Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Tibcsi68
üzenetére

Fizetős...
De ha az "oktatási" verzióhoz hozzá tudsz férni, "nagyon baráti" az ára....Mondjuk egy Premiere-hez képest...Én nagyon régóta használom ezt, és csak ajánlani tudom...Leginkább a Tv-k szokták az EDIUS-t használni....Nagyobb Broadcast csatornák....a cég egyéb hardveres termékei miatt!
De maga a szoftver nagyon jól optimalizált, könnyebben futtatja és dolgozik ugyanazon gépen ugyanazon nyersanyagokkal, mint a Premiere....
Persze ha zúzós vas van az ember alatt ez mit sem számít, de én a multban eladtam a "zúzós vasat", és meghagytam az i5 notebookot SSD-vel, és 16Gb RAM-al....(hiba volt)
EZen a quicksync-nek köszönhetően a H264 1080p kódólás még elég gyors EDIUS-al...
De multkor felraktam egy Premiere-t és le is szedtem, mert "nyekegett" a gépem alatta....Sajnos eljött az idő hogy én is gépet váltsak ismét...mert 4K-t lejátszani sem tudok....nem hogy vágni

Szóval ajánlott......
De én úgy hallottam,hogy egy ismerős mondta, hogy csiripelték a madarak hogy a régebbi verzióknak is talán érdemes utána nézni a neten

Én legális szoftvereket használok....mert muszáj....és már "öreg vagyok " a mókoláshoz...belefáradtam...és mert muszáj

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs