Hirdetés

Aktív témák

• dkess

őstag

Apró információ - nem tudom kinek mennyire hasznos. A Digi Mobil január egytől nyújtott szolgáltatást az Android -os app -ban jelenleg módosítani nem lehet. Sem a 'Szolgáltatások'/'Meglévő szolgáltatások' - sem a 'Szolgáltatások'/'DIGIMobil' menüpontban. Ez utóbbiban lehet beállítani amennyiben nincs még, hogy mi legyen január egytől - de meglevő január egyet követő előfizetést nem lehet átállítani (pl. a Max -ról a Plusz -ra).

Szerencsére személyesen nem kell bemenni - telefonon keresztül egy perc alatt átállítják és rögtön látszódik az app -ban is. Kérdeztem, hogy van-e tervben, hogy esetleg ilyet lehessen átállítani app -ban a jövőben - a call-centeres hölgy említette, hogy valószínűleg igen (tudomása nincs róla), de logikus lenne.

Apró érdekesség és túl sok relevanciája nincs, de mivel pont a váltás miatt meg tudtam nézni mindkettőt az app -ban így ezen 2 csomag díjai az alábbiképpen mutatkoznak az app -ban:

- Plusz: DIGIMOBIL PLUSZ: 500 Ft és DIGIMOBIL PLUSZ NET: 500 Ft,
    - Max: DIGIMOBIL MAX: 0 Ft és DIGIMOBIL MAX NET: 1000 Ft.

Persze végeredményben mind a kettő bruttó 1000 Ft alapdíjas. (az a része is világos, hogy a különbség a 200 perc a Plusz -nál és az adatmennyiség 15 GB vs. 30 GB ...)

Aktív témák