- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
-
biggamer
veterán
Ez nagyon jó lett, tök szép a hely, szépek a színek, meg tök aranyos a kicsi.
Ez a jó kép, amikor nem beállított, hanem spontán van megörökítve.
(Ha nagyon akarnék kötözködni, akkor talán azt mondanám, hogy a kislány kezében lévő többi virág vége is látszódhatna, meg a fa tetejét is meg kellett volna hagyni.
De mivel nem Te fotóztad, ezért nem mondom.)
-
-
tothl
addikt
Kozelebbit nem tudtam, mar igy is majdnem ratapadt a kitobira a csori !
Rugdoss csak, majd legkozelebb !
Annak azert orulok, hogy legalabb technikailag valoban alakulnak a kepek.
A nappal szembeni fotozast termeszetesen ugy ertettem, ahogy irtad is.
Volt is ilyenem ma a diosgyori varnal, vagy az eg volt gyonyoru kek es a var sotet, vagy forditva, a var szep, es az eg teljesen kiegett. Ha lenne allvanyom ossze lehetne rakni a kettot, illetve nem ez a HDR veletlenul ?Majd kisilabizalom..
Azert annak orulok, hogy ezzel a geppel sokkal szebb es hatasosabb kepek jonnek lassan ossze mint a regi kompaktommal, megha muveszileg nincsenek is a csucson. Egyelore....
Levi -
tothl
addikt
Piciny feher virag zold hatterrel nem figyelemremelto ? Es a mehecske vagy mi bal oldalt az smafu !!????
Arra gyurtam, sajna ennyi sikerult. A masik viragos kepen meg hatulrol de ugy meg kevesbe latszik !
Egyebkent valoban, okosodni kene picit a temavalasztasrol es aranyokrol ez teljesen jogos eszrevetel. Addig mar eljutottam az egyszeru agyammal, hogy van amit mar le sem fenykepezek, mert ami eloben gyonyoru belenezek a keresobe, es sehogy sem adna vissza, illetve miota csinaltam egy csomo alulexposnak tuno kepet a 400d -vel azota egyreszt jobban rahajolok a keresore, masreszt valoban nagyon oda kell figyelni pl. sok vilagos hatter elott tuti el fog veszni egy szobor vagy pl. szembe napnak nem lehet...
Rajottem arra is, hogy mire lehet jo az az idetlenul kinezo napellenzo az obin amikor fakat fenykepeztem folfele nezve. Megcsillant a nap az obin utana ugy probaltam helyezkedni, hogy ne tegye, viszonylag keves sikerrel, sajna pont rossz szogben volt.
Levi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tothl
addikt
Jo, jo...
De azert igyekszem jelenleg ezek a legjobbak amit tudunk az asszonnyal. Nekunk tetszenek legalabbis.
Egyebkent gyonyoruszep idonk volt, Bukkszentkereszten voltunk atgyalogoltunk Lillafuredre meg vissza. 1x eltevedtunk mert persze nekem le kell terni a biciklisturautvonalrol, de mindenkeppen jolesoen faraszto es szep kis tura volt.
Talalkoztam par profinak kinezo fotossal is, akkora objektivjuk volt mint nekem az alkarom es az amugy nem tul szep szuzmaria szobrot gondolom olyan nagyitasban fenykepeztek kenyelmes tavolbol, hogy nekem ha hasonlot akartam akkor at kellett volna masznom a vedoracson...Azert lekaptam de teljesalakos volt a legnagyobb nagyitas ami ment abban meg semmi plane tenyleg ugyhogy nem is linkeltem.
Voltak meg kacsak, mindenfele erdei osvenyek nekem tetszenek mert emlek, de amugy nem tul erdekes tema. -
Hydra SR
addikt
Dombosfásfelhősből az eredetire gondolsz, vagy a manipuláltra?
Az ízlésünk merőben eltér az látszik, én a kutasat nem unalmasnak hanem nyugodtnak tartom, olyan meleg délutáni szieszta amikor kint hagyják a bicikit amíg bemennek a hűvösbe és a kiégés nem zavaró szerintem, mert azon a falon nem volt semmi apró részlet ami eltűnt volna miatta. Unalmas inkább a tükröződő fás lett, az a giccs, a te vágásod meg nagyon nem jön be nekem.
Semmi sértődés, köszönöm a te véleményedet is
Szerk: a kőkockást eredetileg úgy akartam, hogy süt a nap és erős árnyékokat vetnek a kockák de az istennek sem akart éppen akkor kisütni aztán már mentünk tovább. Igen, abban egyetértek, arra több természetes kontrasztot szántam én is. Ha egyszer újra arra járok, nekifutok mégegyszer.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Kicsit off: időnként amikor mikroszkóppá alakítom a gépet, sikerül majdnem élesre, de legalábbis tisztán kivehetőre fókuszálni a lencsén levő koszt
Közelpontom ilyenkor kb. 1 centire van a frontlencsétől. Nem mernék megesküdni rá, hogy a kosz nem a szenzoron van de nekem úgy tűnt, hogy inkább a lencsén mert CA is van rajta
Hirtelen nem találok ilyen képet de ha megvan, megmutatom.
-
Jeannie
senior tag
Megnéztem a legelsőt, 55/f3.1, tárgytáv kb. 3-5m között, háttér bőven 10m fölött... a filmes gépem ilyen beállításoknál szines pacákat csinált a házakból-emberekből, de tudom a fujiról hogy ez egy ilyen darab, csak már elfelejtettem hogy ennyire ilyen. Nehéz tükörreflexesből visszaszokni bridge-re
biggamer: a régi s5500-zal, sajnos a filmes tükörreflexes Canon ''betegen'' került hozzám és minden igyekezetem ellenére elhalálozott
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest