- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Azért tettem idézőjelbe a sokat, és nem azt írtam, hogy "minden". De elég csak csekkolni az imdb listát [link], ott első a Blink, 9.8 ponttal, egyik másik epizód sem kapott ennyit.
Továbbá:
"Writer Steven Moffat was awarded the 2008 BAFTA Craft and BAFTA Cymru awards for Best Writer for his work on this episode.It also won the Hugo Award for Best Dramatic Presentation, Short Form, and Carey Mulligan received the Constellation Award for Best Female Performance in a 2007 Science Fiction Television Episode. The episode was nominated for the Nebula Award for Best Script, but lost to Pan's Labyrinth by Guillermo del Toro." -- [link]
-
Zoli133
addikt
Nem voltak mindig ilyen fiatalok a doktorok és akkor is meg tudták jól oldani. Moffat se fog nyugdíjast csinálni belőle. De a közel múltban ott van John Hurt, ő 1940-ben született mégis szerintem a többség elfogadja teljes mértékben mint war doctort, ő se a nyugdíjas érzést hagyta maga után szerintem a film végére.
-
k.kristof
őstag
Tasha Lem korábban azt mondja, a Tardist pofonegyszerű irányítani, a Doktort viszont már nem. Matt nyitása se volt különb, a Tardis belseje romokban és lángokban, és becsapódik Amy házának kertjébe, majd egy csomó dologra nem emlékszik. Mattet se szerették sokan az elején, aztán mégis megkedvelték.
-
spammer
veterán
Szerintem Klárika nem sokáig lesz mellette útitárs. Én a 8. évadot tippelem neki, aztán csere.
Aztán a fene se tudja, lehet, hogy mégiscsak jól fog működni a párosuk, lehet, hogy pont a fiatal companion tartja majd frissen az idősebb Doctor karakterét.
Az idézet miatt én is tartok kicsit az új évadtól, de valószínűleg arról lesz szó, hogy talán komolyabb hangvételű lesz kicsit, meg most gondolom lesznek újra Time Lordok meg Gallifrey, vagy legalábbis a cél ez lesz, ez már a Day of the Doctorban is kiderült. Talán hangsúlyosabb lesz a főszál? Talán más formátumú lesz az új évad, máshogy épülnek fel majd az epizódok?
Nem tudom, napestig lehetne tippelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest