Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
EVO II. az alap 8K-s kamerával.
Előtte Inspire-em volt, azt hittem agilisabb lesz ez a kis drón, de tévedtem. Valahogy olyan érzésem van, mintha lomhán reagálna a parancsokra, vagy mintha "majd ő eldönti merre kell repülni" . Az Inspire ha elkolbászolt, vagy elbambultam és észbekaptam, akkor azonnal reagált, ha meghúztam a távost ez meg totyog bambán a sövény felé, a távos ordít egyet, hogy baj lesz, aztán egy elegáns mozdulattal kikerüli. Persze addigra én már kékre nyomtam az ujjam a joystic-en. Majd megáll, és szépen komótosan elindul arra amerre én szeretném. Valahogy az egész olyan mintha nem arra tervezték volna, hogy az ember rángassa lentről, hanem autonóm módon repüljön. Persze tud agilis is lenni, ha megmondom neki, hogy ott egy másik drón és kergesse, akkor megy utána, mintha hozzá lenne kötve. Én dél-Pesten mozgok, ha gondolod...
A Banggood-ról lett rendelve EU-s raktárból.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest