- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
szimi57 #1143 üzenetére
"A szelfis regisztráció során chipes személyi igazolványod vagy útleveled tudod használni a mobilalkalmazáson keresztül. Az okmány beolvasásához és a szelfikészítéshez szükséges a kamera és az NFC engedélyezése. Az azonosítás ellenőrzésének eredményéről néhány napon belül értesítést kapsz."
-
blueye
veterán
válasz
MaCS_70 #1131 üzenetére
Ebben igazad van. De az én tapasztalatom az hogy egyszerűen nem olvassák végig az oldalt se telefonon, se laptopon se semmin akiknek magyarázok "mert én értek hozzá". Majd megmutatom hogy hol van és ilyenkor az a válasz hogy könnyű nekem mert én ismerem, régóta IT a hobbim, stb.
Na ezt nehéz elfogadni.
Ráadásul sokan kiröhögnek hogy "minden adatodat megadod így az államnak" és nem értik hogy én látom azt amit az állam lát rólam -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Jó is legyen: androidra megjött a tárhely szolgáltatás
-
blueye
veterán
válasz
grizlisandor #1071 üzenetére
Hihetetlen hogy pl. a Revolut vagy egy DreiUp, talán a Curve is meg tudja ezt azonnal oldani, ők biztos 2035ből jöttek vissza
-
blueye
veterán
Miért kell digitális állampolgárrá válnom, hogy aláírhassak egy pdf-et?
"ősszel érkezik egy böngészőalapú megoldás, de ez is a telefonhoz és a rajta lévő DÁP-apphoz lesz kötve, tehát úgy fog működni, hogy a számítógépen lehet kezelni a dokumentumot, de magához az aláíráshoz továbbra is elő kell majd venni a telefont." -
blueye
veterán
Tedd fel a másikra a [Google Hitelesítő] -t!
-
blueye
veterán
"Ha 2021. június 23. után kiállított eSzemélyi igazolványod van – amit korábban aktiváltál és tudod a PIN-kódját –, online is azonosíthatod magad a Digitális Állampolgár mobilalkalmazásban.
Nézd meg az aktiválás és az eSzemélyi igazolványos regisztráció lépéseit." -
blueye
veterán
Frissítés:
"Újdonság:
Mostantól nemzetközi telefonszámmal is regisztrálhatsz a DÁP-ra, vagy megadhatod azt a Profil adatoknál. Emellett a PDF dokumentumokat közvetlenül is megnyithatod a DÁP appban az operációs rendszer megosztási felületén keresztül, így még gyorsabban aláírhatod őket." -
blueye
veterán
válasz
madagaszkar #444 üzenetére
-
blueye
veterán
Sajnállak, azt gondolom magamról hogy ITben otthon vagyok, mégis megszenvedtem az ÜK+ nem QR kódos megoldásával és nekem is akkor sikerült mikor a másik topicban annak aki ugyanezzel szenvedett (mistvan68), úgyhogy a hiba akkor is a másik oldalon volt.
De valóban ezt ki oldja meg más mint az ügyintéző a KAban? -
blueye
veterán
Sok minden másra (sokkal többre mint ÜK+ belépés - az csak egy azonosítási mód)
-
blueye
veterán
Megerősítem hogy lehet DÁP és ügyfélkapu+ egyszerre.
-
blueye
veterán
Örülj hogy nem ismered a helyzetet.
Fúj a szél, hideg van, süvöltenek melletted az autók és éppen az előbb ütköztél elől-hátul. Nyugodt ember vagyok általában de ilyenkor nem racionális minden, gondolom érted... Igen, a DÁP "világít" ahogy mondtad, gondoltam onnan olvasom ki az adatokat (amit persze a rendőrök mögöttem a kocsiban mind láttak) nem pedig az apró számokat próbálom leolvasni a jogsiról (pl. mikori napra pontosan). Talán már érthető, részemről lezárva. -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
"Biztonsági okokból újra azonosítanod kell magad.
Ezt online is megteheted a Digitális Állampolgár mobilalkalmazásban, ha van 2021. február után aktivált eSzemélyi igazolványod és tudod a PIN-kódját.
Ha nincs eSzemélyi igazolványod vagy inkább személyesen azonosítanád magad, keresd fel bármelyik kormányablakot." -
blueye
veterán
Jönnek sorra a frissítések (éppen most is), remélem ez azt mutatja hogy a fejlesztések is érkeznek majd amit a podcastban hallottam.
-
blueye
veterán
válasz
bozsokiandra #38 üzenetére
Ennyi lenne a jelentkezés vagy ilyen kicsi a kapacitás?
-
blueye
veterán
válasz
bozsokiandra #35 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest