- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
DIEGO15
üzenetére
Itt kezdődnek a lehúzások:
Csak érdekességként a Magyar Felsőoktatás úgynevezett kompetencia alapú. Ezt törvény rögzíti. Annyit jelent, hogy nem kurzusokat kell elvégezni (gyakorlatorientált kompetencia esetén a minimális gyakorlati időt igazolni kell), hanem tudást kell prezentálni. Amennyiben persze ez hiányzik, akkor az egyetemek biztosítják a kurzusokat, de megfelelő feltételek teljesülése esetén vizsgázni kell nem pedig tanfolyamokra járni.Na mármost, ha valaki eleddig évek óta dolgozott, fejlesztett, gyártott drónokat vagy azokkal kapcsolatos dolgokat akkor valószínűleg ért hozzá. Miért kell neki kurzus kötelezően persze pénzért ha amúgy birtokában van a tudásnak. Bőven elég lenne a vizsga amivel ezt bizonyítja.
A német oldalon én például a tananyagot nem olvastam el, mert mondjuk azt, hogy képben vagyok. Végig csináltam a gyakorló feladatokat aztán beregisztráltam magam vizsgára ami első nekifutásra meg is lett.Itt meg mindenért fizetned kell és ezt kötelezően meghallgatandó, letöltendő (meg tudom is még miket találnak ki) feladatok mögé bújtatva tálalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest