Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Igen, de szerencsére nálam objektív okai vannak, miért nem fogok ennél nagyobb DJI-t venni (mondom most, de majd a fejemre lehet olvasni a dolgokat később
).Szóval én több okból szerváltam be egy Sparkot:
- hülyén néz ki bloggerként, hogy nem tulajdonlok DJI terméket, aminek az oka anyagi, nem azért, mert ne szerettem volna (sajna, nem vagyok Casey Neistat, aki beleeshet a tengerbe egy 1500 dolláros P4 Pro-val, akkor is kap másikat, mert én egyet sem kapok
)
- érdekelt, hogy mi fogja meg az embereket benne, mert valami oka mindig van
- szeretném elvinni túrázni, ehhez viszont minden más nagy
- ki akarom egyedül taposni azt az utat, ami a tapasztaláshoz vezet. Ezért vettem 70 EUR-ért DJI Caret, ok, pénz, meg fáj, de ha nem csinálom meg, akkor csak prédikáció, amit írok nem?Mondom ezeket úgy, hogy repültem P3-mal, meg P4-gyel is, és a bajom ugyanaz, ami anno az XK X380-nak volt: rohadt kényelmetlen vele bárhova elmenni, mert nagy, ezért is adtam el anno. Aki vidéken lakik, az ki tudja ezt aknázni, de én a város közepén nem. Nem csináltam vele semmit, párszor repültem vele és kész. De hogy egy Kék Túrára el nem vinném, az 100%. Ellenben a Spark erre tök jó, elmentem vele 300 méterre, volt élőkép, egy szép tisztáson ez bőven elég, vagy felvenni vele valami érdekes sziklát, na arra is. Három akksit tölt a töltője, ez pont elég, 3x 12-13 perc. Aki repült már nagy géppel (pl. 600-as Hexa) az tudja, hogy egy merő unalom, mire lemerül, ha nincs mit felvenni. Így meg legalább van mit

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).