- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Nem mindegy, hogy miért igazoltatnak. Ha csak gyalogos rutinellenőrzés, akkor a rendőr elbíráslására van bízva, hogy milyen módon győződik meg a személyazonosságodról. Tehát ha rendezett a megjelenésed, nem kifogásolható vagy gyanús a viselkedésed és meggyőző nyugalommal és határozottsággal adod meg az adataidat, amelyet ő ellenőrizni tud, akkor mindent elfogadhat. Legfeljebb figyelmeztet, hogy tarts magadnál igazolványt -- de mostanában már nem utaznak erre sem.
Engem nyáron arra figyelmeztetett hajnali háromkor két falu között, hogy vaddisznót láttak a határban.
MaCS
-
Mr. Elliot
senior tag
Nem tudom mi a szabály ilyenkor, "órámon" volt pénz és csak leugrottam a többiekhez. Mondtam, hogy fizikailag nem tudok bemutatni semmilyen igazolványt de fejből elmondom a számokat. Amúgy talán engem is ha háromszor igazoltattak egész életemben, kivétel amikor autóval voltam.
-
A "tanúzás" jogi eredménye az, hogy akárcsak a saját kezűleg írt vagy ügyvéd által ellenjegyzett okiratok esetén, a két tanú aláírásával ékesített irat is teljes bizonyító erejű okirat lesz. Márpedig ezt a szintet a minősített elektronikus aláírás is hozza, így tehát okafogyottá teszi a tanúzást.
Nagyon kevés az olyan okirat, amelynek az érvényességéhez kimondottan tanúk kellenek -- és ilyenkor a tanúkhoz és a tanúzáshoz is extra feltételek szoktak járulni. Pl. végrendelet.
MaCS
-
-
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest