- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
ugyan nem mikrofonozható, de amit leírtál, arra én éveken át egy mi sphere 360-at használtam
ígérgették egy ideig, hogy vezetéknélküli mikrofonnal párosítható lesz fw frissítés után, aztán egyszer csak derült égből beütött az "end of life". a kamera azóta is jól van és még így 4-5 év után is egy töltéssel elvan kb 90 percet. természetesen szakadó esőben is működik kitapasztva pl a plexire elöl, ha nincs rádugva a töltő. a gopro fusionhöz nincs ilyesmi adapter, ami akár csak "cseppálló" lenne töltés és külső mikrofont rádugva? tőlük kitelhetne, elvégre ők is egy valag pénzt elkérnek mindenért, mint a dji
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Multi detektor
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ígérgették egy ideig, hogy vezetéknélküli mikrofonnal párosítható lesz fw frissítés után, aztán egyszer csak derült égből beütött az "end of life". a kamera azóta is jól van és még így 4-5 év után is egy töltéssel elvan kb 90 percet. természetesen szakadó esőben is működik kitapasztva pl a plexire elöl, ha nincs rádugva a töltő.