- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabalababa
tag
válasz
Synthwave #1559 üzenetére
A Zowie valóban jó egérnek számít?
Rapha is ilyet használ a quakehez. (Zowie EC2-A)
A magyar Raisy, aki rapha ellen döntőzött, vezeték nélküli Logitech G Pro-t használ.Bár szétszedtem és megcsináltam a mikrokapcsolót, de a 2009-es Razer Mambám lassan cserélnem kéne, mert néha meghülyül, mikor játék közben kicsit felemelem és fordul egy jó nagyot.
Eddig a Logitech G Pro Hero ill. G Pro Wireless-t nézegettem, de még lehet a Zowie is számításba jöhet.
Viszont Razert többet már inkább nem vennék. -
Segal
veterán
válasz
Synthwave #1559 üzenetére
Tudom hogy van bőven a billentyűzeten, de közeledve a 40-hez már 2x is meg kellett szoknom újdonságokat az pc játékok terén.
Elsőnek hogy az egeret is használni kell mert a legelején még csak a billentyűzetet kellett, a másodiknál meg hogy a nyíl billentyűk helyett átállni a wasd-ra.
Meg azóta ugye a közülötte lévő gombokat is ahogy egyre komplexebbé kezdenk válni a játékok.
Így a G700s egér esetében hozzászoktam hogy ne csak pihizzen a hüvelykujjam hanem munkára legyen fogva és mivel 4 gomb volt az egér oldalán ezért átcsoportosítottam pár funkciót oda.
Viszont azzal én is egyetértek hogy kényelmesebb egy könnyebb egeret irányítani így talán még ez a megoldás tűnik a legjobbnak mert ez az egér bámulatosan könnyű. Ha nem a jobb oldalán lenne a másik 2 gomb még akár tökéletesnek is nevezném, de lehet így is szokható.
Persze most nem fogok egyből rohanni megvenni, de mindenképp bekerül a listába hogy ha ezzel történik valami akkor szóba kerülhessen.
Meg az emagon amúgy is szokott lenni 2 hetente pénteken extra kuponkód lenni így lehet csak meg kéne várni azt hátha múködne rá
Azért köszönöm a segítséget, de mielőtt nagyon átmennénk egér témába kanyarodjunk vissza a doom-hoz. -
válasz
Synthwave #1558 üzenetére
Na ezt már szeretem ha vicces férfi vagy, ugye férfi vagy? Mert a lányos férfiaknak, vagy a lányoknak okoz szerintem gondot plusz 20-30 gramm
remélem nem vettél 20 grammal több ebédet mert leszakad a fél karod
Anyagbeszerző vagyok egy cégnél, sokat járok a ph iroda felé, na meg az egész városban... egyik nap beugrok, most már megkell nézzelek magamnak, mert úgy érzem kóstolgatsz, de lehet még ma.
-
Segal
veterán
válasz
Synthwave #1554 üzenetére
Tény és való én is a könnyebbet választanám fps céljából, bár nekem jó lenne valami olyan vezetéknélküli ami könnyű is, de mégis 4 gomb van rajta oldalt, de ehhez legközelebb a Logitech G604 áll.
Viszont szegénykém eleve bűn ronda, plusz a görgőjét is rettenetesen szidják.
A nagy tutiság a Logitech G Pro Wireless lehetne nekem csak 4 gombbal, de tisztában vagyok vele hogy ez esélytelen, mert hamarabb lesz valami kilyuggatott utóda mint 4 gombos verzió...
Viszont attól hogy nekem nem jön be a nehezebb (vagy épp vezetékes stb.) egér attól másnak még bejöhet.
Tudom te is említetted ezt a résztCsaba a videóparádhoz amúgy eszembe jutott egy észrevétel. Experience-ben beállítható az is hogy az almúlt 5-10-20 percet mentse le gombnyomásra ha érdekesnek találtad. Így nem kéne "nyomás" alatt haladnod hogy x szituációban megpróbálod a durvább verziót mert eddig 10-ből 8x sikerült, mert akkor jönni fog a "megfelelési kényszer" és nagy valószínűséggel pont a videónál fogod elhibázni. Ha viszont csak játszol mint máskor is, de egy pályára vagy szakaszra azt mondod hogy ne ezt érdemes lett volna megosztani csak lenyomod az adott billentyűzetkombinációt és akár 20 percet is el tud menteni amiből aztán kivághatod a megosztandó jelenetet.
Bár a videód többnyire 5 percesek tehát lehet bőven elég lenne 10 percre állítani és akkor azt sincs hogy 5 percre volt (ez van alapból) és pont az első 20mp maradt le... -
válasz
Synthwave #1544 üzenetére
Ez az utolsó, amit írok ebben a témában, hiába off-ba rakjuk, de ez mégis csak egy doom topic. Menjünk privátba, vagy az egér topicba.
Sajnos, vagy nem sajnos, ahogy fejlődik a technika, egyre több extra felszereltség, egyre jobb és erősebb anyagok, több jobb hardver beépítés, ez tömeggel jár. Mint ahogy régen egy Lada volt körülbelül 900kg, most már az autók inkább 1800kg, mint ahogy a mobil telefon is, amikor megvettem az első nagyobb telefonom a galaxy note2-t, ismerőseim egy része, atya úr isten, ilyen nagy telefon soha nem kéne, persze mára már mindegyikőjük 6 col feletti telefonnal rendelkezik, ha tetszik ha nem, előbb utóbb neked is 100 gramm feletti egered lesz, vagy lemondasz a rengeteg programozható gombokról, cserélhető oldal lapról stb.. stb..
Biztosan egyénfüggő, de nálam a domm sensi 4.0-ra lőve, ezzel az egérrel is, néhány millimétert mozgatom jobbra balra, fel le, én nem szoktam emelgetni, újra pozícionálni, nem szoktam rángatni, hogy fékezni kelljen. Minek akkor a brutál érzékelő, ha egérpad egyik sarkából a másikba rángatja az ember.
Megpróbáltam visszakeresni azokat a videókat, ami nagy százalékban közre játszott, hogy ezt az egeret választottam.
Milyen gamer egeret válassz? | HP OMEN PHOTON - 140 Gramm
A legjobb gamer egér| Razer Basilisk - 107 Gramm
A VILÁG LEGFEJLETTEBB GAMER EGERE - 106 Gramm
Így lehetsz profi mesterlövész! | Logitech G502 HERO - 121 Gramm
És Magyarország szerintem legismertebb csapata, Jani és Pisti, én hiszek nekik, szintén Razer egeret használnak, és 105 Gramm, pedig ők ebből élnek, éjjel nappal ezt nyomják.
Pisti-Jani - mivel nyomjukÉs még egy szösszenet, ha már írtad, hogy 14 éve hobbid, és nem most kezdted, na meg a miheztartás végett 😊
Én 2001-ben regisztráltam ide és a hwsw-re. nagyon sokat tanultam pl. Fless-től, templomegere, caratyuska, krinyo, és még sorolhatnám. De úgy döntöttem, kell nekem egy saját számitástechnikai oldal, amit 2002-ben alapítottam, hwtesztek.com aztán hwt.hu, sajnos a web archívumba csak 2004-es képet, vagy azutánit találtam az oldalról. Az országban az első 5-ben benne voltunk, innen pl.. alvin_ti4200 nekem dolgozott, és még volt néhány, de nem emlékszem a fórum nevekre. Sokat nem akarok ez ügyben írni, mert ez egy érzékeny pont az életemben, mivel -6 millióval zártam be 2008-ban.
Csak a mihez tartás végett, mert én sem most kezdtem.. -
válasz
Synthwave #1544 üzenetére
1: Azért ne akard már belémbeszélni hogy nem jó ez nekem...Hidd el hogy tökéletes, a leirtakból én semmit nem veszek észre, pedig csak fps-t játékot játszom.
2: Soha nem fogom megérteni, ha valaki nem tud más örömével azonosulni, akkor azt minek írja, hogy sza@r, nem jó, nekem nem kéne, tégla, stb.. görgess tovább. Én valahogy soha nem tennék ezt.
3. olyan 5 hónapja vettem a notebookot, mielőtt vettem, írtam a notebookos topicba, hogy 300.000ft körül akarok venni, senki nem válaszolt, mikor megvettem, jött 1-2 okostojás, minek ezt vetted, örülj ha majd lehűlti, stb.. Hozzáteszem, tökéletes választás volt ennyiért..
Olyan 2 hónappal ezelőtt írtam az egeres topicba, venni akarok 20.000ft körül egeret, senki nem válaszolt, vagyis volt azt hiszem 2 válasz amivel semmire nem mentem.. most hogy megvettem... a többit leírtam.... -
válasz
Synthwave #1542 üzenetére
Abban biztos voltam, akinek 20ezer hozzászólása van, az mindenhez is ért. Én meg használom, és nem olvastam róla
Nagyon jó döntés volt megvenni ezt az egeret, nem tudom mitől féltégla, az összes valamire való gamer egér 110-120gramm, amit vissza vittem logitech g502 hero az is 121gramm volt, amit adtak hozzá súlyt, mind bele raktam,. de van egy Asus Cerberus egerem is, az azt hiszem 90gramm, az nem volt stabil a kezem alatt. Akinek gondot okoz plusz 20-30 gramm, annak nem lehet valami izmos karja, szerintem
Főleg hogy nem emelgetni kell, az egérpadon mindegyik jól csúszik.
A szék ügyben köszönöm szépen az infót, de már eldőlt a doom-os szék lesz, azt viszont neked köszönhetem, mert ha nem mondod ezt a márkát, nem találok erre a székre..
Az asus egeremet ami karcmentes, 10.000Ft volt 5 hónapja a media márktba, garanciával, dobozával, oda ajándékozom annak aki nem teheti meg hogy egy ilyet vegyen, az írjon egy privátot, és megbeszéljük.
-
-
-
Segal
veterán
válasz
Synthwave #1357 üzenetére
Egyelőre gyakorlási szinten vagyok, főleg most a dupla xp időszak alatt
Az első 2 pályát tesztelgetem. Fegyverek még nincsenek a wasd köré szervezve, de ez előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz, egyelőre a sensi tippeket próbálgattam, meg a robbanó töltetek aktívabb használatát. Előbbinél visszaálltam a videómban is látott értékre csak az egeret próbálom finomabban irányítani, de ha lejjebb veszem egyszerűen "lassulok", utóbbinál látszik már némi előrelépés.
Konkrétan arról van szó hogy az első pályát már meg tudom csinálni halál nélkül, igaz gyorsan hozzá is teszem hogy mivel ez még nem éles rész hanem csak gyakorlás ezért mivel visszatőltöm a pályát aktív már az első 3 fegyver meg a dash és 1 ammo fejlesztés is ezért nem teljesen reális a kép. Viszont ugye nem is az a cél hogy minden pálya halál nélkül legyen meg hisz nem un szinten mennék, hanem csak végig tolnám.
Így szerintem ma még gyakorolgatok aztán slot reset és hajrá mehet élesben szó szerint orrvérzésig -
Segal
veterán
válasz
Synthwave #1329 üzenetére
Yodamest: A Codban pont van sztory alapu AI elleni jatek lehetoseg
Synthwave: Akkor nalam komoly gondok vannak mert en egy logi 403 wireless egerrel meg valami acer (bill ala is beero) egerpaddal nyomom, de a lenyeg hogy egyik sem 200ft-os volt.
Nalam inkabb a skill hiany jatszik mert en nem csén nevelkedtem. Nagyon sok fps-el jatszottam csak nem multiba hanem csak nyugis kampany modban ahol kozel sem volt annyira fontos a jo teljesitmeny.
Emlekszem eleinte haverok pubg-ba is kirohogtek -
Yodamest
veterán
válasz
Synthwave #1322 üzenetére
Pedig egyébként jó ha nem hardcoreban tolja az ember... most ha lehet választani, hogy tolom easy-normálon kontrollerrel kényelmesen hátradőlve, rezgő visszacsatolással, ravasszal, kézreálló gombokkal, vagy tolom ultra nightmare fokozaton szenvedve egérrel és billentyűzetet csattogtatva akkor inkább az előbbi. A nehézség kb ugyan az lesz, viszont az élmény kellemesebb/kényelmesebb kontrollerrel.
-
-
válasz
Synthwave #1306 üzenetére
A magasabb szintet úgy értettem hogy a felső kategória játékosai. Pl. Draqu 6-7-es érzékenységgel játszik, nekem teljesen más dimenzió, de megfelelő felszereléssel biztosan jobban lekövethető és napi 13 óra játék mellett megszokható.
Én is most kb. 3-4-es érzékenységgel játszom, eleinte azt hittem széllel szemben p*sálok, de hosszútávon kifizetődő.
Általánosságban az igaz hogy nagyon periféria/játék függő is, pl. CS-ben az alacsony sensi kifizetődőbb lehet mert könnyebb lehet az ellenfelet követned.
Dara FPS-ben, Doom, Serious Sam, vagy Quake - magas érzékenység kifizetődőbb. Ezt én tapasztaltam, tapasztalom.
Természetesen r*hadt sokat kell gyakorolnod, rá kell állnia a kezeidnek, agyadnak. -
-
-
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #1077 üzenetére
Köszi a szokásos szakértő választ. Nekem alapból elég erős csuklóm van főleg az alkarom, ugye az mozgatja az egészet. Ilyen szinten számít, hogy könnyű avagy nehéz az egér? Gyúrósoknak nehéz egér kell.
Személy szerint nem vagyok gyúrós még régen az agybeteg szomszéd gyerek "baszogatott", hogy hát ilyen genetikával bűn nem testépítőnek lenni. Rá is vett egy két tornára meg farönkökkel edzettünk ma már röhögök rajta milyen hülyék voltunk aztán ennyi idősen meg be kell vallanom ,hogy igaza volt, tényleg nem ártott volna valami versenysport.
Manapság csak zsákolgatok meg helyreteszek pár cigánygyereket.Ma nagyon felidegesítettek. Na de On
Ezzel a basiliskkel szemezgetek... De komolyan... Tetszik, hogy rá tudom rakni a hüvelykujjamat ha jól látom. Attól félek Death adder könnyű Nekem. Bár most mér viaszos az egérpad ha ráraknám egy újra .... Fene tudja padot mindenképp vennem kell mert tapad... -
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #1051 üzenetére
Értem, akkor neked ez a fokozat az ideális
Egyébként nekem is van,hogy össze akad az ujjam,1-2 sec re hezitálok hogy most akkor mit,hogy,milyen fegyvert toljak az arcukba,de hozzá kell tenni,hogy közre játszik a fáradtság. Hétvégén klasszisokkal jobban megy a játék, rutinból tépek szakítokhozzá kell tenni,hogy 13x nyomtam végig
(#1054) B_Csaba
de már nagyon unom...oszt az hogy, túl sokat játszottál? Én megjelenés óta tolom,van benne közel 150 órám,de még mindig újnak hat
-
Dlite
tag
válasz
Synthwave #1053 üzenetére
Nem, nem. Ugrani kell. Platformról platformra - közben süllyed le a lávába - értem a mechanizmust is a dus-t mindent. Egyszerűen béna vagyok
Persze lehet gyakorlással menne, de két gyerek mellet hol van időm nekem erre
Szomorú az egészbe az, hogy nem szeretem a lövöldözős játékokat, de ez kifejezetten tetszett meg hangulatos vol....és pont egy hülye ugrálás miatt abba kellett hagyni....
-
heavygrip
senior tag
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #1009 üzenetére
Teljesen igazatok van és köszönöm a segítséget.
AZ egereken is van ez a bizbasz, hogy állíthatod menet közben. Onnan jött az ötlet. Meg most nagy low sensin vagyok és ott nem árt forgolódni. Lényeg, hogy az utolsó kulcsot megtolom csontra bármennyiszer (Nightmare) azt szoktam mondani kitoltam az igazság, hogy a legvégén leálltam vele és most meg akarom ismerni a játékot illetve már Ultrára gyúrok és büszkén mondom, hogy nem nagyon halok be sehol ezt az egy nyavajás kulcsot kivéve az ott adott fegyverekkel... -
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #1005 üzenetére
Igazad van. De.. Szerintem azért szoktak emberek a youtubon nézelődni beírja a keresőbe, hogy ultra Nightmare eternal és meg is van mindegyiken ott az idő öklömnyi betűkkel. Bemegy a videoba és odaállítja 17 perc 13 mp hez. EZ olyan nagy meló?? Igen régen vagyok tag de a fórumot csak az utóbbi időben kezdtem el használni, hogy visszatért a játékkorszakom.
Ergo NEM tudom, hogy amit említettél, hogy kell csinálni. Belinkelni belinkelem de, hogy ott is induljon el.. Ha privibe elmondod megköszönöm amúgy utánanézek mert biztos lesz rá még szükslég. Bocs. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
Synthwave #996 üzenetére
Jó, de még mindig "csak" a Doom-ról beszélünk, a mostani gépem is elviszi Nightmare 100+ FPS-el, de kellene az az Ultra 144 FPS minden FPS game-ben nem a legalapabb monitorral, de köszönöm a tippeket.
Egyébként is gondolkodom egy moddolt Vega 56-on. (RTX 2080 + monitorra értettem a 400k-t.)
Már csak a monitor lenne kérdéses, ha mégsem várom meg a next gen-t. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
Synthwave #990 üzenetére
Tényleg!!! 1.1a volt az
, csak az emlékezetem már nem régi, no nem mostanság volt.
#990 nem próbáltam 144 Hz-es megjelenítőt, mondhatni anyagi okok miatt nem vagyok érintett benne (400k-t nem ér egy VGA és egy külön monitor nekem), most is inkább egy hajlított 55" Tv-t vettem. Ha majd a nextgen-ben, ha egy felső középkat VGA is elég lesz Ultra 144 FPS-re, majd akkor.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #976 üzenetére
Amúgy én minden Doom játékot ezen a szinten játszottam ki,nekem ez fekszik a legjobban. Kellő kihívás nyújt,figyelmet illetve reflexet igényel,de mégis úgy,hogy ne idegesítse fel olyannyira az embert, hogy szét zúzza valamelyik perifériás elemét
Én még nem próbáltam az Eternalt nigthmaren, inkább az ultra violencén próbálom a játék menetet izgalmasabbá tenni. Most legutóbb pl. úgy vittem végig,hogy nem vettem fel a vega drónokat. A következő az lesz,hogy extra life módban próbálom meg, szintén a drónok kihagyásával.
-
válasz
Synthwave #975 üzenetére
Ügyes vagy, az a szint már nagyon komoly, nekem még az se megy, vagyis túl sokszor meghalok ahhoz hogy élvezzem.
Érdekes ez a 60Hz meg a 120 meg 144, 240 stb.. Nekem az xbox one x-hez egy 165 centis tv van ami 4k UHD 60Hz, és még csak nem is igazi 10 bites, hanem 8+frc, és mégis lélegzetelállító amilyen szép a doom rajta, semmi elmosódás, semmi olyan ami arról beszélne hogy kevés ez a 60Hz..
-
Yodamest
veterán
válasz
Synthwave #975 üzenetére
"de a 32 hüvelyk is böszmemód óriási wtf no thx"
Na akkor pont az ellentétem vagy, én egy 43"-os monitort használok és imádom, nem is bírnék már kisebbet nézni.
Annyira jó nagy minden, olyan mintha imax moziban ülnék, nekem már egy 24-27-es moncsi olyan, mintha egy vastag képkeretet bámulnék amiben kicsi a kép.
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #919 üzenetére
Jól megszedhette magát. Mármint Fatal1ty. Kár, hogy ennek kapcsán nem merült fel a neve.
Nem nézem ám ezeket, csak van ez a rész a téli pályán ahol bedob két skorpiót két fegyveres zombiét meg jobbról elindul egy mancubus. Arra voltam kíváncsi, hogy intézi el a tag azt rajta ragadtam. Képtelen volnék egyben megnézni egy ilyet egyenlőre..
Inkább valami jó horror meg a w.w.2. doksi témán vagyok rajta. Történelem Szovjet titkos háborúk etc etc. Azért vannak érdekesebb dolgok nézésre szvsz.
Az kétségtelen, hogy RENGETEGET segít ha megnézed. Párhuzamba viszek ultrát meg Nightmaret és Nightmaren elvesztettem ott egy életet. Ultrában ott tartok. Gyáva vagyok egyben megnyomni.. :-)) Lassan járj..
Mindenesetre segített oda ugye elég egy raksi meg egy gránát még fagyasztani se kell. Mindenesetre ez, hogy mancubusra előbb sima raksi és csak utána befog jó. ugye úgy elhullik. amíg nincs arbalest vagy kifogy addig elég jó ez a távcső duplacsövű váltás. De szerintem salvo is rohadt nagy sebzést ad le. csak figyelni kell, hogy tele legyen a tár..
Nem nézem csinálom igazad van ja.. :-) Nézni csalás.. -
válasz
Synthwave #905 üzenetére
Ebben igazad van, de Draqu a megjelenés után azt hiszem 3 nappal már olyat rakott ki, hogy elállt az ember lélegzete, kell hozzá gyors agy, brutál gép/technika, és tehetség, összerakni az akció menetet. Nekem a fegyverváltások tetszenek, másodperc tört része alatt tud dönteni, melyiket vegye elő.
-
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #863 üzenetére
Minden féle képpen ki próbálom őket
Imádom a régi Doomokat. Egyébként anno kb 20 éve kaptunk egy olyan Doomot aminek Doom Alien volt a neve. A Doom 1 volt át szerkeszteve, de abból is csak az első 3 epizód. Fegyver hangok, szörnyek hangjai, ajtók hangjai mind- mind az Aliens ből lettek kiszedve. Meg ugye a szörnyek is át lettek rajzolva. Az Imp helyett volt az Alien. Nem tudod mi a neve ennek a modnak? Én sehol nem találtam/ találom.
(#864) B_Csaba úgy néz ki mint a régi Doom skin,csak nem zöld,hanem van szürke (Doom 1) sárga (Doom 2) és piros (Doom 3).
Elvileg,a slayer klubban volt,hogyha meg van valamelyik játék akkor megkapod az ahhoz tartozó skint,de nekem semmi...(#865) chatran na majd meg nézem, biztos jó lesz
(#867) Synthwave
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #859 üzenetére
Nem még,a sigilt és a plutoniát láttam videókon,de elég kemény
Igazság szerint a két alap játékot preferálom a legjobban, jók lehetnek az általad felsoroltak is,majd lehet ki fogom próbálni ha megunom az eternalt(#860) B_Csaba:
te megkaptad amúgy az eternalban a Doom 3 as skint? Mert én nekem igaz steamen,de megvan Doom 1-2, de semmit nem kaptam.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #856 üzenetére
Lehet,de már rongyosra játszottam ezeket a régi Doomokat. Elő veszem azért pár alkalommal, nem arról van szó,de nálam még tart az Eternal hype, pont tegnap vittem ki 9. alkalommal és még nem unom, van pár fusztráló dolog,pl. a kevés lőszer limit, vagy a két rész közötti kitöltetlen űr,de ennek ellenére jó játék lett.
(#857)B_Csaba:na azt hogy? Nekem nincs sehol sem,csak a Doom 64,de az az elő rendelésért járt.
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #827 üzenetére
Jaja arról van szó. Csak végsőkig szeretem betartalékolni a BFG lőszert. Pld SPOILER
Mars nyitod a kapukat és először sütöd el na pont ott tilos elsütni hanem az ballistát ott helyben fel tudod húzni 30 ra. egy fagyi gránát meg fűrész nem árt én ott régebben mindig leugráltam :-) Ma már azt mondom lehet okosabb lett volna checkpointot ujratölteni.
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #823 üzenetére
Azt viszont töredelmesen bevallom, hogy winbe 2895 a dpi a sensit pedig a játékban levettem 3.9 re.
Death adder elite brutálisan jó egér és a Razer külön egérpadot ajánl alá megvettem és nem tudok ennél jobb egeret elképzelni.
Belenéztem az egérkínálatba és mostmár értem miért mondtad ne lottózzunkBrutális. AZ meg még brutálisabb, hogy mindegyik cég megél. Vagy nem?
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #823 üzenetére
Naná, hogy az mondom nemsokára feltolom a utubra én is az ultra nightmaret azt utána oktatgass:-)
Bár semi kétségem, hogy nyomnád.
Van, hogy kifogy a plazma bocs mester...
Mellesleg ritkán fordul elő de akkor azonnal tolja -ugye azért lehet marauderbe is beleereszteni egy szépet. Bár Nightmaren pont most járok ott ahol beküld mellé egy skorpiót meg egy kis töltényt időre is megeszem. shoti balli fél pillanat. És még így is auto weaponon vagyok én noob. -
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #799 üzenetére
Pont most szemezek az előző mx 510 emmel kipróbáljam e. Sajnos most pár napig no game volt. Filmeket is meg kell nézni ráadásul most, hogy itt ez a nyavaja megint rámjött a 2. vh őrület. AZ azt jelenti, hogy arra alszom el meg cigisodrás etc csak az megy.
Közben ilyet hallottam az első ultra nigtmaresek klánosok és 30 40 ember írja össze hol portolnak a szörnyek..... Na igen gondoltam, hogy cheat és nincsenek csodák.
Zseni off ha ez nem igaz on...
Amúgy kösz a hardver infokat. -
Liner
aktív tag
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #783 üzenetére
No?? Elindítottad a játékot? Ki személyeskedett? Azt ne mond, hogy nem hülye aki nem látja, hogy egymással beszélgetünk amit
azért írtam mert nem létezik ilyen egyén... Hiányában nem sértettem meg senkit. De ezt hívják úgy hogy tiporjuk a sz4rt. Már ne haragudj de az én hozzászólásaim rövidek és lényegretörőek. Aki itt ömleszt valamit az Te vagy.
Jártál már a menüben?? Nem tűnt fel, hogy olyan lassú az egér, hogy lecsúszol az egérlapról? Igen fel kell tekerni, hogy élvezhető legyen és ne karral kelljen húzni az e
geret. Másik van egy figuránk ami oltári gyorsan mozog. Ha egyetlen célponton akarod tartani az egeret miközben mozgásban vagy szintén lecsúszol az egérlapról. Azt már csak mellékesen említem, hogy folyamatosan mozogni kell Az lehet, hogy az
összes többi fps ben jó a kis sensi itt nem... -
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #778 üzenetére
Az utolsó 12 hozzászólás a mienk. Igen hülyének kell lenni, hogy ezt ne tudd áttekinteni. Ezt hívják kötekedésnek. Ha valamelyik 7 intelligenciából valaki kiemelkedő szerintem az zseni. Mármint milliók közül.. Nem kell mindent túlbonyolítani. Itt az dönti el kinek van igaza, hogy vajon mindegy e mennyi idő alatt nyírsz ki ellenfeleket. Ami nincs nem tud bántani szvsz.
Amúgy szokhatom újra a gémet
flame belch előre görgő r a plasma..
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #767 üzenetére
Semmilyen fps műfajhoz nem hasonlít az eternal. q3 aztam rég volt szép volt. 10 en voltunk egy pályán már soknak számított. Itt vagyunk 50 en és ha rossz fele mozdulsz 1 mp alatt meghalsz. Majd rakd Nightmare fokozatra és kezdj el gondolkodni nem e zseni aki ezt a játékot így halál nélkül végig tolja. A slusszpoén, hogy 3.8 ból 5.6 lett... 15 ször fordul 360 at az egér a padon. TUDOM Nem mindegy mekkora a pad.
Lehet paréj vgyok de 3840x2160 nálam alap. Sőt. Kezdek ideges lenni amiért UHD ban nem látni a mapet.
Kjváncsi volnék Nightmaren hányadik restartra szerzed meg a kulcsot ha szerencséd van 20 ha nincs 50 nél feladod. :-)Persze semmi flame csak viccelek.
Nem véletlenül mondják a kritikában, hogy második szinten magzatpóz.. :-) ugye 4 van Meg, hogy egyszer sem halsz meg ezt én még midig hihetetlennek tartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest