- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Synthwave #2885 üzenetére
Nem preciz vagy, hanem tudálékos, én pedig nem azért próbálom lezárni a vitát, mert nincsenek érveim, hanem mert már idegesít az együgyű egyhelyben topogás. Semmit nem haladunk, folyamatosan ugyanazt emlegeted akkor is, ha rég megkaptad rá a választ.
Ezért inkább nem említem fel újra. -
törölt tag
válasz
Synthwave #2882 üzenetére
Miért kell minden marhaságba belekötni? Ezek nem fekete-fehér kérdések, hogy vagy igen, vagy nem.
Valamennyi köze van hozzá, mert Doom mindkettő, meg nyilván lehet is még találni összefüggéseket, ahogyan a témához is, amiről épp beszélgetünk. De maradjunk kontextusban, ha beszélünk valamiről, és a témát összességében próbáljuk értelmezni, úgy talán haladni is fogunk előre valamicskét.Az egér kérdésre pedig, igen, van, illetve volt is egértámogatás, bár a módszer hatékonysága erősen vitatható, valamint az akkori gamerek kb 4/5-e nem is használta.
Nekem ez jött le, én tanultam újat, sokat hozzátenni nem szeretnék. Sajnálom, ha Neked nem volt ilyen szerencséd -
törölt tag
válasz
Synthwave #2872 üzenetére
Ezt a 2. reneszánsz dolgot én elengedem. Szubjektív dolgokon nem érdemes vitatkozni, mást jelent neked cirka 1000 ember, és mást nekem.
A többivel meg nagyjából egyetértek. Igen, a vertikális mozgás lehetett a legfőbb ok, hogy nem használtuk anno egérrel a Doomot.
Azaz, volt egy elméleti egértámogatás, ami nem működött. -
törölt tag
válasz
Synthwave #2869 üzenetére
Szubjektív dolgokról nem érdemes vitatkozni, azt gondolom. A számokkal meg nem érdemes. Azt gondolom, hogy a Doom egy olyan cím, amit a világon mindenhol ismernek, vagy legalább hallottak róla. Meg merném kockáztatni, hogy neki adjam a minden idők legnépszerűbb játéka címet, de legalábbis az elsők között van, az biztos.
Egy Doom játékosbázisa 100ezer fős, vagy milliós. Az a párezer fő, akik egyébként vélhetőleg multiple regek (ahogy Te is bent vagy mindenhol) nekem nem jelenti egy játék második reneszánszát, Neked igen, de ezen nem érdemes tovább vitatkozni. Meghatározás kérdése, hogy azt a párezer embert minek nevezzük.Ami a korai Doomok egérkezelését illeti, valami oka csak volt annak, hogy az akkori gamerek több, mint 70%-a mégis inkább a billzettel irányította. Bár emlékeim kissé megkoptak, de azért több okot is látok.
Először is, abban az időben az egér egy eléggé macerás periféria volt. Pontatlan, egyenetlen kurzormozgás, állandóan bekoszolódó egérgolyó, két gomb összesen, még görgő sem volt.
Másodszor, DOS alatt fel kellett tölteni a drivert memóriába (config.sys), ehhez kellett egy jó memóriakezelő (himem.sys) meg valaki, aki ért hozzá, hogy ezt összedobja. Amennyiben bizonyos szintet nem ért el a konvencionális memória, akkor a játék nem indult el. Van, aminek EMS memória kellett, van aminek XMS. Ez okozott némi bonyodalmat annak idején.Emlékszem, vadásztuk a jó himem.syseket, kié a kisebb (hoppá mi?)
Szóval voltak bonyodalmak a DOS alatti egérkezeléssel, és ha működött sem feltétlen okozott felhőtlen örömöt.
Visszatérve a Doomra, én arra pontosan már tényleg nem emlékszem, hogy miért nem használtuk anno az egeret Doom alatt, de ez a két dolog maradt. Vagy mert nem működött, vagy nem működött rendesen, vagy mert billzettel egész egyszerűen egyszerűbb, és jobb volt.
De azt javaslom mindenkinek, hogy ki kell próbálni. De nem ám mostani optika gamer egereken, hanem akkori golyós egérrel, dos alatt, egy 486dx4-en 8MB rammal már smooth a Doom. Természetesen a régi, akkor aktuális meghajtókat beszerezve. Aztán meglátjuk, hogy egyáltalán elindul e."Kevés helyen reklámozom, és lássuk be, nincs is túl nagy tartalomgyártás, nem streamelek, nincsenek monológok, csak néha demókat renderelgetek és funolgatok. Értsd nem vagyok YouTuber, ráadásul a communityn belül is egy niche réteget képviselek. Azért kedves tőled, hogy a YT csatornámat bárminemű tekintetben reprezentatívnak gondolod, mert simogatja a lelkemet.
"
Nem így értettem.
A Prohardverre, illetve az itteni megosztásodra gondoltam mindössze. Én a nézőszámot annak függvényében keveslem, hogy itt osztottad meg, egy közel milliós felhasználóval rendelkező közösségi szerveren, egy tematikus csoportban.Ez viszont egyáltalán nem a Te hibád, sokkal inkább az érdeklődés hiánya a téma iránt. Én ezért nem értettem a reneszánsz fogalmát, illetve bennem más nagyságrendek voltak ezzel kapcsolatban, és persze figyelembe véve az aktuális Doom játékosbázisát, illetve ennek nagyságát.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #2865 üzenetére
"Akkor nem sok classicot játszhattál.
"
Valóban nem. Pár éjszakát azért eltöltöttünk mellette, amíg végigvittük őket, és pár kimaradt iskolai nap is ennek köszönhető. De amúgy tényleg nem tettem bele x1000 órákat, mint manapság a lövöldékbe szokás."'Szerintem most is legalább akkorát üt, mint akkor, ha nem nagyobbat, mert az eszméletlenül igényes 3rd party content mennyisége egyszerűen brutális, és állandóan jönnek ki új cuccok, szóval esély sincs befásulni; három évtized sem volt elég, hogy lelohassza az emberek kreativitását, sőt! A community él és virul, a második reneszánszát éli."
A 2. reneszánszát? Akkor miért az Eternal topikban kell megosztanod a classic doommal kapcsolatos gameplay videóidat?
Valamint miért kell a helyi classic doomos csoportokban erre külön felhívni a figyelmet?
Nálam ez a fogalom, hogy valami a 2. reneszánszát éli, eléggé mást jelent.Maradjunk annyiban, hogy a classic doomok, illetve ezek ilyen-olyan modjai erősen rétegigényeket elégítenek ki, te pedig egy geek vagy (egyáltalán nem rossz értelemben) aki azt gondolja, hogy minden gamer az.
Az általad feltöltött videók pedig jó, ha elérik a 20-as nézőszámot. Ezzel megintcsak nem azt akarom mondani, hogy bármi probléma lenne a videóiddal, mindössze próbálom értelmezni a 2. reneszánsz fogalmát.Amit a Doom 3-ról írtál, azt kb én is így gondolom, ebben tehát egyeznek a nézeteink. A moddolás részéhez viszont megint nem tudok hozzászólni, szerintem ezen játék kapcsán még nem jött velem szembe semmi ilyen.
A végéhez pedig. Majd egyszer lehet nekiállok még1x feltenni a Brutal Doomot, ha eljutok addig, akkor megkereslek.
Biztos ha 100 felett tetted fel ezeket a stuffokat, akkor nagyobb gyakorlatod van benne, nekem mondom akadt a hires textura és a HD metal zene együtt.
A többi, általad felsorolt csokidoom, meg ilyenek, még csak nem is hallottam róluk, de kösz a tippet. Ha igazán őszinte akarok lenni, ezek még csak nem is hasonlítanak a klasszikus doomra. És tudod miért?
Mert az eredeti classic Doomokat nem lehetett egérrel irányítani!!!!
