- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, nálam volt ilyen eset. Elindulni elindult az app, de a profilt nem töltötte be, a nevemet sem mutatta. Pár napot vártam, majd utána törölnöm kellett az app valamennyi adatát és újra kellett regisztrálnom, ami e-személyivel sikeresen megtörtént.
Az első olyan alkalommal, amikor újra kellett regisztrálnom e-személyivel (többször is kellett, lásd lentebb), akkor a folyamat sikeresen lezajlott, de kiírta, hogy várnom kell, amíg aktiválják (nem volt hibaüzenet közben). Ez az eset egy hétvégén történt és hét első munkanapján kaptam meg az értesítést (azt hiszem szombati napon csináltam végig és hétfőn kaptam) PUSH üzenetben, hogy az aktiválás sikeres volt. Ez szerintem azért volt, mert manuálisan ellenőrizték az adataimat.
Viszont ezt követő alkalmakkor, amikor újra törölnöm kellett az app adatait és újra kellett regisztrálnom, akkor már a fenti aktiválás csupán pár másodpercet vett igénybe és használni tudtam az appot.
Nekem úgy tűnik, hogy az Android rendszerfrissítéseket sem szereti az app, mert ilyen is előfordult már, kétszer kellett emiatt törölnöm az adatokat és újra regisztrálnom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest