- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Majd még tesztelem ezt a dolgot mert az eddigi DJI cuccaim -van jó pár
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.De a logot visszanézve itt még bekavarhatott a GPS is. Az épületen belül értelem szerűen nem volt, de az átriumban repkedés közben úgy tűnt a logból, hogy valamit néha elkapott és lehet, hogy ez kavarta meg.
Az biztos, hogy magassági limit elérést (30m) jelzett -0,8 méternél. Különben a limit 120 méterre volt állítva, de azt még nem néztem, hogy zárt térben GPS nélkül ezt hogyan kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.