Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Én is vettem egyet a páromnak ajándékba. Ami tetszik, hogy sok mindent kezel, 3g stick, usb bill, egér, pendrive, vinyó. Antutu tesztben 3611 pontot ért el, ami nem rossz. Minden megy rajta amit egy nagyobb gépen használok - (itt jegyzem meg Toshibát senki ne vegyen!!). Simán lejátssza a 1080p videókat is, ami ebben az árkategóriában csúcs. Persze eget rengető gyorsaságot nem kell várni tőle, de zene hallgatásra, egy két filmsorozat rész megnézésére, email nézegetésre, gyorsan megnézek valamit a neten, tökéletes. Feltettem az ETERNITY WARRIORS 2 -t és ugyan úgy fut mint a 10" Toshiba AT300-on. A könyvolvasáshoz állítva nem megfelelő a 7 col, de fektetve már szépen lehet olvasni, nekem nem fáradt közben a szemem. Ajánlom hozzá az Ingyen-könyv alkalmazást, a képregényeknél találtok pár klasszikust is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.