Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
"Azért ez a "pár kis b@sz" egy eléggé kicsi és zárt helyen van összezsúfolva, a processzorral, ami dolgozik...."
Az rendben van, ha használod, akkor van energiaigénye és hőleadása is az elektronikájának.
De én azt írtam, ha fel sem szállsz vele vagy éppen csak sport módban használod. Akkor miért "pörög" feleslegesen pl. a képfeldolgozó védelmi elektronikája.
Mivel ez a cucc nem a konnektorból, hanem akkumulátorról működik, ha én belekezdek egy ilyen eszköz tervezésébe, az lenne az egyik első szempont, hogy azokban a módokban, ahol úgysincs haszna, leveszem a tápellátást azokról a komponensekről, amire nincs szükség. De az a minimum, hogy idle módban járatom őket. Levéve ezzel az akkumulátorról a felesleges terhelést, mert a lebegés eleve nem picit ró rá.
Ha már itt tartunk, az nem furcsa senkinek, hogy a Mavic 2-nek még a távirányítójában is aktív hűtés van? Ott azért már nincsenek azok a sokak szemében csoda védelmi elektronikáik.
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.
Amikor először bekapcsoltam, ezek láttán nekem azért elszálltak az illúzióim a céggel kapcsolatban, azért nem akkora spillerek, amennyire a köztudatban az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.