- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Nos, most már 100%-ig biztos, hogy valóban nem működik az app, ha a telefonra rendszerfrissítés érkezik és azt telepítem.
Az előbb telepítettem a telefonra érkezett (OTA) legújabb, 2024. decemberi security patchet tartalmazó - gyári - szoftverfrissítést, és a telefon újraindítása óta ismét leáll az app. Indításkor nem dobja fel az ujjnyomattal történő azonosítás lehetőségét, csak a pin kód beírását engedi, azt pedig ha beírom hibaüzenet nélkül kilép
Holnap regisztrálhatok újra
A telefon Motorola Edge 50 Ultra, Android 15, mókolatlan, gyári szoftverrel.
-
RR-13
őstag
Nekem is ment még 2 hete a pár másodperces újra regisztráció, de ma már ez nem megy.
Beszéltem a 1818-al végre, és felvették hibajegyre.
Azt mondták, hogy már 2 hónapja megszűnt a Push alapú véglegesítés, és már csak az automatikus véglegesítés van a folyamat végén, ami nekem most nem működik.Próbáltunk a hívás közben mindent is, dátum, óra, automatikus beállítás, engedélyek ellenőrzése de semmi nem segített.
A hívásban 3x regisztráltam újból, de hiába. Visszatettem egy korábbi verziót, de arra sem fejezte be a regisztráció utolsó lépését.
A 2-vel korábbi verziót is próbáltam, de ott már kötelező frissítést írt ki rá, logikusan.Most majd próbálom egy másik típusú telefonon, hátha azon megy a rokonnál az én fiókom is.
Nálam Android 10 van (nincs rá több frissítés, és nem is jött mostanában), nála meg Android 14 van, meglátjuk mi lesz.
Elvileg központi adathiba van, más is bejelentette náluk már ezt a hibát. Köszi a választ.Ja és az eAláírást tudomásuk szerint még senki nem kapta meg, rákérdeztem erre külön...
-
kokopo
aktív tag
Windows Chrome-on inteztem az atallast, es Androidon, a Google Hitelesítő-t hasznaltam
Viszont, eszembe juttattal valamit, azt hogy valoszinu hogy rosszat toroltem ki
Ilyenkor mit tudok tenni? Hogy tudok megint uj kodot generalni, ha nem mentettem el semmilyen torlokodot/hasonlot? -
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
-
dbius
veterán
Úgy tűnik, hogy az app nem szereti a telefonra érkező rendszerfrissítéseket. Tegnap frissült a telefon novemberi security patchre és ezzel együtt A15-re, azóta megint nem indult az app.
Újból törölni kellett minden adatot és újból regisztrálni. És most visszagondolva az előző problémám is akkor merült fel miután októberi Security patchre frissült a telefon.
-
dbius
veterán
Csak visszajelzés:
Nem vártam, töröltem az app összes adatát, majd újra regisztráltam e-személyi aktiválással. Meglepődtem, mert ahogy írtam előző alkalommal 2 vagy 3 napot várnom kellett ezt követően, valószínűleg manuálisan ellenőrizték és utána engedélyezték.
Ma viszont a személyi NFC beolvasása után azonnal aktív lett, nem kellett várnom semmit.
Azóta ismét megy az app és a biometrikus azonosítás.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- LTE frekvenciák
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest