- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Szia!
- Valóbban hallgass Skimaster tanácsaira (is), mert jogos, amit írt. A P3 előtt egy évig repültem "analóg" drónnal (elég sokat) mégis nagyon ijesztő volt, amikor 300 méter után már alig látszik a gép. Elég ha lenézel a telefonra (márpedig le fogsz) és alig találod meg az égen újra.
Úgyhogy a hack még várhat pár hétig.
- Kártya kapcsán legalább CLASS 10 (UHS 1) legyen, mert a nagy felbontáshoz kell a gyors írási sebesség.
- Kezdetnek tényleg, nagy, üres, felső vezetékektől mentes területet válassz. Hidd el, én is alig bírtam ki karácsonykor (megleptem magamat a géppel), hogy ne a kertben küldjem fel és megérte várni 2 napot, amíg eljutottam egy rétre, mert lényegesen kevesebb az izgalom.
Jó időt és jó repülést mára! Élvezni fogod az analóg gép után (fülig ér majd a szád).
...Ja, és még valami. Ezeket használd a meglepetések elkerülése végett(legalábbis én használom és javaslom):
Időjárás és főleg szél/felhőzet adatok Windguru
A GPS miatt Planetary K-index
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy a hack még várhat pár hétig.