugodtan lőheted a tehert. Menet közben pedíg már kidobásuk után, a levegőben próbáld szétlőni a hordókat, mert akkor a teherben okoznak kárt.
Ja és sokadszorra, de sikerülni fog.
-
5gid
csendes tag
Tudja valaki mit kell csinalni az isztambuli palyan a bomb truck kuldetesben?
Loni nem lehet,ha ele kerulok felrelok mint a pelyhet...
-
rii
nagyúr
megvan.... meg kellett nyomi gey gombot a teherautó oldalán .....
Senkit nem érdekelnek a rejett cuccok?
Vagy már senki nem jár erre? -
rii
nagyúr
egy kérdés:
van egy rész, ahol (NICE) üldözni kell egy teherautót, ami bemegy egy várba, ott halomra kell ölni mindenkit. 2 autó parkol, egy, amit el kell vinni valakinek, és egy teherautó.
Piros, tájékoztató nyíl egyik fölött sem villog.
Mihelyst beszállok a teherautóba, azonnal a szállítandó kocsi fölött kezed el villogni a nyíl,
De az az autó elég kényes, hamar leamortizálják az üldözők.
Itt mi a teendő?
Más:
Találtam egy rejtett autót, és egy rejtett gokart-pályát a MIAMI-ban ...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok nem lehet valamit leszedni hozzá pl.: uj kocsik vagy valami?
-
bonat
senior tag
Hali!!
Én még az elején vagyok....
Elakadtam ott ahol vmilyen faszit kell üldözni aki motorcsónakkal menekül énemeg egy motorral üldözöm a parton...ott hogy tudom megölni???(Hit)
Már vagy 15x-rre sem tudom meglőni...
-
Hi!
A patch telepítési problémát sikerült már megoldani?
Akárhonnan indítom azt irja, hogy:''Neither command line parameter specifiedis an existing directory.''
Van megoldás? -
Troy.
addikt
hi. nekem egy kicsit scalódás a játék

na de mindegy. elakadtam. ott, amikor parton megyek motorral és a vizen megy csónakkal a csávó. és meg kell ölnöm ?!?!?!?
HELP -
salgado
tag
nekem is sikerült végigvinnem!

-
Ripley
tag
Sikerült végigverekednem magam ezen a játékon is, hát mit ne mondjak, nem volt egyszerű, de megérte, ha nem haragszatok meg érte inkább nem mondom meg mi lesz a vége, a ti érdeketekben
. Egyébként elsőre nem tetszett az egész, de most, mikor már belejöttem, most már bejön.Szerintem nagyon jók a küldetések, és a történet sem rossz.
Mindenkinek további jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem egyáltalán nem csúnya a grafika. A világot ugyan valóban nem váltja meg, de nem csúnya ez. Korrekt, jó iparosmunka (bár én ritkán szoktam elájulni egy játéktól, és nem azért, mert nem tetszik, amit látok, hanem egyszerűen csak nem szeretek túlzásba esve áradozni valamiről). Ilyen grafika mellé, ha kap egy jó sztorit, jó játékmenetet és irányítást, miért lenne csődtömeg? Ez a grafika-fikázás már lejárt lemez!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)