Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
atidzsiforc #705 üzenetére
Hát, gyerekek. Ez már nem DOOM. Ez egy tipikus példája annak, miként próbálnak meg egy régi nagy címet felhasználva minél többeknek eladni egy újabb konzolos fost. Ellenőrzőpontos mentési rendszer (WTF?
), kihívások, időre teljesítendő feladatok, gyűjtendő tárgyak, rúnák, stb... mi a f*****-nak kellenek ezek bele?
A tavalyi E3 bemutatón nem láttunk ennyi bénázást.
...na de a legidegesítőbb: mi a ***censored***-ért kellett úgy megoldani, hogy állandóan cserélgetni kelljen a fegyvereket?
Nehogy már egy gépágyúval csak 50 lövést lehessen egyszerre leadni túlmelegedés nélkül, akkor az már minden, csak nem gépágyú...
Mi a fene folyik itt, Bethesda? Azért meneküljek állandóan a szörnyek elől, mert egy puskából nem lehet leadni egyszerre pár lövésnél többet, hiába van tömve a zsebem munícióval?
Na meg ez a folytonos rohangálás... tipikus példája egy multis aréna shooter játékmenetének. Ott rohangál így körbe-körbe mindenki, hogy minél több power-upot felszedjenek, és hogy nehezebben találják el őket a többiek. De egyszemélyes játék esetén miért szükséges erőltetni ezeket az ugrálásokat és parkour mozdulatokat??? Egy tucatnyi fegyvert cipelünk, tökig töltve munícióval, és mégsem irthatjuk a férgesét, mert állandóan ugrálni kell és cserélgetni a folyton túlmelegedő fegyvereket?
Komolyan, ez most egy egyszemélyes FPS, vagy egy multis shooter, lövöldözős játéknak álcázva? Egek, ez már minden, csak nem DOOM. Köze nincs hozzá. Minden harc abból áll, hogy beérünk egy viszonylag szűk terepre, van pár másodpercünk összeszedni a power-upokat és muníciót, utána jönnek a monszták... és kezdődik rohangászás és ugrabugrálás, mert folyton menekülni kell a szörnyek elől, körbe-körbe, mint valami ringlispíl...
Az egyetlen, ami valóban tetszik benne, az a grafika, és talán egyszer-kétszer előjön a DOOM-érzés, amikor trancsírozzuk benne a monsztákat... de ez sajnos csak tényleg alig van, a folyamatos ugrabugrálásnak semmi köze a DOOM hangulathoz. A DOOM arról szól, hogy telepumpálsz mindent ólommal, ami eléd kerül, majd amikor kifogy a lőszer, puszta kézzel esel a szörnyeknek.
Nem pedig a farkadat behúzva iszkolsz állandóan a lövések elől, és csak hébe-hóba puffantgatsz vissza párat.
Ennyi. Részemről előrendelés lemondva. Köszönöm, Bethesda, megspóroltál nekem újabb 15K kiadást.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #705 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #653 üzenetére
Á, köszi, pont kerestem a napokban
, akkor a vsync-et is megoldják.
-
rumkola
nagyúr
válasz
atidzsiforc #622 üzenetére
yesss ezért fogom tutira megvenni
sok mai fps júzer lehúzza, akkor nekem tuti jó lesz
CA-t és Instagibet akarok!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Azt azért észrevettétek hogy minden értékelés és hozzászólás törölve lett a játék adatlapja alól? Ez azért erősen gáz. Féltik a pénztárcájukat így megjelenés előtt?
-
s912
aktív tag
válasz
Sajnos van benne igazság
Vajon fognak eszközölni változást a végleges verzióban? -
whitezo88
nagyúr
válasz
atidzsiforc #592 üzenetére
Indokolatlanul. A multi pályák egy zárt doboz, Low grafikával. Mi fogja le? Főleg a menüben?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #588 üzenetére
ja meg legfrissebb nvidia driverrel elvileg meg 750ti-n is megy a game
-
csana
senior tag
válasz
atidzsiforc #560 üzenetére
Elvileg bírnia kellene, I5-4570 & GTX 960 4GB Vram csak elbírja 1080-ba a V-syncet (aztán lehet túlgondolom).. Utánanézek ennek a drivernek, úgy tűnik én 353.62-n vagyok. Hátha dob valamit a történeten.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #549 üzenetére
Nekem 60hz-es monitoron törik a kép vsync-offnál.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #525 üzenetére
Tehát most már állítható a FOV? Hiphiphurrá
Amúgy meg érdekes, mert nálam elég sok beállítás elérhető (pl.: AA is). De ez még a múltkori beta ..
DOOM - Player Progression and Customization
szerk.: a video spoilert tartalmaz (fegyver)
-
tiv83us
veterán
válasz
atidzsiforc #525 üzenetére
Ezt sosem ertettem minek Motion Blur egy FPS-ben... az volt az elso, amit kikapcsoltam az elozo open betan.
-
pelenka35
őstag
válasz
atidzsiforc #516 üzenetére
Mikor kezdődik az o. béta ?
Holnap reggel 6kor jövök haza 1-2 óra piff-puff alvás előtt beleférne. -
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #500 üzenetére
Oké, bocs! De nem találtam semmit sem, ami arra utalna, hogy BÁRMIT is BÁRHOVA letöltött volna.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #449 üzenetére
jóhát.. a pályával ismerkedtek még az emberek
ez az Infernal pálya már doom-osabb volt, mint a heatwave (bár azt is módosították.. pár gyertya ide, pár gyertya oda és máris doom-osabb) -
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #426 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #412 üzenetére
Nekem nem jött be, hamarabb ölök Shotgunnal vagy Assault fegyverrel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #410 üzenetére
Az a villámszóró bigyó. Valami energia fegyver. 5-öt sebez másodpercenként, ha sikerül a célon tartani, de ugye bakkecskékre nehéz fixen célozni, főleg ha közben +2 még lő is rád.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #395 üzenetére
szép lenne, ha 980Ti-n akadozna
amúgy "nagyobb" robbanásoknál sem esik le az FPS-ed? -
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #375 üzenetére
Nagyon állat! Ott van a feeling!
-
tiv83us
veterán
válasz
atidzsiforc #375 üzenetére
Bah, a Szajberdimon a vegen odabasz!
Mar csak 11 ora 13 perc es lehet betazni!
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #358 üzenetére
köszönjük az infot Ati
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #358 üzenetére
Azt nem tudtam, én csak a második hullámban csatlakoztam.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #356 üzenetére
Ja, értem. Akkor nincs gond (csak azért volt érdekes, mert az Alpha ugye elindult előtte is csak szerver nem volt).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #333 üzenetére
Várj, megfordulok mert háttal ültem
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #337 üzenetére
Közben láttam, köszi. Ezeket kiteszem én is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #334 üzenetére
Ez ugyanúgy a hackeléses pc-s módszerrel tolja mint az alfánál? Tehát botok ellen?
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #330 üzenetére
azért "erősen" látszódik, hogy használja is az egeret az illető (nem csak előre-hátra, mint JOYSTICK esetében)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ez még mindig lassabb mint az előző videók. Ugyanolyan lassú mint az Alfa szerintem.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vajon ps4-en is tudja ezt az 1000 fps-t?
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #303 üzenetére
2 csaj nagyon béna.. marketing, hogy kell oda csaj is? mindegy..
mintha gyorsabb lenne az alpha-hoz képest, nem?
effektek is szebbek.az lehet, hogy a színesbőrű csávó PC-n, míg valamelyik csaj konzolon játszik? vagy csak az egyik bill+egérel, míg a másik .. JOYSTICK-al játszik?
szerk: a 2 csaj azért kell oda, mert egyrészt bevonzza a "közönséget", másrészt pedig akik "noob", azok is lássák, hogy Ők is tudnak majd játszani
(#312) Godlike79
szerintem igen, mivel nem publikus. De a játék elején úgyis figyelmeztet 1 percig -
front3r
őstag
válasz
atidzsiforc #300 üzenetére
Na én is bejutottam a menübe, és felskineztem a karakterem meg a fegyvereket.
Mivel benne voltam az alphában így bejutottam a bétába is. -
tiv83us
veterán
válasz
Juuuuj, ez nagyon jo
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Te jó ég. Azok a skinek és az a tánc.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
atidzsiforc #262 üzenetére
De ez az, elmondása szerint ő 7-8 évet kvékezett, ezzel szemben én 70-80 meccset összesen.
Ezért is kezdtem úgy, hogy lehet én vagyok a hülye...
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #258 üzenetére
Értem, köszi!
Előrendelés lesz csak valószínűleg. Nagyon hiányzott már egy Q3 style multi
.
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #258 üzenetére
Talán, mintha láttam volna a Tesco-ban.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #241 üzenetére
Fasza, megint multi. Arra számítottam lesz egy kis Single végre
.
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #220 üzenetére
Igaz, benéztem.
Számomra is hat rémlett, de magyar wiki oldalra pillantottam gyors, ott még az 5 öt írták ( angolon már hatot )
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #212 üzenetére
Huh, nagyon jó lesz. A mastermind meg kap egy szép kis textúrát, és máris lehet zúzni ellene majd.
-
tiv83us
veterán
válasz
Hat igen, ezej a szornyeket amik Doomma tettek az 1-2-ot és kevesbe a Doom3-at. A regi feeling mar most megvan, mar alig varon Majust
-
s912
aktív tag
válasz
ahogy látom az alpha-n belül "lock"-olták ki..
spider mastermind yeeeeeeeeeeköszi az infot Ati
Szent Mária.. baroon szétkapja rendesen marine-t..
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #185 üzenetére
Jah, akkor nem szóltam, sorry.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #107 üzenetére
Szerintem fordítva lesz, mert én privátban kaptam a listát, valszeg a delikvens a gamekapocsról másolta le.
szerk: Of course, hozzánk nem ez a lista jut ki.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
atidzsiforc #102 üzenetére
jobb ha bemásolod mert magyarországról nem lehet megnézni az GI oldalát ..
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #98 üzenetére
neee, ez komoly? tényleg kell "benzin" a láncfűrészbe? anyááám
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #94 üzenetére
Ki az a Certain Affinity és Escalation a fejlesztőknél? Nem csak id csinálja? Lehet, hogy a single az id-é, míg a multi az előbb felsoroltaké?
uuu, kispisztoly is ott van
ááá, lost soul is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #19 üzenetére
Remélem hamar jön az az invite.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest