Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Nekem a Nikonhoz a táskában mindig van 3 obi, de majdnem mindig van olyan szitu, hogy pont az kellene, ami nincs nálam... Az is igaz, hogy nem fél millás obik, amiknek optimális lenne az átfedésük..Az 55-200 sokszor sok, az 50-egynyócdé meg kevés..és azt veszem észre, hogy már megint a 18-55-ös KIT obit raktam fel.. Tudom, hogy nem jó az átfedés igazából, de akkor erre volt zsetonom és így maradt.
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.