- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok! Fél éve egy Tello-val keztem, majd apám hozott a gyereknek egy Mavic pro platinumot. Kezdem kitapasztalni, de egy 'furcsaság' az elejétől aggaszt: gimbal shake errort ír gyakorlatilag végig a repülések alatt, ha maga alá néz pedig hullámzik a kép. Kalibrációt elvégeztem, legutolsó firmware van rajta.
Másik anomália a tengerparton történt: kirepültem vele a tenger fölé kb 100 méter magasan, mikor eltűnt a kép a telefonról, connection error üzenettel. Olyan messze volt, hogy nem láttam, a gyerekek szúrták ki, hogy még tudom irányítani. Visszahoztam , de leszállni nem lehetett, emelkedni akart. Végül 'feladta' mert lemerült...Többet nem jött elő a hiba. Nyílt terep volt elektromos vezeték semmi, csak pár ház a környéken..
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest