Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Half-Life
tag
Sztem nem lesz akkor durranás mint ahogy beharangozzák. Úgyan úgy lesz mint nyáron a DOOM3-nál nagy akarásnak nyügés lett a vége

[Szerkesztve] -
Half-Life
tag
A fát kivéve azért szebb a grafika mint a GTA3-ba vagy a Vice City. Itt legalább vannak árnyékok

-
Pópa
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Talán egy 72 centis 100Hz-es Tv-n kipróbálnám

Bár elsősorban az ''irányítással'' kapcsolatban vannak előítéleteim... a gamepad, és hasonlók nem túl szimpatikusak....
Az a baj, hogy túlzottan billentyűzethez vagyok szokva.... Talán pár hét alatt meg tudnám szokni azt is. -
MoP_FX 57
őstag
Gyerekek! Ez így néz ki konzolon?
Bővebben: link -
Somydemy
senior tag
ha minden igaz, lassan lehet visszaszámolni...
32 -
yksz
aktív tag
Már nagyon kozeledik márc. 17
Ha jól számolom még 35 nap
-
Pópa
senior tag
válasz
Somydemy
üzenetére
Az még oké is.... de mikor pl (HL2) gondol egyet az AI, és nem mozdul semerre....és még nekem kell küszködni a konzollal, hogy ''elinduljanak''.... hátkérem... azt nem szeretem.

Egyébként én fanatikus cheater vagyok... addig nem játszok semmivel, ameddig nem szerzek hozzá kódot (trainert), és valahogy nem tudok ''működni''.
Ált. nem használom a csalásokat játék közben, de nálam ez mindig is így volt.
Cheat-eléskor sok hiba előjön egy-egy játékon belül... (érthető módon.)
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
a játék legyen annyira jó, hogy a hibákat észre se vegye az ember.
-
kuglee
tag
azt azért te is tudod hogy nem minden cég olyan mint a blizzard hogy addig nem adja ki mig tökély nem lesz a gém.
a driver3at én még nem próbáltam , csak olvastam hogy botrány van abból ahogy a gyalogos részeket megcsinálták . állitóllag többen azt hitték hogy hibás verziót kaptak
ebben a versengésben az idő minden fejlesztőnek a rákfenéje -
Allien
veterán
A lényeg (szerintem), hogy eleve úgy írják meg, hogy ne kelljen utólag komoly pachokat irogattni. Ha ezt nem így teszik, menjenek inkább kapálni. Igaz, ez elég naív dolog részemről, mert nem nagyon tudok olyan játékról, melyet nem kell szinte azonnal ''frissiteni'', ami meg nagyon szomorú.

-
Pópa
senior tag
'''''' (annak, aki megkérdezné, mit is szúrtak el: shimán, szinte 1 az egyben átrakták konzolról, és nagyon erős hardweren sem futott tisztességesen) ''''''
Ezt tapasztaltam én is... 1 giga ramnmal, 2400mhz-en hajtott amd-vel, meg R9700PRO-val néha volt olyan érzésem, mintha ''iciripicit akadna '' a játék.
Nem is akadt, hanem inkább ''érdekesen'' reagált az egérmozdulatokra.
Nem tudom jobban kifejezni... tényel érdekes volt így játszani.
-
LLKobe
veterán
válasz
Puncipocak
üzenetére
Igen, lehet találni ilyen crack-et.
-
Allien
veterán
Mindegy, a lényeg, hogy minnél hamarabb megjelenjen, és ne szúrják el a pc-re a konvertálást, mint anno a Halo-nál.

(annak, aki megkérdezné, mit is szúrtak el: shimán, szinte 1 az egyben átrakták konzolról, és nagyon erős hardweren sem futott tisztességesen) -
Pópa
senior tag
jááj, bezárták a másik topicot.

-
LLKobe
veterán
Hali skacok!
Ha valakinek meglenne PS2-re a Driv3r, legyen olyen kedves és keressen meg sürgösen MSN-en, vagy mailben, vagy itt a fórumon, nagyon fontos!!!!
Köszönöm!!! -
Dilikutya
félisten
-
P.Dude
őstag
Az amd 2400Xp nekem most 2000mhz-en pörög de 2200 jobb lenne.
A Biosban hol kellene.
Boccs az érdeklődésemet én ilyen vok.
És ez a senior tag mit jelent?

-
P.Dude
őstag
A konzol sikere után már csak kérdés hogy az átirat miylen lett.
Külsőleg jó de belsőleg miylen.
::
-
X@b3e
addikt
Jöhetne már, remélem nem úgy jelenik majd meg, mint a Duke Nukem Forever

-
wrz
aktív tag
válasz
Puncipocak
üzenetére
Bocsi, 2X ment L.
[Szerkesztve] -
wrz
aktív tag
válasz
Puncipocak
üzenetére
Keresd meg a hivatalos oldalt, és a letöltések közt találsz patch-et xp-hez.
-
Puncipocak
tag
Kérdés : El lehet valahogy érni hogy a Driver 1 fusson XP alatt ?
-
demy
tag
már kicsit se bízom a megjelenési infókbaN.
nyáron ki kellett volna már jönnie, majd ősszel, úgyhogy, sz@r.
de a játék jó lesz (remélem.
a konzolosok meg már rég kivitték... -
Dilikutya
félisten
Új infó: Bővebben: link
Nvidia előnyben... -
rii
nagyúr
Bocs, hogy nem olvasom el az egész topicot, ... de a melóhelyen vagyok, még dologzom.
Ez még nem a önsajnáltatás volt.
Meglepődve láttam az elején valamelyik hsz-ban, hogy PC-re is kijön a Driver 3.
Lenne szives valaki felhomályosítani engem is időpontok tekintetében? Vagy már ki is jött?
Előre is köszönöm
a Driver 3-hoz milyen vas ajánlott? -
Dilikutya
félisten
A GTA1 valóban előbb volt, de a GTA3 a Driver 1-re hasonlit. Állítólag.
Nem tudja valaki, a Driver 1 ingyenes már, vagy még nem? Bevallom, nekem ez eddig kimaradt az életemből. Sem a cdgalaxis, sem az 576 kínálatában nem láttam. Tudom, nem mai játék, de ha Doom Collectors lehet...
-
AMD-s
tag
Ez csak egy GTA cloone lesz!

-
P.Dude
őstag
Új megjelenési időpont:2005.03.15

-
Dilikutya
félisten
Itt a gépigény: Bővebben: link
-
P.Dude
őstag
Remélme ezen nemszaggat.
Amd2400+1gbram+radeon 9600
-
Dilikutya
félisten
Hallottam... bár nem játszottam még egyik részével sem (ami lehet, hogy nagy hiba) de az új rész felkeltette az érdeklődésemet. Láttam egyszer egy PS2-es demót belőle, és nem volt semmi... ez a bűnözős feeling meg amugyis bejön
De legalább egy demót kiadhatnának már addig. -
Type-R
őstag
''Késik a DRIV3R
Konzolokra már kijött, ám PC-re sajnos késni fog a DRIV3R. Ezt jelentette az Atari. A linken szereplő oldalon láthatjuk, hogy a PC-s verziója a játéknak 2005. március 17-én érkezik majd. Ez tehát csúszást jelent. Csúszást, mivelhogy eredetileg ebben a hónapban kellett volna megjelennie az említett alkotásnak.'' -
Macc
aktív tag
Na en megrendeltem magamnak
lehet holnap este mar nyomom is. Nem sok velemeny van rola... vagy csak rossz helyen nezem? -
haris
őstag
nem szeptember volt a megjelenés dátuma?
ezek szerint újra csúszik??
-
Drizzt
nagyúr
De akkor meg minek volt a pc guru címlapján, hogy: kipróbáltuk: és nagyon bejött? Pedigf az elvileg csak pc-s újság...
Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- neked most milyen játékaid vannak PS2-re?

- de azért hét évre rá nehogy már egy feltupirozott Driverrel áljanak elő.Grafikara gondolok, a hangulat maradhat.

Ha meg még a Mafiát is kiadják, akkor áldani fogom a 2005os évet
)Tolta valaki a kettőt?

Az sem kevés!