- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a két gyerkőcömnek 1-1 ilyen gépet.
Fogjuk rá, hogy gyakorlott androidos vagyok 1 galaxy s3 tulajdonosa aki sok custom romot kipróbált már.
Nyilván alig vártam, hogy bekapcsoljam a gépeket, hogy lássam mennyire fut flottul az android ezen a gépen. 4.0.4 -el vettem és nem is láttam 4.1-eset sehol!!!! Hát kicsit szomorú voltam amikor kipróbáltam, mert azért bevallom, hogy kicsit jobbra számítottam. A play áruházban a felső kereső sávba ha beírtam valamit és a végén az x-el akartam törölni az egészet, arra pl egyik sem reagált. És akkor olvasok erről a concord romról!!! Feltettem és láss csodát, sokkal használhatóbb lett a gép! Mind a kettő, gyorsabb, pontosabb lett és sokkal érzékenyebb lett a kijelzőjük is!!!
1 dolog van amit nem értek, hogy az egyiken de csak az egyiken állandóan eldobálja a wifit. Ilyenkor mondjuk azt is észrevettem, hogy az órára kattintva ahol felugrana egy ablak, nem reagál. Ezt leszámítva szerintem a legjobb vétel amit lehet kapni szerintem 30000-ig. Ja V2-m van!Boldog karácsonyt!

ui.: Ha valakinek van ötlete a wifi dologra, szívesen venném.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest