Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Donki Hóte #378 üzenetére
Szerintem az ügyintéző elfelejtette, nekem most csinálták a személyit és elkérte az ügyintéző a régit. Kaptam egy A4-es papírt, igénylő adatlap névvel, fénykép, adatokkal ..ect lepecsételve és mondta postán érkezik, átadta még a pin-es borítékot is.
-
Cifu
félisten
válasz
Donki Hóte #378 üzenetére
Akkor is le lehet adni, amikor cseréled. Nálam is ez volt, leadtam, kaptam egy A4-es igazoló lapot, hogy az új okmány készül, addig azt kell(ett volna) felmutatni.
Itt inkább ez a lépés maradhatott ki.
Ezzel együtt ezt is érdemes már inkább [online intézni].
De ez amúgy a T. pártunk és kormányunk csodája, hatalmas a fluktuáció a közszférában, mert a fizetés nem nagyon emelik, a tapasztalt ügyintézők lelépnek, mert Aldis bolti polctöltögetéssel jobban keresnek sokkal kevesebb felelősséggel. A lelépők miatt a megmaradt ügyintézőkre több feladat és eset jut, nagyobb a stressz, macerásabb a szabikivétel. Közben felvesznek friss új ügyintézőket, azonos (olykor több) pénzért, mint annak, aki 10-15-20 éve ott dolgozik, és kb. csak annyi az elvárás és tudjon kattingatni meg két értelmes mondatot kinyögni. Emiatt a megmaradtak egy újabb része is inkább lelép.
A T. állampolgár meg csodálkozik, hogy miért zuhan az okmányirodákban a felhasználói élmény, amíg 10 évvel ezelőtt (relatíve) gördülékeny volt minden, most a legalapabb dolgok, mint például egy jogsicsere is kisebb tortúra lesz...
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest