Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én meg nem ! Ha valóban 10e forint az, hogy jogsim legyen 1 kg-ig, ehhez még jön egy elfogadható áru biztosítás (évi 5-10e között), illetve lakott területen kívül nem kell légtérhasználati, csak az appal jelzed, hogy röpködsz, akkor szerintem ez nem áldozat.
Persze ki mire használja, de egy 4k kamerás drónnal nem 1m magasan akarsz a fák között röpködni, bukfencezni, ott a vágóképek készítése a cél.
Én pl az utazási videók színesítésére szeretnék drónt használni, pont mint ami most is van pár videóban, parkolóban megállsz és csinálsz 2 percnyi videót 10-20m magasságból max, magatokról, a tájról.
Igen, jó lett volna ha lehet lakott területen belül is röptetni, vállalva azt, ha belekerül valami a videó látóterébe, akkor azt nem használhatom fel.
Itt azért a kertvárosi rész hátsó kertjeiben eléggé leszarós a dolog, mert nincs rajta kapási lehetőség sem sok helyen a hátsó kertbe nincs belátás, nem tud senki bejönni, csak nem ront be a TEK.
Vidéki kis városban, falvakban is megnézném én azt, ahol az a pár rendőr becsönget, hogy "te Gyurka, te röpködtél a templom tornyánál?", "ja Tibikém, én, a fiam és a lányod elmentek bringázni, gyorsan kihasználtam, hogy nem dumál bele"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs