- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..Nekem a Nikonhoz a táskában mindig van 3 obi, de majdnem mindig van olyan szitu, hogy pont az kellene, ami nincs nálam... Az is igaz, hogy nem fél millás obik, amiknek optimális lenne az átfedésük..Az 55-200 sokszor sok, az 50-egynyócdé meg kevés..és azt veszem észre, hogy már megint a 18-55-ös KIT obit raktam fel.. Tudom, hogy nem jó az átfedés igazából, de akkor erre volt zsetonom és így maradt.
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Eljött a Messenger.com vége
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Mesterséges intelligencia topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az sem állja meg a helyét, hogy a három árából már vehettem volna egy jót, mert a fix 50-es már régebbről megvolt, (amúgy nagyon szeretem), a KIT obi adott volt a géphez anno, a 200-ast meg olyan áron vettem, hogy nem lehetett kihagyni. Mivel nekem ez nem hoz egy fillért sem, max hobbi, ezért nem is annyira sürgős az update, marad a szívás.