Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Konvergál, konvergál, de valid légtérhasználatival 183m-en nézelődtem éppen a nyáron, amikor egy duplafedeles permetező ~100m-en alattam elballagott.
. És ilyenből vagy hasonlóból van ilyen sztori itt a fóromon is.
. Pedig elméletileg nullával egyenlő lett volna az esély, hogy rajtam kívül ott lesz valaki.
. A helikoptert meghallod, de a vadászgépet már csak későn. Én légvédelmis voltam és amikor gyakorlaton a Kositzky Attiláékat hajkurásztuk, ők direkt a völgykatlanokban, radarárnyékban repesztettek, hogy ne tudjuk őket befogni. Baromira alacsonyan, és baromira gyorsan.Persze te tudod, csak nem árt ha körültekintő vagy.
. Mert nem csak a magad bőrét viszed ilyenkor a vásárra.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És ilyenből vagy hasonlóból van ilyen sztori itt a fóromon is.
. Pedig elméletileg nullával egyenlő lett volna az esély, hogy rajtam kívül ott lesz valaki.
. A helikoptert meghallod, de a vadászgépet már csak későn. Én légvédelmis voltam és amikor gyakorlaton a Kositzky Attiláékat hajkurásztuk, ők direkt a völgykatlanokban, radarárnyékban repesztettek, hogy ne tudjuk őket befogni. Baromira alacsonyan, és baromira gyorsan.Persze te tudod, csak nem árt ha körültekintő vagy.