Ez pedig jelentősen befolyásolja a játékélményt, mert ugye ahhoz is konstans idő kell, hogy megfordulj, méghozzá nem is kevés. Ez pedig jelentősen meg tudja növelni a parafaktort. -
törölt tag
válasz
Synthwave #2861 üzenetére
Azért azt se felejtsd el, hogy öregebb is pár évvel
Mindegyik jó a maga műfajában, de nekem a classic Doom hatást a 16-os verzió hozta el.
A classic doom meg akkor ütött nagyot, mikor megjelent. Azóta párszor végigtoltam én is, de már nem okozott akkor élményt, mint anno.A Brutal Doom volt, ami a moddolt doomok közül leginkább bejött nekem. De hogy az installt nem tudták rendesen megoldani a végére sem. Valamit mindig mókolni kellett vele, ezt másold ide, azt ott írd felül, kb mintha valami cracket kellett volna rajta csinálni. Aztán vagy HD hangom nem volt, vagy HiRes texturáim.
Nem értettem én sem, de nálam mindig ez volt a vége. A 2 együtt sosem működött.Aztán a Doom 3 sem volt az igazi nekem. Tényleg para volt, meg minden, de mikor én toltam, akkor még sötét volt, amit azt hiszem később módosítottak. Már nem emlékszem. Jó nagy para volt az tény, de sokszor semmit nem lehetett látni, ami rohadt idegesítő volt.
A múltkor elővettem nosztalgiázni, de nálam nem jól öregedett, így hagytam.A classic doom 1-2 viszont működik. Elő szoktam venni időnként, de pár óra elég belőle alkalmanként, aztán megy vissza a polcra. (vagyis a steam könyvtárba, Ultimate Doom) Aztán eltelik némi idő, és megint előveszem
Így megy ez, míg világ a világ, azt hiszem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2846 üzenetére
Oszt mán itten is van az első feltöltött UV speed hozzá.
Ahogy nézem, sequence break nem lesz, szóval szerintem a jobb végrehajtáson és RNG-n múlik majd a jobb idő. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2828 üzenetére
Itten meg a kevésbé ünnepélyes verzió; [link]
Jön még majd egy UV speed is, de persze az a run sem a tökély, van még mit dolgozni rajta, viszont legalább már látom a fényt az alagút végén.
Amúgy azzal a Doomkid által összerakott Christmas moddal megcsináltam az első full Doom 2 @ UV végigjátszást lehalás, meg mentés nélkül, és nagyon hangulatos volt. Cozy stuff.
Meg hosszú ideje a bakancslistámon volt a közismert skillsaw egy régebbi WAD-ja, a Boom-kompatibilis source portot igénylő (pl.: DSDA-Doom) Lunatic, ami a Holdon játszódik, és valami nagyon gusztán fest – a 2011-es Cacowards egyik díjazottja volt. Végre nekikezdtem, aztán aznap be is fejeztem UV/pistol start/no save-vel, csuhajja.
Hangulatból nincs hiány, de ha valaki játszotta már a (szintén überigényes) Valiantot, akkor sejtheti, hogy mire számíthat. Az utolsó, ötödik map egy mini slaughter fest, és el is morfodíroztam rajta, hogy meg kéne próbálni UV maxolni.
Novemberben/decemberben egyébként volt ~féltucat LAN-ocska, és zömében Doom 2 DM pörgött Odamex alól, 3-4 playerrel! Főleg a legendás Dwango5-tel nyomtuk, de ez-az még beficcent; például az Unidoom DM széria utolsó iterációja, az igen csinos, és jónéhány gut mapot magába foglaló UDMX.
Érdemes volt összedobni itt egy másodlagos masinát, így egyvalakinek nem köll gépet hoznia (CoD: WaW zombizni; Doomra kettőnek : >), yay. Kevesebb hurcolkodás -> több kedv, és maradjon is ez így!Aztán tessék Doomozni! Ha az Eternal már nem tud újat mutatni, a doom/doom2.exe bizonyosan képes rá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2827 üzenetére
Itten az első: X-mas Doom 2: map 05 (The Waste Tunnels), NoMo
Monszták nélkül, azaz NoMo (-nomonsters) kategória, ami csak a movementről szól. Még nem tökéletes, látom a hibákat, de azért már alakul; 00:24.20
A mod csak vizuális, mindent karácsonyi köntösbe öltöztet, nem ezzel lett rögzítve a demo.
B.Ú.É.K. mindenkibe! Legyen a 2022 év sokkal jobb, mint a 2021-es volt. -
válasz
Synthwave #2770 üzenetére
Valóban nagyon fincsi, én is mindenképp az Asus monitor felé hajlok, bár a gamer gépem is az lett
Én 24" 240Hz szeretnék. Remélem karácsonyi+szülinapi ajándéknak meglesz
Ami most van 27" 144Hz az meg lesz, stream, twitch stb..
[egyik amit kinéztem egyelőre] -
válasz
Synthwave #2763 üzenetére
Mennyire igaz, már az én 27 colos monitorom is nagy, mind1 hogy állítom a látószöget, nem véletlenül szinte minden pro gamernek 24 colos a monitor. Kipróbáltam 1-2 nap erejéig egy 24 colos 240Hz moncsit, hát érezhetően jobban ment a játék, bár az esetemben csak az apexról beszélek
de megvolt az a távolság ahol jól átláttam a monitort, de nincs olyan messze, hogy ne lássam a távoli enemyt.. Bár az új gépemen, sokkal élesebb a kép mint volt a notebook-on.. az igazi egy 24" 240Hz lenne..
-
Segal
veterán
válasz
Synthwave #2756 üzenetére
Vannak hosszú ethetnet kábelek meg toldók is
Én benne vagyok, ha arról van szó. Bár a mozgatás nálam is probléma. Csak a házikó tizen kilós és ugye ott a48-as oled tv is
Amúgy a Splitgate-be kéne jönnötök. Tök ingyenes játék steamen és valami piszok jó fps multi. 10 féle játékmód, benne a klasszikus dm, tdm, domi, 3v3, és még elég sok állatság
Megfejelve a Valve féle portál rendszerrel -
válasz
Synthwave #2756 üzenetére
Nem csak Eternal, lennének klasszikusak is. De szerintem kezdésnek jó lenne egy ismerkedős parti is. Én Szeged mellett lakom, tehát nekem is össze kell szednem magam.
Valószínű össze tudom majd kötni egy kirándulással. Persze ez egyelőre csak egy ötlet, aztán lehet hogy semmi nem lesz belőle. Nyilván majd időközben kiderül, mennyien érdeklődnek iránta. Segalra meg Csabára is számítok, más nem tudom hogy érdeklődne-e iránta még.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2678 üzenetére
Feltöltöttem az ominózus 00:25.57-et, ha valakit esetleg egy fikarcnyit is mozgat: [YT link]
1080p60, de most a sztenderd 640 x 400 / 4:3 / 8 bit software renderer / no transparency / red HUD / smooth pixel scaling off / gamma 4 / uncapped frame rate + vsync off ofc beállításokkal. Bővebb infók a videó descriptionjében.
-
s912
aktív tag
válasz
Synthwave #2717 üzenetére
A napokban néztem Romero bácsit
DOOM’s Development: A Year of Madness
John Romero — Quake PostmortemSigil speedrun?
-
válasz
Synthwave #2611 üzenetére
A könnyítések már megtörténtek a kiegekben, elég feltűnően. A part 2 alapból könnyű lett, UN elsőre meglett. Mindazonáltal szerintem mindkét kieg, de leginkább a part 2 hangulatában nagyon topon van.
Igencsak elmegy a kedve az embernek, amikor rájön, eltűnnek a hardcore játékok teljesen a piacról.
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #2584 üzenetére
Ott a brutal doom, az olyan szinten agresszívvé teszi a szörnyeket, mintha egy drogos pokolból jöttek volna.
El se tudom képzelni, hogy a nem original ID kiegészítők, hogy nézhetnek így ki, azok (ahogy már írtam is), piszok nehezek, de inkább logikátlanok tudnak lenni.
Ez csak úgy extraként, én nem lepődnék meg, ha ez az ID besegítene, vagy ráállna a Halo-ra, mert az új Doom jàtékok jobban emlékeztetnek bármelyik Halo-ra, mint amit a 343 csinált.
-
-
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #2565 üzenetére
Jaja,telefonon
Jó persze nyilván nem lehet kibontakozni úgy mint pc-n, de a konzoltol jobb, legalábbis tesónak jobban megy telefonon mint boxon. Elég jól meg csinálták egyébként,de nem lehet vele olyan dinamikusan játszani mint pc-n. Meg a fegyver váltás körülményes.
Ugyan, ne pazarold ilyesmire az idődet!
Az a gond hogy nincs időmha van akkor este gépen játszok,de az Eternallal....valahogy nem tudom letenni
De feltétlenül írok majd,ha elkezdek vele játszani.
-
heavygrip
senior tag
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Synthwave #2541 üzenetére
Hál' Istennek, odáig nem kellett eljutnom, csak kísérletképpen járattam meg. Már akkor is 2070-esem volt, most meg 3080. Feltételezem, h 720p-ben hibátlan lett volna, és akkor is, ha nem minden csúszka van "nightmare"-re állítva
Itt is szerintem az volt a baj, h a 970-es eleve valami hibrid memóriakezeléssel megy, és a négy gigából az uccsó 512 mega valami tartalékféle. Gondolom, mivel a textúrázásnak úgy kell a maradék is, mint egy falat kenyér, hamar teljesítménydrophoz vezetett. Szerintem egy 1000-es sorozatból való kártyával (no, azért nem 1030) vajpuhán fog az Eternal dorombolni, csak a minőségből kell icipicit visszavenni, FullHD-ben. Ez egy jól megírt-optimalizált motor, számtalan beállítási lehetőséggel. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2531 üzenetére
"Ha demórögzítés indítasz, akkor ez automatikus, és egyébként fontos tesztelésnél, illetve gyakorlásakor."
*Ha demórögzítést indítasz, akkor ez automatikus, és egyébként fontos tesztelésnél, illetve trükkök gyakorlásakor.
Fcking szerkesztési időlimit és véletlenül megnyomott Insert. -
válasz
Synthwave #2517 üzenetére
Nem semmi vagy, hogy 800 óra után lejöttél az apex-ról, én jelen pillanatban, nem tudok mással játszani, márha játszok
Minden más játék, unalmas lesz az apex után, lehet majd változik, de a karakterek képességei, és maga a játékmenet, a sok idegeskedés, azután a jó kedv, néha kikészít, de még is élvezetes...
-
válasz
Synthwave #2398 üzenetére
Te egyébként is ígérted, jössz majd játszani
Itt is köszi az egértanácsot, valóban nyami-nyami az egér, ahogy írtad privátban, nagy szerelem lett közöttünk
Amikor van kedved, gyere, és mások is csatlakozhatnak hozzánk, jelenleg 28 fővel vagyunk a DC-n. [DC Csatlakozas] -
s912
aktív tag
válasz
Synthwave #2283 üzenetére
doom95.exe: "This program cannot be run in DOS mode."
Persze a szimpla doom vagy doom2.exe indult, sőt, +4 (összesen 8!) MB RAM-al már a pontok is "süvítettek" betöltésnél.
Aztán hajlékony (nagy) floppikon (talán 40? db ..), VGAcopy programmal 1.44-re formázva feltelepült win95 a 8MB, x386 40MHz PC-re (nem, sajnos turbo nem működött, de milyen jó lett volna, ha van [jútyú]
Csak egy memoár volt
-
-
válasz
Synthwave #2249 üzenetére
Ez nem csak itthon megy, nézz körül. Persze a hazai viszonyokon nem segít a gyenge forint és 27% áfa btw....
fisherx: Szerintem mostanában nem lesz "stabil" kártya piac, úgyhogy ezt sajnos várni - egyelőre kétséges.
Kezdem azt gondolni, hogy aki első hullámba megvette a "drágább" újgenerációt, ők jártak a legjobban. Lesz ez még drágább is, egyre több helyről olvasni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2221 üzenetére
Aaaaa, gyerekek, most pörgött le egy 00:26.
Gondoltam kipróbálom, hogy indulásnál azonnal puttyantok egyet a pisztollyal, mielőtt fölvenném a shotgunt, hogy előbb kezdjenek spawnolni a lanyék (nem láttam még ilyen PoV-ot), és a harmadik ilyenre egy teljesen új sequence kerekedett belőle. És látom, hogy hol van az a 00:25. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2209 üzenetére
Meg is volna az a 00:28, szóval 00:27 a következő lépcső (a WR 00:23, de a 00:25 – előző WR by Zero Master – már nagyon jónak számít).
Igen, 428 x 200 (320 x 200 widescreen) játszom, mikor nem GZDoom funolás megy.
Azért legközelebb inkább PNG-ben mentek screenshotot, mert "kicsit" szebb, mint a default PCX. ))
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #2207 üzenetére
És meg is van, yay. \o/
Egy kis SR50 gyaksi után beraktam némi Buckethead SIGIL soundtracket, és nemsokára be is figyelt a 00:29.54.
Meg némi szoftverváltást is megcselekedtem demo playback és render oldalon, így a képminőség is rengeteget javult az előző óta (1080p@60 fps vidi).
Jöhet a 00:28. -
Segal
veterán
válasz
Synthwave #2183 üzenetére
Nálam mostanság Prodeus van (csak megvettem
), meg event frissüléskor egy pici doom.
Nagyon jöhetne már az a part2
A billem meg K95 Platinum. Nagyon nincs tervben a lecserélése
(Tudom hogy már van 100-as is mielőtt elsüti valaki)
Most megjelenítő frissítés volt (na jó még novemberben). Elsőre szokni kellett a 48-as méretet, de már vissza nem mennék "egérmozizni" -
válasz
Synthwave #2026 üzenetére
Na még egy off, ígérem nem több
Ezzel a Louca-val már összehozott a sors, vagy 2x, és mind a kétszer nyertem, sajnos későn kapcsoltam, és nem vettem fel az egészet, itt meghaltam hamarabb igy őt néztem, hogy játszik, hát, brutális a tag.. az biztos... [Apex Legends - Bcsaba75]
-
-
törölt tag
válasz
Synthwave #1947 üzenetére
Huhh köszi, ez elég részletes útmutatónak ígérkezik. Ami érdekes, egyben részemről megfontolandó, hogy nálam kocctól koccig a csuklón 180-270 fok, de inkább 180 amit tudok egy mozdulattal fordulni, ami távolságban, az egérpadon kb egy arasz. Próbálgattam az ennél érzékenyebb beállításokat, de túl érzékeny nekem, a pontosság rovására megy. Innen szerintem nálam veszett fejsze nyele, bár elképzelhető, hogy gyakorlással lehetne fejlődni.
Az accel dolog szerintem nálam tárgytalan, az nem az én szintem. Sajnos jelenleg még az sem megy, hogy akármilyen beállítással pont sikerüljön 180/360 fordulatot tennem.
Egyébként Apex/Doom, nekem is ez a két game van fent jelenleg. Szerintem Doomhoz érzékenyebb sensi kell, legalábbis nekem, mert kevésbé pontos találatokkal is el lehet lenni. Apexben néha ez a mostani is gyors, pedig mondom, és csak kb 180 fokot forduléok egy csuklómozdulattal
Lehet a pontos lövéseket kellene először gyakorolnom. Egyszer már ennek is nekikezdtem, de hamar unalmassá vált, így hagytam. -
Segal
veterán
válasz
Synthwave #1941 üzenetére
Régen tv-n nyomtam a pc-t, de aztán a pubg megváltoztatott mindent.
Addig max csak egyedül ökörködtem multiban, de ott csapat volt és hatalmas hátrány volt a tv.
Aztán váltottam egy 21:9-es monitorra ami (épp eladó) a G Sync végett egy csoda volt a tv után.
Most a kettőt ötvöztem és egy LG 4k/120hz, G Sync és HDR képes OLED tévére esett a választás -
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #1849 üzenetére
Bújik, csak sajnos úgy bújik, hogy az újaknak ez már tetszik. Én a csatornájukat szinte a kezdetek óta követtem a streamelés bejelentéséig, de néha visszanéztem oda is, és a kezdetekben oké volt, de utána, meg pláne most ahogy megmondja, hogy ezt meg azt rakják ki mert csak, hatalmas lett a pofa a semmire. Persze leírod akár csak azt is, hogy akik miatt idejutottak, azokat leszarják a stream miatt, akkor jön a harc, pedig tényleg jól indultak, elég visszanézni az előző Doom videókat, totál más.
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #1827 üzenetére
A Dark Souls emberes és fair kihívás, minden más, ahol csak több brutál enemy van, amikbe több lőszer kell, beléd meg kb egy ütés, csak szopatás, semmi több. Ha tényleg szereted az emberes kihívást, ott az összes Fromsoftware játék, amiből csak a Sekiro lóg ki a sorból, na ezek fair, de játszhatóan nehéz játékok.
(Olyan több mint 500 órám van eddig a DS szériában)
Régen se szerettem az fpst, és most se, igazából nekem a Doom 1-2 volt a tökéletes fps.
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #1819 üzenetére
Nekem a Doom 3 éra csak az alapjáték, hiába kezdtem el a kieget, valamiért az annyira nem adta a hangulatot, de lehet csak egymás után volt "sok". Én a Doom-ra mindig hprrorként tekintettem, pont a feljebb írt dolog miatt, ez az oldala totál kimaradt az újakból, ha más nem, nagyon remélem, hogy kapni fogunk a mostani trilógia után (3 játékkal számolok ebben a stílusban), egy a 3-hoz hasonló, vagy még keményebb részt. Grafikailag sajnos nem várok olyat mint akkor, az a játék a mai napig nagyon durván néz ki, Carmack egy zseni technikai szinten, ilyen embere pedig már nincs az ID-nél.
A Thy Flesh Consumed a The Ultimate Doom +1 epizódja?Elvileg már az se ID, pont ezért átgondolatlan és ennyire nehéz, a vicc az, hogy ha az ember átszenvedi magát az első pályán, utána könnyű lesz nagyon a játék.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #1791 üzenetére
Mindkét kieg jóval nehezebb minden fokozaton, mint az eredetiek, amivel nem lenne baj, de vannak olyan pályák, amire nincs ötlete az embernek, én csak ámultam anno, hogy ezt miként képzelték és társai.
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy a 2 kieget eredetiben csak anno próbáltam és nem tetszett, azóta csak a Brutal Doom-ban néztem, ott meg...
-
cyberkind
félisten
válasz
Synthwave #1788 üzenetére
Pedig azok, olyan szinten ki van cseszve a játékossal a 2 nem ID kiegészítőben, mint egy játékban se, és ez meglátszik ott is, amikor a bónuszpályát nem lehet megcsinálni csalás nélkül, mert a kártya a zárt ajtó mögött, csak pont az a kártya kell ahhoz az ajtóhoz. Nem tudom pontosan melyik rész ez, de kb mindkét kieg ilyen lett, ami nevében Doom, meg nagy átlagban Doom, csak nem olyan minőségben semmilyen téren.
A Sigil új, de ránézek majd arra is, de nem várok sokat így a 2 kieg után, a Doom nekem a régi korszakból főként az Ultimate Doom, meg egy kicsit a 2. rész.Hogy a Sigil a tavaly kiadott pár pálya, így már értem miért nem foglalkoztam én ezzel.
-
válasz
Synthwave #1563 üzenetére
Minél többet írsz ez ügyben, annál jobban lejáratod magad házigazdaként.
Ha beteg vagy, akkor azt mond, ne akard mindenki másra ráerőltetni azt, ami neked nem megy. Ne akard mindenkibe belebeszélni, hogy az MMO vagy MOBA játékokra kifejlesztett, több gombos egér senkinek nem jó, mert az nehéz, csak neked az...Meg foglak lepni, hidd el, ami késik nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest