- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Hm, én látok benne fantáziát, sőt, igazából felőlem jöhet Doom játék third person módban is, így akár még látványosabb darabolások és jelenetek is lehetnének. (persze a videóban látható megoldás elég szegényes)
(#560) AsakuraDave: köszönöm!! Az elején én is keresgéltem ezt az opciót, mert mondom hogy lehet az, hogy betöltöm a 2016-os változatot, és sokkal élesebbnek tűnik, de aztán valahogy elfelejtődött a dolog.
-
peterson79
őstag
Rögtön két teljesen más, mint az enyém..fasza
Az Air control elgondolkoztatott. Sokat vagyunk levegőben, az tényleg hasznosabbnak tünik, mint pl a gránátos.
A Dazed and confused azért tűnt hasznosnak, mert van, hogy nem jutok oda időben az ellenséghez és nem tudom kiütni, vagy ha nem is érek oda, addig se csinál semmit, ergo van időm a többire figyelni.
Tegnap elég komolyan rápörögtem, már egész jól megy az ugrabugra-lövés-ütés-ugrabugra-láncfűrész kombó -
oriic
HÁZIGAZDA
Igazából ha belegondolunk annyira az sem nehéz. Nyilván ha vannak körülötte az cinkes, de a támadásait ugrással meg dasheléssel ki lehet kerülni. Ha meg felvillan a szeme mehet a dupla lövés rá shotival. (Amit fentebb linkeltem tripla kombót nehéz összehozni, konzolon nem is lehet pl)
Persze elsőre felcseszett engem is, ott is hagytam pár órára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest