Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsulboy
senior tag
Pro

Gamepaddel nagyszerű az írányítás,
Elképesztő törésmodell,
Jól kidolgozott küldetések,feladatok,
Hangulat,sztori,szinkron,
Kontra
Billentyűvel és egérrel egyszerűen játszhatatlan autós rész,
Elképesztően primitív TPS-rész
Döbbenten amatör bugok,
Mosottas textúrák,
Remélem elég lesz
-
Somydemy
senior tag
azért jó volt.. (még egy pár nap és talán végzek vele...
-
-
AMD-s
tag
Jól beszéltél vazze.Időközben le is takarítottam a gépről.Az új GS-t olvastátok?El vagyok hűlve a Dryv3r-ről szóló cikken.Oda-oda mondogatják neki,de ettől sokkal jobb gamékat húztak a földre.No meg az értékelési pontszám 72%. Úristen.Én ennek legfeljebb 48%-ot adtam volna és azt hiszem még bőkezű is voltam.

-
gyuri00
aktív tag
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/dragon.gif)
-
Ripley
tag
-
-
Arius
aktív tag
Játszom vele éppen...hát ha 3 évvel ezelőtt megjelent volna akkor aztmondom hogy egy közepes, felejthető game...így viszont egy akkora rakás khaki, mint az eiffel torony...
-
AMD-s
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Nekem ne mondd vazze hogy,a grafika nem számít.Tény hogy,nagyon fontos a játékmenet sőt talán a legfontosabb,de azért 2005-ben ilyen bugos és slampos grafikával kiadni egy évek óta várt gamét azért a fejlesztőket egymással szembe kellene állítani hogy,ők köpjék szemen egymást.És próbáltam elég visszafogott lenni.

-
[NQD]Jericho
tag
Sztem akik 70%alá teszik, azok nem normálisak. ennyi . ÉN játszottam első részekkel és az elsőben se volt sokkal jobb a hang a mostaninál. De még most is végigjátszanám simán a driver1. A grafikabuzik meg nem igazi gamerek. Ők csak játszák az agyukat, hogy milyen menők, hogy a grafika is számít nekik és paksi atomerőművet tartanak otthon. Driver marad a király. A jericho név is a második részből származik, már ki tudja, hány éve használom...
-
Maxtreme
addikt
Honosítás itt: http://jatekhonositas.atw.hu/
1ébként aki tolja a game-t, mindenképp tegye fel a 2-es peccset. Nálam az fps szám majdnem a duplájára nőtt tőle.
Az aláírásban szereplő configgal:
1024x768x32 minden be (kivéltel árnyék, mert az nem tetszik
) látótávolság max-on, +AA.
Így megy a játék 38-60 FPS között (nagy autós üldözéseknél 38) Belső tereken 100 fölött van.
Ráadásul a pöccs után, már a fák textúrái sem villognak mint eddig
-
Madgamer
csendes tag
siralmas lett, legalábbis TPS, én xboxon végigtoltam anno, de ez ugyanolyan ratyi!
autos rész még elmegy -
B-L-A-C-K
titán
Na végre végigvittem a játékot!
Jó ez a játék nagyon persze ha full grafikán van! -
illusiON
őstag
nem, nicns senki se _
msot nézem, ha a graf. beállitás paramétereimre gondolsz 
nah: minden on, kivéve anti-alias, draw distance high, és tri-linear szűrő, így akadás nmélkül megy... ja és 1024x768 32 bit 100 hercen
-
evo21074
csendes tag
van valaki?
-
evo21074
csendes tag
van valaki?
-
Somydemy
senior tag
hali.
a targoncával mit kell csinálnom??? hogyan kell elmenekülni onnan amikor kivágják az ajtót??? -
gyuri00
aktív tag
Nem tudtok adni valami tippet amikor motorallkel üldözni a motorcsónakost valahogy levágni az utat.
-
Somydemy
senior tag
igyvan. a ram
-
illusiON
őstag
ha lehetek példa, nekem atim van, konfig adatoknál 1024x768 és asziszem csak 1 dolog van levéve 1 szinttel (fsaa
) és kadásmentesen fut mindig
-
Toness
őstag
Ha nem tetszik a játék akkor nem kell vele játszani, nekem tetszett, ízlések és pofonok....
az elvárásokhoz képest sokan csalódtak, viszont nekem nem voltak nagyok az elvárásaim ezért nekem tetszett
a swappolás szó jelentésére gondolsz?
a kevés ramtól van mint már írtam egyszer, a ram megtelik és a vinyóra írja/olvassa azokat az adatokat amiket a ramban kéne intéznie, de egyértelmű hogy a vinyónak sokkal kisebb a sávszélessége -
P.Dude
őstag
Nektek nemakadozik a játék? mer nekem nagyobb helyeknél eléggé meg swappel.A swappelés nemtudjátok mi?
-
gyuri00
aktív tag
Ebbe nem lehet úgy mint a vice cityben hogy megtámadjuk az embereket nem fegyverel hanem kézel öszeütni az embereket
-
Somydemy
senior tag
és utánna hogyan tudok a kamionba bemenni 80-al???

-
Mazka05
őstag
Nah megvan a játék csak mostanra lett meg.. De ennyi bug-ot meg irányitási hibát meg ilyen szar graft..
Nem hittem volna hogy ilyen rosszra sikerült..
(patch meg ilyenek nincsen) de szerintem ezt a cucot úgy ahogy van újra kéne írni...
meg a kamera állásról nem is szólva hát az is egy tragédia.. küldetéseket nem néztem meg.. de lehet hogy nem is fogom..
Hajrá GTA San Andreas 
-
Somydemy
senior tag
Ott vagyok amikor nem lehet 80 alá lassítani, elérek a paton lévő kocsihoz mellé állok, félig kihalyol a társam de nem akar átugorni. miért???
csak melléálltam, kel mást is, hogy átugorjon??? -
P.Dude
őstag
Sajna nekem a patch nemmüködik.Hiába indítom el hibát jelez.Nemtalál valami ilyen meg oylan retailt.
-
Toness
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
gyorsan beülsz a targoncába, avillákat aláakod egy ilyen raklapnak, felemeled és utána oda kell vinni az ajtóval szembe ahol egy lyuk van a platformon, ezután felmászol a létrán a platformra és a targoncával felemelt raklapon kersztül tudsz átugrlni. Mindezt qrvagyorsan kell csinálni mert ha hibázol egy kicsit akkor már késő lesz
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok elakadtam a játéba remélem tudtok nekem segíteni! Na arrol lenne szó hogy hajóval el kellet menni egy ilyen raktárhoz és ott van egy sárga targonca és fogalmam sincs mit kell csinálni heggesztövel kivágnak egy ajtót és bejön rajta egy halom ellenség és megülnek! Mit kell ott csinálni S.O.S???

-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
Kiadták a demót. Mit ne mondjak... ha tényleg ennyire szar, aminek mondjátok a játékot, akkor nem is csinálok helyet neki
700Mb... miben tárolják ezek a textúrákat? BMP-ben?
A telepitéséhez kapásból kéne legalább 2Gb... 700Mb amit letöltök, legalább ennyi, amennyit kicsomagol a temp-be, meg legalább ennyi, amit utána berak a játék mappájába.... nagyjuk már a hülyeséget
Azt hiszem, ez kipróbálatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Star Trek
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de komolyan, innentől nem akadály a kamion,aztán vissza a kocsiba és siess a nőhöz. Nekem így sikerült.

) és kadásmentesen fut mindig

Nem hittem volna hogy ilyen rosszra sikerült..
700Mb... miben tárolják ezek a textúrákat? BMP-ben?