Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz bacus #8935 üzenetére

Nem tudom, még sha nem jött oda hozzám senki, hogy mit drónozok itt, de azért akarok a lehető legjobban legális lenni, hogy ne legyen ebből gond.

Szerintem ez a helyzet már nem változik, megvolt a nagy drón bumm, aki akart, már vett magának. Most szerintem már jóval kevesebb a belépő drónos, mint pld. tavaly, vagy előtte, inkább csak cserélik az emberek a felszerelést. Ez a szabályozás már sajnos ilyen marad, több, mint 1 éve van érvényben, a negatív visszajelzések ellenére sem tettek semmit az illetékesek a változtatási javaslatok kapcsán. Jelzem, engem nem érdekelne még az se, ha fizetni kell minden repülés előtt esetit, csak lenne értelmes és gyors megoldás rá. Jelképes 1.000 forint / engedély korrekt lenne, de hát nyilván, ez egy álomvilág, miközben rommá rohadt 1200-es zsigával vannak tele az utak, meg munkással teletömött, össze-vissza tört tranzittal hasítanak 120-szal közúton reggelente a népek.

@MaddeNNNN: egyébént ez az emberek fölötti rész nullázza le teljesen a drónos lehetőségeit, mert így például még egy tó felett se nagyon lehet repkedni, mert emberek ott is vannak, mégha külterületen van, akkor is. Egyébként érdekes, hogy az appban nem látszódik, hogy akkor ez most full free terület, vagy nem az. Nem ez lenne az értelme, úgy alapesetben?

Új hozzászólás Aktív témák