Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
cinemazealot #892 üzenetére
Igen, amikor írtad én is teszteltem. kau.gov.hu nem válaszolt.
-
válasz
cinemazealot #889 üzenetére
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
cinemazealot #636 üzenetére
Nagyjából igen, erre gondoltam. Az űrlap beküldése nélkül le lehet AVDH-zni az adott iratot.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #441 üzenetére
Azért nem véletlen, hogy nem a "pötyögd be magad, írd fel papírra, ilyesmik" az alapértelmezett módi. Még hibatűrés is van a kódban, nem hogy alapból egyszerűbb, vs "valamiért nem jó, pedig jót írtam fel"....
Mondjuk én is gépen regelek, és másolgatom, mert ekkor úgy nevezem el, ahogy akarom, és akkor a mentési körben már olyan néven fut, és nincs benne a többségében belenyomott emailcím, vagy felhasználónév.
-
Narxis
nagyúr
válasz
cinemazealot #422 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #349 üzenetére
Az oldal gyorsítótárat ír, de kb az a második dolog, ja...
(És emberek ilyenekért kapnak fizetést... ejj, én is tudnék hülyeséget írni annyiért) -
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #342 üzenetére
És megjelent a javaslat, ami máshol is megjelenhet, csak hát legközelebb viszi majd a csak TOTP.APP-os kulcsokat is
a lényegében:
"töröld a sütiket" -
nyunyu
félisten
válasz
Régebben csak inkognitó módban bírtam Opera alól bejelentkezni, de utóbbi 2-3 hónapban meglepő módon már nem inkognitóban is megy az ügyfélkapu.
És nem kellett hozzá hazavágni a komplett böngésző előzményeimet.
-
válasz
OK, törölni fogom a sütiket, meg a böngészési előzményeket és megpróbálom újra később.
Azért elég fura, hogy áprilisban jelentkeztem be utoljára (adóbevallás) és azóta valami elkefélt helyre mutató linkek vannak a gépen tartósan letárolva
SZERK!!!!
Most jövök rá, hogy ezen a gépen még életemben sem jelentkeztem fel az ügyfélkapura, vagy más hasonló helyekre, mert ez egy új gép nálam
Honnan veszi, hogy össze-vissza küldözget, fogalmam sincs
-
válasz
cinemazealot #338 üzenetére
Megpróbáltam, ahogy te javasoltad.
Beütöm a böngésző (chrome) címsorába, hogy ugyfelkapu.gov.hu
Erre a ez jön fel:
Rákattintok az ÜGYFÉLKAPU gombra, mire nekem ez jön fel:
Megadom a nevemet, meg a jelszót, mire ismét a legelőször linkelt Ügyfélkapu oldal jön fel, ahol nincs gomb, az Ügyfélkapu+ regsztrációra -
válasz
cinemazealot #338 üzenetére
Köszi, de nem értem, hogy mit csinálok rosszul
Bejelentkezek az ugyfelkapu.hu oldalon, ezt látom:
Rákattintok a nyíllal jelzett Ügyfélkapu gombra, mire feljön a bejelentkezési ablak:
Megadom a felhasználónevemet, meg a jelszavamat, rákkantintok a Bejelentkezés gombra, mire az az ablak jön föl, amit előzőleg linkeltem.Mi a különbség az ugyfelkapu.hu és az ugyfelkapu.gov.hu oldal között? Ezek szerint két ügyfélkapu létezik
-
ekkold
őstag
válasz
cinemazealot #321 üzenetére
Köszi az infót, én is a totp.app használatát tervezem. Ezek szerint könnyen menthető a szükséges kulcs? Találtam a neten php kulcsgeneráló kódot, ami látszólag működik. Élesben még nem tudtam kipróbálni, de majd felteszem az otthoni NAS-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest