- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
chatran #2004 üzenetére
Ismerem, többféleképpen megvan, játszottam már vele, de nem túl sokat, ellenben egyszer végig lesz nyomva, ha másért nem, a rend kedvéért.
A maga idejében egyértelműen a legjobb konzolport volt, effektíve egy új játék, igen darkos körítéssel és játszható frame rate-tel, s bár meglehetősen hangulatos, az eredeti atmoszféra magasságaiba egyáltalán nem sikerült felkapaszkodnia.
Összességében jó kis FPS, de nem tekintem a szó szoros értelmében DOOM-nak (ahhoz az idnek kellett volna elkövetnie, nem a Midway Gamesnek), inkább csak egy DOOM témájú spin-off/vadhajtás.
-
Segal
veterán
válasz
chatran #1633 üzenetére
Steamen kívűl van egyáltalán másik kliens?
Nagyon max akkor veszek valamit máshol ha esély sincs a steamen való megjelenésre. Az utolsó ilyen pl a cod modern warzone volt. Ami jön oda azt egyértelműen oda
Meglepően érdekes lett a történet, de végülis a játék lényege a haladj előre és lőjj mindenre ami mozog
Viszont én azt tanácsolom, ha csak egyszer vitted végig az alapjátékot akkor ne vedd meg a kiegészítőt.
Magyarítás kb esélytelen hogy valaha is készül hozzá. Rettentő bonyolultan van már a 2016-os verzióban is a felirat megoldva és az eternal is ezt örökölte. -
Dlite
tag
Megnéztem természetesen. (sajnos nem eléggé időben, mert akkor nem veszem meg...) Tudom is hogy mit kell csinálni - dupla ugrás, dash - de egyszerűen béna vagyok. Mert 1X tuti elrontom, így leesek és kezdhetem elölről
És ha szabadnapon egész napos gyakorlás után nem megy, egy fullos munkás nap után elég kicsi lesz az esély
-
copass
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged