Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
(#49061) Retro11: szép nagy szemei vannak. Szerintem a szeme alatti ráncok tovább növelik a szem méretét (érzetre, ezt most nem próbáltam ki PS-sel), viszont ha már nagyban élvezhető igazán, akkor érdemes lenne kicsit kitisztázni az arcot. Nem nagyon, csak eltüntetni a foltokat. Így látszatra aranyos a kiscsaj (ha ez volt a cél, akkor talált). Talán kicsit a hajának részlettelenségével nagyon összenyomod az arcát kétoldalról.
(#49053) Larry303: valójában egyik se jó. Ezt még gyakorolni kell. Állvány. Amit még gyakorolnod kell az a látásmód. Hogy fog kinézni a háttér. Az elsőn a téma jó, de a háttér nem. Nincs leválasztva rendesen a téma. Ilyenből egy tucatot találni ilyenkor ősszel az erdőkben, s csak pár darab van, ami mellé oda lehet tenni az állványt. DOF miatt szűk / tág rekesszel is próbálkozni kell. A legtöbben ott cseszik el, hogy nem számolnak vele, mi hogy fog kinézni a bokeh-ba.
(#49050) m3ss: csak egy picit szolidabb háttér... Nem tudok mást elképezelni, mint hogy nagyon kontraszttalan a monitorod, ezért húzod túl őket
Az a baj, ha egy szinten átesik, az emberek fele azt mondja rá giccs.
(#49043) cOxeR: szép éles. Mázlista.
(#49041) m3ss: itt már nem tökéletes a háttér elrendezése, de szépnek szép a kép.
(#49030) m3ss: szerintem ez úgy ahogy van jó.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne