- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Nekem a Nikonhoz a táskában mindig van 3 obi, de majdnem mindig van olyan szitu, hogy pont az kellene, ami nincs nálam... Az is igaz, hogy nem fél millás obik, amiknek optimális lenne az átfedésük..Az 55-200 sokszor sok, az 50-egynyócdé meg kevés..és azt veszem észre, hogy már megint a 18-55-ös KIT obit raktam fel.. Tudom, hogy nem jó az átfedés igazából, de akkor erre volt zsetonom és így maradt.
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Svájci jellegű bicska eladó
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.