Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
adaboros
üzenetére
Köszi az infót!

A pipáknál azért így állítottam, mert alapból így volt: Link. Vagyis tiltva volt az emeltdíjas sms és hanghívás tiltása, vagyis ha tiltva van a tiltás, akkor szerintem ez alapból engedélyezettet jelentett.
Marharépa egy fogalmazás, de én úgy gondolom, ha engedélyezem a tiltást, akkor van tiltva, vagyis ilyen beállítások mellett. Szerinted tutira tiltani kell mindet? -
Kloden
senior tag
Említette az eladó hölgy, hogy lehet aktiválni valahogyan, hogy ha ki vagyok kapcsolva, küldjön egy sms-t a nemfogadott hívásokról. Ezt hogyan lehet aktiválni? Illetve kártyás konstrukciónál ez ingyenes szolgáltatás?
Másik kérdésem, hogy neten keresztül kikapcsoltam a felnőtt és emelt díjas szolgáltatások megkapását. Jó ha így pipálom be? Illetve érdemes mind a négyet tiltani?
-
Kloden
senior tag
Azért ez a djuice elég szegényes tájékoztatás terén.
Alig bírtam kinyomozni (kártyás 29-ról van szó) pl az MMS árát, az infóvonal számát, a telefonos ügyintézés számát (amikről még mindig nem tudom van-e díja vagy ingyenes!), az online ügyintézésről nem is beszélve amit sehol nem említ, itt a fórumon adták meg...
Szerencsére egyenleget is mutat, így nem kell igénybe venni a 49Ft-os egyenleg lekérdezést amit említenek ugyan csak a számát felejtették el leírni
Nem olyan nagy dolgok ezek, egy táblázatban elférne és akkor nem kell egy napot ezzel töltenie mindenkinek. -
Kloden
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Nem, butafonnal használom.
Ahogy nézem, így éppen 700Ft-ra jön ki a kezdő egyenleg 1000 helyett!
Azt meg tudod mondani, hogy a neten meg lehet valahogyan nézni az egyenleget ingyen? Olvastam, hogy van ilyen szolgáltatás.
-
Kloden
senior tag
Megvan a djuiceos 29,5 ft-os kártya de máris szar valami...
Elvileg 1000Ft lebeszélhető a kártyáról gyárilag.
Azóta volt egy 1p30mp-es beszélgetésem és 2db sms-em. (összvissz 4x30 vagyis 120Ft) Erre jött az sms tőlük, hogy egyenlegem 583Ft.
WTF? -
Kloden
senior tag
Egy embernek lehet egyszerre 2db djuice kártyás telefonja? Mintha Ténél várni kéne egy évet egy második kártya vásárlásánál, itt is van ilyen korlátozás?
-
Kloden
senior tag
Még két gyors kérdés:
ATM-en (ha lehet OTP-s) keresztül fel lehet tölteni?
Mennyi lehet az MMS kb ára ebben a 29,5Ft-os csomagban? Az oldalukon nem írják...
Előre is köszönöm!! -
Kloden
senior tag
Köszönöm szépen!
-
Kloden
senior tag
Egy gyors kérdés: djuice küld értesítő sms-t ha fogytán van a kártyámról a pénz?
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok mennyibe kerül T-mobiletól átvinni a számomat djuice-ba? Ilyen infót sehol nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.