Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Akkor utána kezdheted a master level pályákat
Viccet félretéve a végigjátszás után is van élet, mert sok mindent lehet gyűjtögetni, újra lehet tolni az extra life acsi (meg úgy összeségében az acsik végett). Ott vannak a slayer gate-k, horde mod stb. Tulajdonképpen bármi csak a multi nem
-
Segal
veterán
Egyelőre iszonyat csalódás a a Quakecon szempontjából az új Doom.
Zárt ajtók mögött mutogattak egy kb 10 perces gameplay-t és páran akik látták ezt-azt nyilatkozgattak is, de ennyi...
Odébb lesz az a megjelenés, ha még nem indítják be a hypetrain-t...
-
Segal
veterán
Eddig viszont még itt a fórumban sem került 1 pillanatra sem elő hogy vajon milyen lesz a multi?
Nyilván főleg azért mert nem tudunk semmit, de attól még lehet elmélkedni
Abban biztos vagyok hogy az Eternal féle verziót dobják, de vajon visszatérnek a 2016-os féle multihoz, vagy megint megpróbálják feltalálni a spanyolviaszt?
Én nagyon nem bánnám hogy ha egy "hagyományos" multit kapna benne a jól ismert játékmódokkal. -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nagyon keveset láttunk egyelőre belőle.
Ami tetszik hogy nagy terek, jó eséllyel több nagyobb démon, a mecha rész is jól hangzik, meg a pajzs ötlete. (tulajdonképpen szerintem az az új láncfűrész)
Ami kevésbé az a játék design-ja. Kicsit olyan őskori, kevésbé színes, de ugyanakkor meg tele van modern dolgokkal is és ez így nekem kicsit nehezen emészthető 1 képen egyszerre. Egyértelműen a glory kill, ha esetleg nem lesz, meg az enemyk kinézete. A régiek simán felismerhetőek, de itt nagyon "kezdetleges" kinézetet kaptak. Valahogy az eternalos kinézetük jobban bejött, bár azt hozzáteszem eleinte az is fura volt a 2016-os után. Azzal is egyetértek hogy van benne némi Serious Sam meg Painkiller. Előbbi a nagyobb terek, utóbbi meg a koponyás, sötétebb hangulatú kinézet.
Szerintem várjuk meg a quakecon-t, mert ott tutira többet mutatnak belőle és akkor már okosabbak leszünk. -
Segal
veterán
Viszont rájöttem mi hiányzik nekem leginkább a videóból. Hova lett a glory kill?
-
Segal
veterán
Rögtön ezzel kezdtek.

Kemény volt a trailer, ha látom valahol rakom be egyből
UPDATE: Megvan. Tessék parancsolni. Dooooooooom videó

-
Segal
veterán
Apa kezdődik!!!
-
Segal
veterán
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nem is az volt a probléma hogy túltolták, hanem inkább az hogy direkt szopatásokat kezdtek beletenni. Az a lila trutyi, a lézer stb.
Ettől függetlenül én továbbra is az eternal játékmenetre szavaznék
A legfontosabb dolog viszont hogy a héten bejelentés
Szerintem akármivel is jönnek folytatásként lesz itt
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én azért reménykedem benne hogy nem fog lassulni a játékmenet. Eleinte nekem is fura volt az új, de aztán ahogy fejlődtem a Slayerrel együtt, úgy tetszett egyre jobban.
Nekem már visszalépés lenne egy 2016 közeli játékmenet.
Meg istenigazából én inkább folytatnám a sztorit, mert ugye ahogy vége lett...
Ettől függetlenül valószínűleg tényleg előzmény vagy valami mellékszál kibontása lesz és a játékkemenet lassulása is szinte boritékolható, de a remény hal meg utoljára
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Acsik végett érdemes újrajátszani, de idővel tényleg feledésbe vonul a játék. Pedig nekem kb 350 órám van benne és ennek a nagy része a sztori, mert a multija egy f*s...
Persze azok az acsik is meglettek hogy mégis legyen kifullozva a játék, de már nekem sem kívánja a szervezetem csak azért hogy a +1 alkalommal végigrohangáljak a pályákon...
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Azt én is keveset játszottam, de az tuti hogy nem a mentéséről híres az a játékmód. Acsi végett érdemes végigtolni, de szerintem nem egy nagy szám
Ha sz*pásra vágysz akkor master level pályák
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hú de spoilereznék annál a résznél, de meg bírom állni.
Nagyon "kedves" pályaszakasz az tény. Főleg ha belelőssz a buffolós mocsokba
Amúgy meg nem kell felbuffolni a maraudereket és problem solved
Mindenesetre akkor azért még maradt "élveznivaló" rész a játékban
-
Segal
veterán
Na vajon mi lehet az oka hogy nem jelentkezik a fórumtárs? Kiégés vagy csak elakadás? Esetleg eljutott a boss-ig és ott a frusztráció?
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ja hogy ezt eddig nem említettük
Igen ez már könnyítve van, mert a megjelenéskor keményebb volt. 
Ha igazán szivatni szeretnéd magad akkor ott lesznek a master level pályák
Ott mindenből több és nagyobb van (enemyből persze, nálad semmi extra tulajdonság
) és az igazi ínyencek választhatnak olyan módot is hogy csak a legegyszerőbb puskával indulsz ellenük és amelyik fegyvert megtalálod a pályán, azzal tudod bővíteni az arzenálod. Ha valamelyik mellett elsétálsz akkor így jártál 
Na az az igazi kihívás
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Engem az a sárga pajzsos katona b*szott fel anno többször...
Az utolsó pálya viszont mindenért kárpótolni fog. Az brilliánsra sikerült. Ezért is bosszantó utána a boss...
Na sok sikert, ahol jársz már nincs sok hátra
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
A dlc2 boss egyáltalán nem nehéz, mert ellene életben maradni a világ legegyszerűbb dolga, csak ugye mi már tudjuk hogy miért szívás. Neked nem volt annyira, nekem viszont taknyosra sz*pós feladat volt. A dlc 1 boss meg nem könnyű, de folyamatosan lehet benne fejlődni és mint láthatod végül ő is hamar letolta. Szerintem a ketteskével sz*pni fog, de majd meglátjuk neki mi lesz a véleménye. Van 1 olyan érzésem hogy az enyémhez fog közelebb állni
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Majd az utso boss. Na az fog felcseszni...
Nekem a part1 vegen levo csak kicsit volt bosszanto, a part2 viszont egyenesen frusztralo... -
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
En szoptam elore hogy a spirit fog meg kellemetlen perceket okozni csak nem akartam spoilerezni.
Ha megolod a boss-t az utana kovetkezo video vegett ugyis instant kezded a kettes dlc-t...
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na igen a 2 marauder után hogy még sz*rásig tölti újra az arénát az fájó tud lenni

A spiritet kifejezetten utáni fogod
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
A dlc1 boss szerintem nem egy egyszerű eset.(ugye mi már tudjuk miért
)
A dlc2 boss viszont könnyű, de kifejezetten frusztráló... Nekem az nagyon nem jött be.
spleenszuru: Sok esetben a kombózás a leghatékonyabb megoldás. A bossoknál, a maraudereknél piszok jól működik. Nagyon hamar megfektethetőek.
Amúgy már várom hogy elkezd a dlc-ket, mert vissza fogod még sírni az alapjátékot, de nem spoilerezek hogy miért
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
A dlc-ben lesznek ennél sokkal nagyobb szemétségek
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pedig olyan kedves a marauder.
Elsőre nagyon idegesítő, meg amikor egy piszok szűk helyen találkozik vele össze az ember, de utána már az sem lesz komoly probléma amikor sok másik enemyvel együtt jön. Az hamar kiismerhető, meg jól kombózható enemy. Lesznek problémásabbak is nála
Spoiler nélkül nem tudom leírni mi vár még rád, de semmi jóra ne számíts
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Miért kapkodsz? Nem bántanak az enemyk
Van pár új lény ami elsőre eléggé problémásnak tűnik, de a sztoriban előre haladva ha utána találkozol velük már egyre kevésbé azok. Persze jönnek helyettük még keményebb arcok
De pont ezt imádtuk a játékban. Amikor elkezded az első pálya sem tűnik egyszerűnek, aztán rájössz hogy az csak bemelegítés volt és ahogy egyre jobban haladsz előre el nem tudod képzelni hogy lehetne ezt még fokozni, a játék meg válaszul izomból elkezdi fokozni a dolgot, de addigra annyira kiismered a technikát meg fejlódik is a Slayer hogy csak fokozódik a játékélmény
-
Segal
veterán
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Majd a dlc egyik újítása fog igazán felidegelni
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor még csak megkapargattad a jéghegy csúcsát. Igazán most fog még csak beindulni és amikor azt hinnéd hogy ezt már tényleg nem lehet túllicitálni akkor akkor jönnek a dlc-k.
-
Segal
veterán
Akkor a következő dlc-t el se kezd mert abban emelik a tétet ugrálás téren.
Bár ha az első dlc-t befejezed, akkor az utána lévő videó végett úgyis bele fogsz vágni a folytatásba, mert a videó után lehetetlenség azonnal nem folytatni
Mi bezzeg várhattunk anno még majdnem 1 évet
-
Segal
veterán
Az a dlc csak 3 pálya. Pár óra alatt kényelmesen letolható. Én az alapjátékot is végigtoltam vagy egy tucatszor acsik végett meg csak úgy élvezetből. A dlc-ket is többször vittem végig, de azt azért nem annyiszor mint az alapjátékot. Ha mindent meg szeretne szerezni az ember, akkor eleve kénytelen többször letolni. A polc meg hülyén nézne ki ha hiányozna 1-2 játékfigura a kollekcióból
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Vegyél egy vga-t a gépedbe és megszűnnek ezek a problémák
-
Segal
veterán
Új Doom játék érkezik!!!
Gameplay videó -
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor még nagyon az elején jársz, mert elég hamar megszerzi
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy az eleje az csak 1 romantikus séta. Már az alapjáték vége is keményebb elsőre, a dlc-k meg csak rátesznek.
Persze ahogy ráérzel a dologra, meg fejlődnek a Slayer képességei úgy ami eleinte nehéznek tűnik, az könnyebbé fog válni. -
Segal
veterán
válasz
thesound
üzenetére
Vannak még a Master level pályák is ha esetleeg a késöbbiekben izzadnál még. Ugyanazokon a pályákon mehetsz mint amin most is, csak "kicsit
" több és nagyobb enemyk törnek az életedre. (na jó qrva sok, qrva nagy
)
Az utolsó boss az amúgy szerintem is nevetségesre sikerült.
Az első dlc végén levő szimplán csak egy szemétláda aki többször meg tudja szopatni a játékost, de a Lord a legvégén az nekem frusztráló volt és nem élvezetes.
Persze lenyomta az ember, de azóta sem hiányzik
Végül meg ugye ott az ultra nightmare mód és persze a master level pálya is kombinálható azzal
A horde 1x végigtolandó az acsi végett, de kb ennyi. Nem rossz, de istenigazából annyira szerintem nem is jó.
43 óra az még semmi majd amikor már 2-300 órád lesz a játékban
-
Segal
veterán
válasz
thesound
üzenetére
Pályáról-pályára egyre összetettebb a játék, de értelemszerűen te is egyre b@szóbb leszel, meg ki is ismered a játékot így amikor az acsik végett újrakezded majd akkor az eleje már piszok egyszerű lesz.
Megfelelően megválasztott nehézség mellett a vége (leginkább az utolsó 2 pálya), meg főleg az első dlc azért keményebb meló.
Majd a játék közepe körül jön 1 enemy akit eleinte nagyon durván utálni fogsz
-
Segal
veterán
Idén még azt mondom duzzogva, de elnéztem hogy nem jelentettek be semmit a témában, de ha a "trendet" nézzük akkor 2016-ban volt doom meg 2020-ban, tehát 2024-ben jönnie kéne egy folytatásnak, azt meg illene jövőre a Quakecon-on bejelenteni
-
-
Segal
veterán
válasz
thesound
üzenetére
Kiváncsi leszek a véleményedre ez eternal esetében. Az első pálya lehet nem lesz a kedvenced a sok változtatás végett, de tarts ki és folytasd mert ahogy ráérzel az új játékmenetre (meg fejlődnek a képességeid) úgy lesz pályáról-pályára egyre élvezetesebb (meg nehezebb
) -
Segal
veterán
Augusztus 18.-án lesz a QuakeCon.
Ha ott sem kapunk semmi érdemlegeset Doom vagy Quake témakörben akkor kezdhetünk beletörődni hogy sokat kell várnunk a folytatásra, de optimisták vagyunk és lesz róla szó
-
Segal
veterán
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Én most olyan jól elvagyok a splitgate játékkal hogy nem is hiányzik a doom. Persze félre ne értsetek, ha jönne egy új akkor instant vétel lenne (talán még a gta lenne ilyen), de jelenleg ebben a játékban mindenre lőni kell ami mozog.
A környezet az leginkább UT-re hajaz (hangok is), esti szórakozásnak tökéletes. Ez az ami nagyon hiányzik nekem a doomból. Az élvezetes multi.
Most már én is elkezdtem várni akkor a június 12.
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Láttam hogy tegnap elindítottad
Most meggnézztem. Én március 21-én játszottam vele utoljára. Skinek már nem vonzanak mert a multi jobb már úgysem lesz, kampányon szerintem már vakon is keresztül tudnék menni, master levelekből meg az utolsó pár darab ugye elég hulladék lett. Horde elég volt egyszer is
Várjuk a folytatást, addig Slayer úr nyugodjék békében
-
-
Segal
veterán
Szerintem lassan privibe folytathatnátok, mert semmi köze az eternalhoz ennek
-
Segal
veterán

SZÓ SZERINT lépsz az első dlc-ben kb 3-at és megtámad vagy egy tucat démon
Mivel az alapjáték többször is végigjátszható, egyrészt a nehézség emelésével, begyűjthető dolgokból, acsik végett stb. ezért úgyis játszani fogod.
Ha meg felejted kicsit akkor csak pár kör az alapjátékkal és lényegében mindent tudsz. A dlc újdonságait meg magyarázza a kiegészítő, mert lesz gazdagon újdonság.
Mindenképp érdemes amúgy majd megvenned a kiegészítőt, mert úgy lesz teljes a sztori. -
Segal
veterán
válasz
zoo8800
üzenetére
Csak valaki osszeollozta a fajlok varialasaval, esetleg lesz hivatalos verzio csak meg nincs aktivalva es ott talaltak.
Az utolso 2 master level palya kivetelevel a tobbi eleg jo (bar az egyel elotte levo is hatareset az archvile-s resznel), szoval ha erkezik is meg esetleg master level palya szerintem mar nem lesz elvezetes. -
Segal
veterán
-
Segal
veterán
Ma szembejött velem 1 videó a másik master level pályáról.
Mivel ide be sem néztem, gondoltam lássunk akkor róla egy videót. Ez valami nagyon durva...
Megnézése szigorúan csak saját felelősségre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Akkor az összefoglaló.
Ma letoltam a Horde módot. Fogalmazzunk úgy hogy egynek elment, de a végére tényleg elgurult a gyógyszer...
A master level pályával viszont egyet értek. Megnéztem ma a Mars Core-t. Hát... Hiba volt
Megint kis területekre dobálja be a dögöket... Plusz ott volt az a kedves lila sz*r és lézer kombó. Viszont akkor mondtam hogy elég amikor még lényegében sehol sem jártam a pályán de már a harmadik archvile-t dobta be...
Értem én hogy master level, de akkor is...
A Horde módot is majdnem abbahagytam amikor a 3 totem jött egymás után
Csak ugye ott azért mégis ott legebett az acsi gondolata... -
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Én ma mégis kipróbáltam a Horde módot, de nagyon nem voltam tőle elájulva. Az első pálya után hanyagoltam is egyelőre a folytatását.
A master level pályákat még nem néztem. MOndjuk nem is nagyon hoztad meg a lelkesedésemet hozzá
Van új démon is a Battlemódban, de aaz végképp kerülendő szerintem. (mármint a multi)
Leheet holnap belekukkantok a master levelbe vagy folytatom a horde módot, de valljuk be ebben a játékban ennyi volt.
Lehet várni a következő fps-t tőlük... -
Segal
veterán
Most nézem hogy jött 3 új acsi is a 6.66-os frissítéssel.
Mondjuk már annyira nem mozgat a dolog hogy csak a farmolt xp-t szedtem ki a játékban és léptem is ki
-
Segal
veterán
Hugo játszik a Horde móddal.
Nagyjából időzítettem. -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Szerintem meg ha valakinek érzéke van ehhez az egy 60hz-es monitorral és egy katasztrofális egérrel is elpicsázna, akkor is ha én kifejezetten esport cuccokból állítanám össze a setupom.
Egyszerűen elfogadtaam hogy nem én vagyok a legjobb lövő a "piacon" és nem is próbálom erőltetni a dolgot belekényszerítve magamat olyan dolgokba amiket nem feltétlen szeretnék (pl 360hz-es monitor vagy 50k+os egér stb.) hanem egyszerűen csak élvezni szeretném a dolgot. Persze aláírom hogy ez K/D arányban hátrányt jelenthet, de hogy őszinte legyek ki nem sz*rja le. Nekem az élmény többet ad.
Több olyan játék is van ahol ezer dologra kell figyelni a lövésnél, na ezekben pl soha sem voltam igazán jó (persze fejlődött az ember, de vért izzadva míg mások első naptól ösztönösen jók voltak benne), de ha valami tetszik abban én is hamarabb jó lehetek.
Jó példa kb most a splitgate amiben már 1 fölötti K/D arányom van mert tűélesen oda lősz ahova célzol. Példa sniperre, míg mondjuk egy PUBG-ban 0.7 fölé sohasem tudtam jutni mert akció közben nekem még komoly matematikai egyenleteket kellett volna lefuttatnom hogy hova is lőjjek hogy a feját találjam el, vagy épp közelről hogy az egész tár belemenjen és ne az eget lőjjem, míg másoknak ez tök természetes.
Persze javultam az évek során én is, de már a szórakozás az elsődleges és nem a legjobb statisztika hajszolása. -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nézd én próbáltam már mindenfélét (jó a 32:9 kimaradst az életemből), de volt 4:3, 16:9, 21:9.
Nagyon tetszett a 21:9-ben hogy plusz területet ad és aminél támogatott volt ott előnyös, de több dolognál viszont kifejezett hátrány volt.
Sokáig szóba sem jöhetett volna az oled egyrészt mert az 55 tényleg piszok nagy lett volna, plusz a 60Hz, g-sync hiány, de mára ez mind megoldódott és a pénzedért kapsz egy 4K, 120hz, g-sync, hdr kompatibilis kijelzőt amin a színek egyszerűen bámulatosak.
Persze nyílván egy 240hz vagy 360hz FullHD monitorral szemben hátrányban vagyok multi fps téren, de hogy őszinte legyek, ki nem sz*rja le.
Az az élmény amit ez a monitor nyújt pluszban egy hagyományos huszoncoloshoz (de akár egy 34 coloshoz képest is) az számomra megfizethetetlen és a 16:9 aránya végett mindennel kompatibilis.
A játékokból mintha új részeket vagy minimum egy remastert kaptam volna és akkor még ott a 4k film ami megint egy új dimenzió lett.
Én abszolut nem bántam meg a váltást és jöhet akármilyen csili-vili hagyományos monitor vissza nem mennék már az oledről.
-
Segal
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Vannak hosszú ethetnet kábelek meg toldók is

Én benne vagyok, ha arról van szó. Bár a mozgatás nálam is probléma. Csak a házikó tizen kilós és ugye ott a48-as oled tv is

Amúgy a Splitgate-be kéne jönnötök. Tök ingyenes játék steamen és valami piszok jó fps multi. 10 féle játékmód, benne a klasszikus dm, tdm, domi, 3v3, és még elég sok állatság

Megfejelve a Valve féle portál rendszerrel
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nekem piszok mázlim volt. Még bolti áron sikerült (több napos F5 nyomogatás után) az alzából szereznem rendes áron 3080-at.
Utána meg amikor volt némi felárral hardveraprón egy Ti akkor lecsaptam rá és a sima 3080-am meg el tudtam adni még drágábban mert az LHR mentes volt.
Így nem hogy gyorsabb a jelenlegi vga-m, de még nyertem is a cserén
A kavicsok meg nem érdekelnek
Szerintem kisebb felbontásnál a 3070-nek is elégnek kéne lennie, de az alá én sem mennék.
Főleg úgy hogy a doom még roppant barátian kezeli az rtx-et erőforrásügyileg. A quake az nálam is odab*sz
-
Segal
veterán
Direkt 110% offban megemlítve, de ha hiányoljátok a doom-ból a jó multit akkor próbáljátok ki a Splitgate nevű játékot.
Jelenleg beta állapotban van és így ingyenesen játszható. Persze köze nincs a doom univerzumához, sokkal közelebb áll egy UT-hez, de valami qrva jó móka.
Esetleg aki kipróbálja az használja a I92HPL barát kódot. (Egy skint tudna nekem kifarmolni, ha rákattan a játékra)
Aztán csak óvatosan mert függőséget okoz a játék!! Én szóltam.
Csak jussatok túl a hülye tutorial részen
-
-
Segal
veterán
Lépjetek be a játékba. Kaptok Quakecon skineket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen ez már könnyítve van, mert a megjelenéskor keményebb volt.
) és az igazi ínyencek választhatnak olyan módot is hogy csak a legegyszerőbb puskával indulsz ellenük és amelyik fegyvert megtalálod a pályán, azzal tudod bővíteni az arzenálod. Ha valamelyik mellett elsétálsz akkor így jártál
Elsőre nagyon idegesítő, meg amikor egy piszok szűk helyen találkozik vele össze az ember, de utána már az sem lesz komoly probléma amikor sok másik enemyvel együtt jön. Az hamar kiismerhető, meg jól kombózható enemy. Lesznek problémásabbak is nála