Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Én is vettem egyet a páromnak ajándékba. Ami tetszik, hogy sok mindent kezel, 3g stick, usb bill, egér, pendrive, vinyó. Antutu tesztben 3611 pontot ért el, ami nem rossz. Minden megy rajta amit egy nagyobb gépen használok - (itt jegyzem meg Toshibát senki ne vegyen!!). Simán lejátssza a 1080p videókat is, ami ebben az árkategóriában csúcs. Persze eget rengető gyorsaságot nem kell várni tőle, de zene hallgatásra, egy két filmsorozat rész megnézésére, email nézegetésre, gyorsan megnézek valamit a neten, tökéletes. Feltettem az ETERNITY WARRIORS 2 -t és ugyan úgy fut mint a 10" Toshiba AT300-on. A könyvolvasáshoz állítva nem megfelelő a 7 col, de fektetve már szépen lehet olvasni, nekem nem fáradt közben a szemem. Ajánlom hozzá az Ingyen-könyv alkalmazást, a képregényeknél találtok pár klasszikust is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.