- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Windows Chrome-on inteztem az atallast, es Androidon, a Google Hitelesítő-t hasznaltam
Viszont, eszembe juttattal valamit, azt hogy valoszinu hogy rosszat toroltem ki
Ilyenkor mit tudok tenni? Hogy tudok megint uj kodot generalni, ha nem mentettem el semmilyen torlokodot/hasonlot? -
kokopo
aktív tag
-
kokopo
aktív tag
Holgyike annyit mondott hogy a +-ra nincs ralatasa (tudtommal ugyanaz, csak a bejelentkezes valtozott, mindegy) es csak egy jelszomodositast tud kuldeni, az emailra
Hiaba mondtam hogy en mar tobbszor megtettem, az volt a valasz hogy ha Ő csinalja, akkor mukodni fog
Mondtam hogy oke, de ha megsem, visszajovok, erre a valasz hogy felesleges, mert mast ugysem fognak tudni csinalni, es ez igy biztos mukodni fog. Hat nem
Ezert gondoltam hogy visszalatogatas elott meg teszek egy probat itt
(masik topikbol sem lettem okosabb)
-
kokopo
aktív tag
Nincs meg a torlo kod sem, sajnos
De torolni nem szeretnem, mert az eddigi leveleimet/miegymasokat nem szeretnem elveszteni -
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Van otletetek, hogy hogyan tudok uj QR kodot kerni az Authenticator-nak, a 16 jegyű titkos kulcs hianyaban?
Ugyanis, nemtudom hogy hoztam ossze, de az Ugyfelkapu+ bejelentkezesekor az irja, hogy "nem megfelelo a token jelszo", de olyan is van, hogy egyszeruen leraz annyival hogy "sikertelen bejelentkezes" (pedig a sima Ugyfelkapus valtas megvolt, es tobbszor be tudtam jeletkezni az Ugyfelkapu+-ra, napokon at)
Uj jelszot kertem mar tobbszor is, sikeresen megvaltoztattam, de ugyanebbe a hurokba kerulok
Probaltam android, windows, linux, ceges windows-on, es kulombozo bongeszokbol (IE, Opera, Chrome, Vivaldi)
Voltam mar szemelyesen is segitseget kerni, ott annyit tett a holgyike, hogy jelszomodositast inditott, amit megcsinalva, ugyanabba a hurokba kerultem vissza (sikeres jelszomodositas, de bejelentkezni megsem enged)
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest