- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ingyenes és fizetős része is van, de a jelenlegi számítógépen, ahhoz, hogy a drón "valósághű" módon mozogjon / reagáljon, szinte élvezhetlen alacsonyan fut a grafika, így nem is néztem, mennyibe kerülne.
Elvileg (a leírás szerint) a szél is szimulálva van és elég alacsony felbontás mellett (vagy egy jobb gépen) a drón reakciók sem tűnnek olyan rossznak.
Kifejezetten kamera mozgás gyakorlás miatt kell, mert azt most télen egyszerűbb így. Emiatt a lesz@rom faktor nincs benne.
De szerintem sem ezzel kell megtanulni repülni egy x százezres drón vásárlás előtt, viszont ilyen időben gyakorlni elég jó (főleg, hogy saját távval lehet és nem gombokkal). Akár át ATTI módot is. Szerencsére (bár akkor nem így gondoltam) az első gépem GPS nélküli volt, így azon az elég sokat gyakorltam, mert más opció nem is volt.
Illetve a P3 és a mostani P4 esetében is direkt repülők néha így, mert sosem lehet tudni....
Egy biztos: Pár óra szimulátortól rosszabb drón "pilóta" nem leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Smart home kiarusitas
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve a P3 és a mostani P4 esetében is direkt repülők néha így, mert sosem lehet tudni....