Új hozzászólás Aktív témák

• Liner
    aktív tag

Jól megszedhette magát. Mármint Fatal1ty. Kár, hogy ennek kapcsán nem merült fel a neve.
    Nem nézem ám ezeket, csak van ez a rész a téli pályán ahol bedob két skorpiót két fegyveres zombiét meg jobbról elindul egy mancubus. Arra voltam kíváncsi, hogy intézi el a tag azt rajta ragadtam. Képtelen volnék egyben megnézni egy ilyet egyenlőre..
    Inkább valami jó horror meg a w.w.2. doksi témán vagyok rajta. Történelem Szovjet titkos háborúk etc etc. Azért vannak érdekesebb dolgok nézésre szvsz.
    Az kétségtelen, hogy RENGETEGET segít ha megnézed. Párhuzamba viszek ultrát meg Nightmaret és Nightmaren elvesztettem ott egy életet. Ultrában ott tartok. Gyáva vagyok egyben megnyomni.. :-)) Lassan járj..
    Mindenesetre segített oda ugye elég egy raksi meg egy gránát még fagyasztani se kell. Mindenesetre ez, hogy mancubusra előbb sima raksi és csak utána befog jó. ugye úgy elhullik. amíg nincs arbalest vagy kifogy addig elég jó ez a távcső duplacsövű váltás. De szerintem salvo is rohadt nagy sebzést ad le. csak figyelni kell, hogy tele legyen a tár..
    Nem nézem csinálom igazad van ja.. :-) Nézni csalás.. :C

Új hozzászólás Aktív témák