Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-oli-
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
(Bocs, hogy csak most a horvátoknàl más a 4G, mint itthon.)
Ok világtalanul álltam neki. Az fele menü kínai nekem, guglizni kéne gondolom, vagy valahol le vannak írva az alapok? Ti hogy kezdtétek? Mint írtam vettem egy Tello-t a gyereknek gyakorolni, eszembe se volt ilyen komolyat venni, erre fater beállított vele 😎
-
-oli-
aktív tag
Újonnan vásárolt gép, két hónapos, soha nem zuhant le.
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok! Fél éve egy Tello-val keztem, majd apám hozott a gyereknek egy Mavic pro platinumot. Kezdem kitapasztalni, de egy 'furcsaság' az elejétől aggaszt: gimbal shake errort ír gyakorlatilag végig a repülések alatt, ha maga alá néz pedig hullámzik a kép. Kalibrációt elvégeztem, legutolsó firmware van rajta.
Másik anomália a tengerparton történt: kirepültem vele a tenger fölé kb 100 méter magasan, mikor eltűnt a kép a telefonról, connection error üzenettel. Olyan messze volt, hogy nem láttam, a gyerekek szúrták ki, hogy még tudom irányítani. Visszahoztam , de leszállni nem lehetett, emelkedni akart. Végül 'feladta' mert lemerült...Többet nem jött elő a hiba. Nyílt terep volt elektromos vezeték semmi, csak pár ház a környéken..
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest