- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
"Igazából akkor tűnik fel, hogy ez a kis eszköz egy Terminátor intelligenciájával bír amikor az ember "átül" egy Teszkós drónra..."
Itt a lényeg.
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...