Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Engem az lassított (szerintem) hogy annak ellenére, hogy sport módban nem foglalkozik a szenzorokkal, valamennyire ezek szerint mégis számít, ha letakarod valamivel, ahogy nekem sikerült. RTH nélkül sem gyorsult, ha átkapcsoltam sport módba. Az RTH-t még P módban nyomtam, ha jól rémlik és menet közben löktem át sport módba. Ez normál repülésnél ha manuálisan irányítom, ott átkapcsol és onnan sport módban megy tovább.
Mivel nem lett gyorsabb akkor sem, amikor átkapcsoltam sport módba, kérdés, hogy egyáltalán engedte e a sport módot? Mert ez ugye nem derült ki, a sebesség nem változott annak ellenére, hogy a kapcsoló S állásban volt. Amikor már felettem volt is, és lefele jött volna, akkor is tetű lassú volt, kb 0.3-0.5 m/s-el jött lefele max.Visszakérdezek:
-Ha sport módban repülsz és a terepviszonyok miatt jelet vesztel, akkor nem jön haza a gép, mert sport módban nincs szerinted RTH?
. Még ha failsafe is, akkor is egy RTH.Itt van egy faja RTH leírás, de azt a részt pont nem említi, amire mi kíváncsiak vagyunk. Viszont másnak jól jöhet.

Annyi, hogy nekem Sport módban, RTH-nál nem tököl a leszállással, hanem lejön, mint a kő.
. Biztonságos helyen lehet, hogy ezt fogom használni. Ahol van helyem és nincs semmi útban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Még ha failsafe is, akkor is egy RTH.
. Biztonságos helyen lehet, hogy ezt fogom használni. Ahol van helyem és nincs semmi útban.