- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Én arra értettem hogy kár összehasonlítani, mikor írtad hogy inkább egy használt Air mert kb. ugyanabba a sávba mozog.
Nyilván meg van az Air előnye hogy FCC-be átrakható, jobb kamera, nagyobb súly, első hátsó szenzor a Mini-nek ugye csak alul van. Viszont azért nem elhanyagolható hogy a Mini olcsóbb, jobb a repideje, és akinek nem számít annyit a videó minősége, annak jobb választás, már csak a 3 tengelyes gimbal miatt is. Plusz ugye ha valaki nagyon sokat repül, akkor az akkuk ár érték aránya a DJI-nál itt a legjobb. 45 EUR lesz az akku, és 20-25 percet kényelmesen tudsz vele repülni.Mindenesetre várom nagyon hogy én is kipróbáljam. A másik amit nagyon remélek hogy a Media Markt-nál akcióba megrendelt FMC pakkot meg is fogom kapni, és nem csak valami véletlen folytán akciózták be a Mini-t is. Elvileg ugye azokra szokott szólni ami van raktáron, ez meg nincs. Ha sikerül akkor örülök hogy 153 000-ért lett egy FMC verzióm. Ha véletlen lett volna akkor már törölték volna a rendelést, de még mindig azt írja a rendszer hogy folyamatban, szóval vélhetően direkt akciózták be azt is annak ellenére hogy nem volt raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest