Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#49061) Retro11: szép nagy szemei vannak. Szerintem a szeme alatti ráncok tovább növelik a szem méretét (érzetre, ezt most nem próbáltam ki PS-sel), viszont ha már nagyban élvezhető igazán, akkor érdemes lenne kicsit kitisztázni az arcot. Nem nagyon, csak eltüntetni a foltokat. Így látszatra aranyos a kiscsaj (ha ez volt a cél, akkor talált). Talán kicsit a hajának részlettelenségével nagyon összenyomod az arcát kétoldalról.

    (#49053) Larry303: valójában egyik se jó. Ezt még gyakorolni kell. Állvány. Amit még gyakorolnod kell az a látásmód. Hogy fog kinézni a háttér. Az elsőn a téma jó, de a háttér nem. Nincs leválasztva rendesen a téma. Ilyenből egy tucatot találni ilyenkor ősszel az erdőkben, s csak pár darab van, ami mellé oda lehet tenni az állványt. DOF miatt szűk / tág rekesszel is próbálkozni kell. A legtöbben ott cseszik el, hogy nem számolnak vele, mi hogy fog kinézni a bokeh-ba.

    (#49050) m3ss: csak egy picit szolidabb háttér... Nem tudok mást elképezelni, mint hogy nagyon kontraszttalan a monitorod, ezért húzod túl őket :)) Az a baj, ha egy szinten átesik, az emberek fele azt mondja rá giccs.

    (#49043) cOxeR: szép éles. Mázlista.

    (#49041) m3ss: itt már nem tökéletes a háttér elrendezése, de szépnek szép a kép. :)

    (#49030) m3ss: szerintem ez úgy ahogy van jó.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák