- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest