Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok! Fél éve egy Tello-val keztem, majd apám hozott a gyereknek egy Mavic pro platinumot. Kezdem kitapasztalni, de egy 'furcsaság' az elejétől aggaszt: gimbal shake errort ír gyakorlatilag végig a repülések alatt, ha maga alá néz pedig hullámzik a kép. Kalibrációt elvégeztem, legutolsó firmware van rajta.
Másik anomália a tengerparton történt: kirepültem vele a tenger fölé kb 100 méter magasan, mikor eltűnt a kép a telefonról, connection error üzenettel. Olyan messze volt, hogy nem láttam, a gyerekek szúrták ki, hogy még tudom irányítani. Visszahoztam , de leszállni nem lehetett, emelkedni akart. Végül 'feladta' mert lemerült...Többet nem jött elő a hiba. Nyílt terep volt elektromos vezeték semmi, csak pár ház a környéken..
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest