Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Én is vettem egyet a páromnak ajándékba. Ami tetszik, hogy sok mindent kezel, 3g stick, usb bill, egér, pendrive, vinyó. Antutu tesztben 3611 pontot ért el, ami nem rossz. Minden megy rajta amit egy nagyobb gépen használok - (itt jegyzem meg Toshibát senki ne vegyen!!). Simán lejátssza a 1080p videókat is, ami ebben az árkategóriában csúcs. Persze eget rengető gyorsaságot nem kell várni tőle, de zene hallgatásra, egy két filmsorozat rész megnézésére, email nézegetésre, gyorsan megnézek valamit a neten, tökéletes. Feltettem az ETERNITY WARRIORS 2 -t és ugyan úgy fut mint a 10" Toshiba AT300-on. A könyvolvasáshoz állítva nem megfelelő a 7 col, de fektetve már szépen lehet olvasni, nekem nem fáradt közben a szemem. Ajánlom hozzá az Ingyen-könyv alkalmazást, a képregényeknél találtok pár klasszikust is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Gear S3 - második kör
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.