Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest