- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Chalkboard #47252 üzenetére
Hát a Magyarország pl. tök felesleges a végére, az nem tartozik a születési helyhez. Ennek ellenére nem biztos hogy az a gond, de felesleges hibalehetőség...
-
snooze
veterán
válasz
dehogynem van eltérés..egyik mind nagybetüs..anno a születési helyhez a Magyarország-ot igy irtam be,holott tiszta nagybetükkel kellett volna..vissza is dobta, nagy nehezen jöttünk rá a hibára..
-
Per Me
tag
válasz
Kisbetűs, nagybetűs hosszú ékezetesek esetleg.
-
törölt tag
válasz
Chalkboard #47248 üzenetére
Tipikus…a hosszú “ő”-vel van a gond. Nem tudják átadni ezt a karaktert. Nekem édesanyám nevében volt “ő”. Hihetetlen, hogy még mindig nem oldották meg.
“Manuálisan” kell átvennie a yettelnek, tehát élő ügyintéző veszi át, aki felhívja a számhordozáskor a digit. Nálam így oldották meg. -
törölt tag
válasz
Chalkboard #47246 üzenetére
Ha leírnád a születési helyed, talán tudnék tippet adni
-
Chalkboard
csendes tag
válasz
Chalkboard #47236 üzenetére
A Yettel ma válaszolt a panaszomra, ők minden alkalommal elindították a számhordozást, a Digi pedig minden alkalommal a születési helyem eltérése miatt utasította vissza, ők állításuk szerint nem hibáztak. Ezt most írásban is megerősítették, ami jól fog jönni az NMHH eljárásnál. Várom a Digi válaszát most, ketyeg a 30 nap.
-
adman
tag
válasz
Chalkboard #47230 üzenetére
"nem vagyok azonosítható" nem ismerem a működést de itt nem a bm felé nem vagy azonosítható? igazolványszám friss? adatok megegyeznek?
-
zelikocc
senior tag
válasz
Chalkboard #47230 üzenetére
Azt hiszem ha nem a te hibádból késik a számhordozás, akkor az eredeti céldátumtól számítva minden napért kötbér illet meg téged a késes miatt.
A születési helyed mindkét szolgáltatónál és az irataidon is ugyanúgy van? Nincs mellette bárhol zárójelben hogy Magyarország vagy bármi más? Ha van, akkor mindenhol van?
Bocs ha már írták ezeket, most nem kerestem vissza.
Jól tetted hogy panaszt tettél, a kötbérről se feledkezz meg. -
Chalkboard
csendes tag
válasz
Chalkboard #47204 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek! Kikértem mindkét szolgáltatótól papíron az előfizetői adataim, semmi eltérés nincsen, a Digi pedig harmadjára is ugyanazzal az indoklással utasította vissza számhordozást, hogy nem vagyok azonosítható. Most mind a Yettelnél, mind a Diginél adtam be panaszt ezzel kapcsolatban, 30 napos a határidő, meglátjuk mit hoznak ki belőle. Ha semmit, akkor következő lépés az NMHH lesz.
-
Beer-Beep
csendes újonc
válasz
A születési hely általában egy városnév, de egyes városoknál régen adtak meg kerületet is, amit ma már nem használnak, de a személyiben még mindig így szerepel, nekem az éves adategyeztetés szokott ezen fennakadni.
Illetve, ha a városnévben szerepel ékezetes karakter, akkor előfordulhat, hogy az egyik szolgáltatónál valamilyen más karaktert írtak helyette (pl. é helyett è, vagy "kalapos" ő) és emiatt nem egyezik a 2 városnév.
-
4Grider
félisten
válasz
Elég sokszor eltér a két szolgáltatónál valamelyik adat. Mivel automatizmus nézi őket össze, egy pont/kötőjel eltérés is elég az elhasaláshoz. Szóval messze nem egyedi az eseted. A Diginél kicsit több az eltérés, mert az adatbázisuk kevesebb mezőből áll, mint a yetinél és a telekomnál.
-
Stifler93
tag
válasz
Chalkboard #38588 üzenetére
Sziasztok,
Én most épp Németországban vagyok és tegnap óta nálam sem működik egyáltalán a Digi adatroaming.
Előtte nem volt semmi gond, de mostmár csak EDGE-et ír a telefon, viszont semmit nem tölt be, PDP authentication hibát dob amikor wifi nélkül próbálok megnyitni valamit. -
zelikocc
senior tag
válasz
Romániában ma dél óta 4 SIM kártyán eltűnt a 4G és csak 2G van. Másnak is van roaming probléma?
-
4Grider
félisten
válasz
Ez mit takar? Térerő, 4G kijelzés és R van, de nem jön rajta semmi?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged