- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok! Fél éve egy Tello-val keztem, majd apám hozott a gyereknek egy Mavic pro platinumot. Kezdem kitapasztalni, de egy 'furcsaság' az elejétől aggaszt: gimbal shake errort ír gyakorlatilag végig a repülések alatt, ha maga alá néz pedig hullámzik a kép. Kalibrációt elvégeztem, legutolsó firmware van rajta.
Másik anomália a tengerparton történt: kirepültem vele a tenger fölé kb 100 méter magasan, mikor eltűnt a kép a telefonról, connection error üzenettel. Olyan messze volt, hogy nem láttam, a gyerekek szúrták ki, hogy még tudom irányítani. Visszahoztam , de leszállni nem lehetett, emelkedni akart. Végül 'feladta' mert lemerült...Többet nem jött elő a hiba. Nyílt terep volt elektromos vezeték semmi, csak pár ház a környéken..
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest