Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
DIEGO15
üzenetére
Itt kezdődnek a lehúzások:
Csak érdekességként a Magyar Felsőoktatás úgynevezett kompetencia alapú. Ezt törvény rögzíti. Annyit jelent, hogy nem kurzusokat kell elvégezni (gyakorlatorientált kompetencia esetén a minimális gyakorlati időt igazolni kell), hanem tudást kell prezentálni. Amennyiben persze ez hiányzik, akkor az egyetemek biztosítják a kurzusokat, de megfelelő feltételek teljesülése esetén vizsgázni kell nem pedig tanfolyamokra járni.Na mármost, ha valaki eleddig évek óta dolgozott, fejlesztett, gyártott drónokat vagy azokkal kapcsolatos dolgokat akkor valószínűleg ért hozzá. Miért kell neki kurzus kötelezően persze pénzért ha amúgy birtokában van a tudásnak. Bőven elég lenne a vizsga amivel ezt bizonyítja.
A német oldalon én például a tananyagot nem olvastam el, mert mondjuk azt, hogy képben vagyok. Végig csináltam a gyakorló feladatokat aztán beregisztráltam magam vizsgára ami első nekifutásra meg is lett.Itt meg mindenért fizetned kell és ezt kötelezően meghallgatandó, letöltendő (meg tudom is még miket találnak ki) feladatok mögé bújtatva tálalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- Minecraft
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Elektromos autók - motorok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest