- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
DIEGO15
üzenetére
Itt kezdődnek a lehúzások:
Csak érdekességként a Magyar Felsőoktatás úgynevezett kompetencia alapú. Ezt törvény rögzíti. Annyit jelent, hogy nem kurzusokat kell elvégezni (gyakorlatorientált kompetencia esetén a minimális gyakorlati időt igazolni kell), hanem tudást kell prezentálni. Amennyiben persze ez hiányzik, akkor az egyetemek biztosítják a kurzusokat, de megfelelő feltételek teljesülése esetén vizsgázni kell nem pedig tanfolyamokra járni.Na mármost, ha valaki eleddig évek óta dolgozott, fejlesztett, gyártott drónokat vagy azokkal kapcsolatos dolgokat akkor valószínűleg ért hozzá. Miért kell neki kurzus kötelezően persze pénzért ha amúgy birtokában van a tudásnak. Bőven elég lenne a vizsga amivel ezt bizonyítja.
A német oldalon én például a tananyagot nem olvastam el, mert mondjuk azt, hogy képben vagyok. Végig csináltam a gyakorló feladatokat aztán beregisztráltam magam vizsgára ami első nekifutásra meg is lett.Itt meg mindenért fizetned kell és ezt kötelezően meghallgatandó, letöltendő (meg tudom is még miket találnak ki) feladatok mögé bújtatva tálalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest