Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yksz
aktív tag
Én is sorolhatnám azokat a játékokat, amelyek nem jelentek meg konzolra, de PC-re igen. És még tobbet is tudnék sorolni, mint te. A konzolfeelinget, meg ugyanúgy elérheted a PC-n is: Veszel egy projektort (vagy csak simán a TV-re), veszel egy gamepadot (kismillió van, koztuk rendhagyó és ''hagyományos'', konzolos is) és még a grafika is sokkal jobb
Ráasásul a konzolokra a játékot PC-vel csinálják, tehát ha nem lenne PC, akkor konzol sem, de ha nem lenne konzol, akkor is lenne PC. Meg PC-hez kitaláltak az okos hackerek emulátort és máris játszahtod a PS játékot a PC-n
Egyszóval a PC jobb és jobb is marad mindig. A konzol olyanoknak való, akiknek papuci megveszi, mert Petikének negyon kell, mert az PS2 és jujj de jó
-
Allien
veterán
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Védd is, mert a sok szemellenzős PC guru el sem tudja képzelni, milyen feelingje van a konzoloknak! Tiszta röhely, hogy grafikai dolgokért képessek MINDENT feláldozni! Egy konzolt SOHA nem kell (már az oprendszert) újra telepíteni, nem kell félni a vírusoktól, tutira elindul a játék, a gamepad tényleg embereknek készült, és sorolhattnám. Nem is beszélve arról, hogy bizonyos játékok meg sem jelennek PC-re, nem vélettlenül! Crash Bandicoot, Parazita Eve, Bushido Blade, Final Fantasy Tactics, Gran Tourismo, és sorolhatnám!

-
yksz
aktív tag
Majd nekem fog menni, ha lesz játékom (az emulátor) Ha meg nekem sem megy, akkor van másik
MoP_Fx 3-mal mi a helyzet? Játszod már? MÉG 27 NAP -
MoP_FX 57
őstag
Na fullosan vegignyomtam a kettot.Mindenkinek csak ajanlani tudom, akar emulatorral akar PS-en.Veszett jó sztori, videok,hangulat szoval minden ami kell egy jo jatekhoz.Mar nagyon varom ,hogy a harmam megerkezzen.Ja és meg valami ,asszem batran mondhatom ,hogy ez a jatek kotelezo darab.
-
Allien
veterán
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Nekem inkább a teherautós volt szívás, amikor meg kellett állítani. A kanyargó tengerparti sztrádán kellett csalinkázni a forgalomban (nem GTA, 3db autó), és ráadásul, ugye sokkal erősebb a kasztnija az ellenfélnek.
Nekimentem oldalról, kifaroltam (load), hátulról esélytelen (load). Egyettlen esély volt, megelőzni, és lelassitani de úgy, hogy ne lökhessen félre.
Volt egy másik rész is, ahol egy másik teherautót kellett üldözni (ha jól emléxem), de először a minket üldözőt kellett lerázni, úgy, hogy közben ne távolodjunk nagyon el az üldözendő kocsitól.
Ráadásul, az első autó random vezetett, ezért csak akkor folytattam az üldözést, ha az első kereszteződésnél befordult jobbra, mert csak akkor sikerülhetett lerázni az üldözőmet (már nekem).
-
LLKobe
veterán
Mi lehetetlen? Ha a grafikára gondoltok sajna korántsem az.....
Én is nagyon meglepődtem, mert negyon vártam a gamét, de így van.
Itt volt nálam a PS2, a PC-n meg a Driver 1.
A felbontás ugye lényegtelen, nem összevethető.....
De az 1 sokkal szebb. Csak nézzétek meg a 3-at:
a fák két zöld lapból állnak, a víz egy merő kék paca, se hullám, se, csillogás.....
PC-n remélem jobb lesz. -
LLKobe
veterán
Most láttam a Driv3r-t PS2-n. Én nem tom mi van, de a grafikája RETEK, így csupa nagybetűvel. Pedig elméletileg az első hsz.-ban lévő képek PS2-ről származnak.. Igen a MOZIKBÓL!!!! A játék maga nagyon csúnya, és ezt értsétek úgy hogy a Driver 1-nél is csúnyább. Tényleg.
A PC-s remélem szebb lesz.
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
28 nap.

-
MoP_FX 57
őstag
Na eljutottam Driver 2-ben Rio de Janeiro-ig ,nagyon fasza.Most délután megcsinaltam zsinórban 4 küldétést.

-
Somydemy
senior tag
a HL2 megvettem, nov16.án, de 4 hét múlva eladtam..
A multi miatt vettem meg, de hamar ráuntam,
A másik itt a lcsalád, inkább rá költöm, mint minden gammáért 10ezreket kidobjak.
Régen sokat megvette, aztán sokban akkorát csalódtam, de akkor már nem lehetett visszavinni.
(akkor nem az én készülékemben van a hiba)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Már linkeltem az offtopicban, de most is megteszem.
Bővebben: link <--A kiadók beperelhetik a LokiTorrent összes felhasználóját
-
Pópa
senior tag
válasz
Somydemy
üzenetére
Nem.

Már épp kérdezni akartam, mert itt is elég vontatott a fórum... néha full leáll, aztán meg egyszerre elindul.
----
Amah, ftp. Az sem jobb sokkal...
- Persze könnyen beszélek.
Én is csak a CnC zero hour-t vettem meg eredetiben az utóbbi időben. Amúgy minden kalóz.
---
Grat, én meg nemsoká Őstag leszek... de nagyon nem izgat.
-
bobsurf
őstag
aszittem itt a játékról is beszélnek

-
e.vid
senior tag
Nincs jól működő PS2 emu. Szédítő 1-2 fps-t lehet velük produkálni.

-
Viktor77
titán
Ráadásul a bios mappában nincs semmi.

Anélkül meg nem ér semmit. -
yksz
aktív tag
Ezesetben nem tudok mást mondani, mint amit már mondtam: Próbája ki vki, akinek van játéka

-
Pópa
senior tag
Minden alapon, elindult.
Bemegyünk.. ok, menü.. ok, akkor mehet a játék... betölt.... ezután eszméletlen szaggatás (1-2 kocka / 10 mp)
---
Semmi tőbbet nem tudok elmondani... kérem kapcsolja ki.
(by Salacchy) -
THomas007
senior tag
Én kiprobalnam,de miket kell beállitani,ezt vki nem tudja?
-
Somydemy
senior tag
ezez, valaki próbálja már ki...
és irja ide , hogy mi van.. -
yksz
aktív tag
Próbálja má ki vki, akinek van és írja meg hogy megyen-e, vagy nem!
-
yksz
aktív tag
válasz
Somydemy
üzenetére
Még nemtom kipróbálni, mert nincs PS2 játékom, de majd szerzek valahonnan és kipróbálom. Vagy ha neked van, akkor próbáld ki inkább te! Bővebben: link
-
yksz
aktív tag
Találtam PS2 emult

-
MoP_FX 57
őstag
Meg cask most vettem meg ,de már nagyon be vagyok sózva.
-Na valaki aki játszott mondjon valamit róla. -
MoP_FX 57
őstag
Na nekem megvan a Driver hármam. Már csak várnom kell másfél hetet.

-
Allien
veterán
Terrrmészetesssen!
Szerencsére, pl. a Shogun már 4E huf-rt beszerezhető, de a többit is kipróbáltam. Igaz, én lehetőleg magyarosítással játszom, mert angol tudásom hagy némi kivánnivalót.
Ennek ellenére, pl. WoW bétát is koptattam rendessen, és persze, majd beszerzem, de addig is, Everquest 2-t hajkurászom, pedig az is angol nyelvü.
Igaz viszont, hogy ezek nem startégiák, de azokat még nem használtam multiban.
-
yksz
aktív tag
Elfogadja, csak ne nyomj egyszerre 2 olyan billt, ami uti egymást, tehát ne akarj egyidoben ballra is, meg jobbra is menni! megyek elore, balra, kozben ugrok és kihajolok jobbra, majd ekkor kinyitom azajtót és még elotte elkezdek loni. Ez 6 gomb
MoHAA-ban. Más játékban lehet tobbet is.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
MoP_FX 57!
Neked van reged nem? (csak van, hogyha rendeltél
)
Figy, Te milyen bankot adtál meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráasásul a konzolokra a játékot PC-vel csinálják, tehát ha nem lenne PC, akkor konzol sem, de ha nem lenne konzol, akkor is lenne PC. Meg PC-hez kitaláltak az okos hackerek emulátort és máris játszahtod a PS játékot a PC-n
Egyszóval a PC jobb és jobb is marad mindig. A konzol olyanoknak való, akiknek papuci megveszi, mert Petikének negyon kell, mert az PS2 és jujj de jó

-egyebkent mar nem latnatok ph-n.

Persze, eszmélettlen nehéz is, volt, hogy több napig próbálgattam egyettlen küldetést, mire rájöttem, a megoldásra (illetve, hamar rájöttem, csak nehezen tudtam kivitelezni).
Miért is?

-Na valaki aki játszott mondjon valamit róla.