Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
o/
Szerintem a gyakorlásra gondolhattak.
Hol adtad fel? Nem inkább az a baj, hogy nem látod át pontosan, hogy adott helyen hogy-merre kéne továbbhaladni? Az Air Control rúna is sokat segít. Bevallom, kicsit nehéz perspektívába rakni a dolgot, mert a bakkecskülés szerintem üdítő színfolt, és nincs túlbonyolítva.
Mondjuk Kvékek után minden létező játékban az első adandó alkalommal vadszökellésbe kezdek (aminek legtöbbször csalódás a vége, mert ugyanolyan tetű lassú maradok; kevés címben van advanced movement).
Anno Fallout 3-ban is kijöttem a kezdő Vaultból, oszt jó bak módjára rögtön a szirtekre vágtam magam; szegény besugarazott rágcsálók teljesen meg voltak zavarodva a faunába történő hibátlan integrációmat látva.: D -
Segal
veterán
Duplán kell hogy elkeserítselek
Alapesetben kizártnak tartom hogy ki lehetne kerülni, max ha találsz a neten mentéseket akkor a következő pályán tudnád folytatni. Viszont az már nem a te játékod lenne hanem valaki más mentése.
A nagyobb baj viszont az rád nézve hogy ha elkezdődik ez az ugra-bugra a játékban akkor onnantól minden pályán elő fog fordulni és sajna egyre durvábbakat fog kérni
Szóval próbálj meg tovább jutni de készülj fel rá hogy lesznek rosszabb ugrálós részek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest