- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaitouP #1721 üzenetére
Igy szép az élet, nem vagyunk egyformák, én nagyon kedvelem őket, emlékszem rá, ez volt az a cikk amikor rájuk "találtam" [Már rég dollármilliomos lehetne ez a két debreceni srác, de Magyarországon minden öt évvel később történik]
Én örülök hogy nem a megjátszós, IQ bajnok szövegek lökik, én vidéki gyerek vagyok, igaz 23 éve élek pesten, de nekem ez jobban átjön mint a nyálas. De nincs értelme ezen "vitázni" én elfogadom a te véleményed is. Erre csak azt tudom mondani, nincs olyan jó ember, aki mindenkinek megtud felelni, lehetsz te jó apa, jó férj, a társadalom hasznos tagja, lesz akkor is egy olyan réteg, akinek ez sem jó. -
válasz
KaitouP #1718 üzenetére
Én csecsemőkorom óta ismertem a GameStar magot (a mostani felejtős, és sajnos nem az a gond, hogy közben megöregedtem).
Dragon György (Gyu) barátom volt (Isten nyugosztalja, szakmájában egyedülálló volt - emberként is - de ez más felvágott).
Pistiéknek mindazonáltal hogy sok nézettségük volt, csak egy réteget szolgáltak ki (casual - de egyébként ez az OW-re, GS-re és Gurura is egyértelműen igaz) egy tátongó űrt töltöttek be a hazai gamer világban. Nem volt szakmai háttér mögöttük, de szívvel-lélekkel és sok any*zással csinálták, amit csináltak.
Nem voltam igazi rajongójuk (nem is követtem a csatornájukat
) , de elismerem a hatalmas nézettséget és én is bele-belenéztem.
Visszahozta kicsit a gyerekkoromat, az önfeledt szeretetet a szakma iránt.A mai idétlen világban - ez néha üdítően hathat.
CME:
Valószínű ez meg is fog történni, és ez további reklámot adhat nekik.
Csaba:
Az egér már megvan.
Én is gondolkodtam egyébként már közvetítésen, csak nem lenne elég időm hozzá.
-
válasz
KaitouP #1716 üzenetére
Hát most ebbe bele lehetne menni, de semmi értelme. Pistiéket is lehetett szeretni vagy nem szeretni. Én is olvasom a hsz-eket hogy sokan még ennek örülnek is. Lelkük rajta.
A kijelentés nem volt médiahajhász, ezek puszta tények.
Én személy szerint nagyon sajnálom, messze az egyik legszimpatikusabb casual gamer volt hazánkban (nagy részük szóra se érdemes, de kinek a pap, kinek a papné).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged